Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 450
- 451
- 452
- 453
- 454
- …
- 2228
- chevron_right
Tu par ko ?
Abas tīri simpātiskas 
šis e36 man liekas ka bij eksotikā, ja nekļūdos, bij ar kautkāds topiks...,hancels rakstīja:eu mazās, šitas nav no šejienes?
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 0819_n.jpg
šīs abas es ar labrāt iepazītu
Es stāvēju priekšā ar savu želejmašīnu un viņa lūr tur tieši uz mani tajā brīdī, paspēju sakoļīt jau, cālītis manējais.
Jau uz iepriekšējo posmu viņu redzēju, tik tad kautkads čalis keponā sēdēja pie stūres.
Jau uz iepriekšējo posmu viņu redzēju, tik tad kautkads čalis keponā sēdēja pie stūres.
Par Statoila degvielu tā varētu būt gan taisnība, bet viņu serviss ir nepārspējams, tāpēc parasti arī Staķikā sanāk pildīties. Saldējuma kokteiļi, svaigbagetes un tā varētu līdz rītam turpināt... 
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
BiXenon Stenda bijmikelsons rakstīja:šis e36 man liekas ka bij eksotikā, ja nekļūdos, bij ar kautkāds topiks...,hancels rakstīja:eu mazās, šitas nav no šejienes?
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 0819_n.jpg
šīs abas es ar labrāt iepazītu
Nu man ari kka sanak parsvara statoila liet,bet nu bus jaiemeigina neste degviela,ja jau sakat ka tik laba esot. Agrak leju lukoila,bet man nezkapec skiet ka ar statoil degvielu var vairak nobraukt.
Man vienigajam sorit bij problemas ar ieiesanu foruma vai man darba noblokejusi so saitu jau.
Man vienigajam sorit bij problemas ar ieiesanu foruma vai man darba noblokejusi so saitu jau.
coupe 2.8
Uzpasūtīju nanopārklājumu, kas atgrūž ūdeni, netīrumus, novērš apledojumu, korozijas rašanos, kad mūs te bagātīgi ar sāli sakaisa u.t.t. Bet man tā labuma būs vesels 1 galons un skaidrs, ka tas ir mazliet tā kā par daudz. Varbūt kādam ir vēlme pievienoties tā brīnumlīdzekļa iztērēšanā, solidāri sadalot kopējās izmaksas?
Te video: http://www.youtube.com/watch?v=IPM8OR6W6WE
Par cik uzklājot veidojas tāds kā matēts pārklājums, tad domāju to izmantot, apakšas, sliekšņu, arku, disku, bamperu pārklāšanai. Var vēl pārklāt arī vējstiklu, un visādi citādi izdarīties.
Par cik uzklājot veidojas tāds kā matēts pārklājums, tad domāju to izmantot, apakšas, sliekšņu, arku, disku, bamperu pārklāšanai. Var vēl pārklāt arī vējstiklu, un visādi citādi izdarīties.
Savs interneta veikals, 5 minūtēs, bez programmēšanas priekšzināšanām, un bez maksas... Iečeko: iveikalu konstruktors
Varbūt kāds zin kas pa sūdiem varētu būt? Situācijas apraksts
-es braucu un reizēm kad uznāk tad mašīnai kautkas sāk niķoties
piemēram braucu ar 3 robu apgriezienus turu nemainīgi uz 3 štukām un pēkšņi sāk zust jauda pati no sevis,kad iedod gāzi grīdā tad pēc kādas sekundes apmēram atkal sāk uzņemt ātrumu,bet ja neuzspiež uz gāzes tad tas nabags bezmazvai noģībst.
To neviens nebija domājis... :( Tāpēc es ar auto pārvietojos tikai akūtas nepieciešamības gadījumā. Velopowers šogad ir topā...tancis rakstīja:pa ilgiem laikiem pabūts Alūksnē. Nebiju domājis ka uz svētkiem būs tik slikti ceļi
Ekur mūsu šķūneriem jābrauc praksē, ja jau Kirgīzijā spēj Sesto kopiju zafingļorīt, ar arkām un riepām ir skaidrs, ka tur kaut kas īsti nelīmējas kopā, bet tā, začots.
Savs interneta veikals, 5 minūtēs, bez programmēšanas priekšzināšanām, un bez maksas... Iečeko: iveikalu konstruktors
šito bembi labāk nepirktjaneks rakstīja:Varbūt kāds zin kas pa sūdiem varētu būt? Situācijas apraksts-es braucu un reizēm kad uznāk tad mašīnai kautkas sāk niķoties
piemēram braucu ar 3 robu apgriezienus turu nemainīgi uz 3 štukām un pēkšņi sāk zust jauda pati no sevis,kad iedod gāzi grīdā tad pēc kādas sekundes apmēram atkal sāk uzņemt ātrumu,bet ja neuzspiež uz gāzes tad tas nabags bezmazvai noģībst.
Šodien gandrīz avāriju uzraisiju, jo vienam idiotam ar ķekavas aizmugurējām lampām, bremžu ugunis nestrādā. Biju nenormāli dusmīgs
. Atrast un piesist vajadzētu.
Auto: vw multivan, zaļš, VN=FS-8028 @ Purvciema, Dārzciema un Slāvu apļa rajons.
Auto: vw multivan, zaļš, VN=FS-8028 @ Purvciema, Dārzciema un Slāvu apļa rajons.
Cau visiem,nezinu kur uzdot sho jautajumu,tpc to daru shajaa topikaa,sorry,ja kadam tas traucee...
Tad nu lieta ir sekojosha,esmu NL un gribu sheit vai Vacijaa iegadaties e36 un lieta tada,ka veel nezinu,kad man buus atvalinajums un kad pats tikshu uz Lv un tpc,varbuut kaadam ir info par to,kurs dzen automasinas no Vacijas uz Latviju un cik tas izmaksaa un kadus papirus vajg,un vai vajg tos tranziita numurus,ja ved ar Fuuri,nevis brauc pats,un cik ilgaa laikaa,tas viss notiek,un ja ir kadam kaads info par sho teemu,tad ludzu gaidu PM.

