Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
siluets
Ziņojumi: 119
Pievienojies: 02 Jūn 2013, 01:41
Braucu ar: E46

04 Aug 2013, 21:58

Tu par ko ? :D Abas tīri simpātiskas :D
Profila bilde
mikelsons
Ziņojumi: 620
Pievienojies: 24 Sep 2011, 23:46
Braucu ar: e36 323i coupe

04 Aug 2013, 22:11

hancels rakstīja:eu mazās, šitas nav no šejienes?
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 0819_n.jpg
šis e36 man liekas ka bij eksotikā, ja nekļūdos, bij ar kautkāds topiks...,
šīs abas es ar labrāt iepazītu :D
hancels
Ziņojumi: 257
Pievienojies: 03 Feb 2013, 16:09
Braucu ar: VV92

04