Tad nu lieta ir sekojosha,esmu NL un gribu sheit vai Vacijaa iegadaties e36 un lieta tada,ka veel nezinu,kad man buus atvalinajums un kad pats tikshu uz Lv un tpc,varbuut kaadam ir info par to,kurs dzen automasinas no Vacijas uz Latviju un cik tas izmaksaa un kadus papirus vajg,un vai vajg tos tranziita numurus,ja ved ar Fuuri,nevis brauc pats,un cik ilgaa laikaa,tas viss notiek,un ja ir kadam kaads info par sho teemu,tad ludzu gaidu PM.
Instagram - Sandis_e36
Man iedarbinot un ari reizem braucot ta bija,bija ari ,ka uzkapa pats lidz 2,5 stukam,citreiz atnemot gazi nesaproti kapec auto skrien uz prieksu.janeks rakstīja:Varbūt kāds zin kas pa sūdiem varētu būt? Situācijas apraksts-es braucu un reizēm kad uznāk tad mašīnai kautkas sāk niķoties
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Cik tas līdzeklis maksā un kur viņu var pasūtīt?bendzingalva rakstīja:Uzpasūtīju nanopārklājumu, kas atgrūž ūdeni, netīrumus, novērš apledojumu, korozijas rašanos, kad mūs te bagātīgi ar sāli sakaisa u.t.t. Bet man tā labuma būs vesels 1 galons un skaidrs, ka tas ir mazliet tā kā par daudz. Varbūt kādam ir vēlme pievienoties tā brīnumlīdzekļa iztērēšanā, solidāri sadalot kopējās izmaksas?
Un cik daudz viņu vajag, lai izdarītu visas tavas iepriekšminētās darbības?
PMSidnas rakstīja:Cau visiem,nezinu kur uzdot sho jautajumu,tpc to daru shajaa topikaa,sorry,ja kadam tas traucee...![]()
jau nedela pagajusi ka esmu atpakal pie BMW,veljoprojam smaids no sejas nau pazudis.

Varbūt kādam ir kāds pazīstams jeb ir nojausma kur varētu izīrēt nepārak dārgu garāžu kur auto turēt pa ziemu,Rīgā.?

Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Kāds varētu pateikt, kāda ir adekvāta cena R17 style 5 BBS? 
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
Adekvats katram sava nozimē. Nu mana skatijuma R17 maksā no 60-100 ls(nemetinati!!!).uareindanger rakstīja:Kāds varētu pateikt, kāda ir adekvāta cena R17 style 5 BBS?
Bet nu ss.lv limeni adekvats 130ls un uz augšu, viss atkarigs no disku stavokla.
P.S. Lai lieki neplerkstetu. Piemeram kreivijā e34 plata purna kompelkts maksā ap 170ls (nasis, plasmas as un haube)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 450
- 451
- 452
- 453
- 454
- …
- 2228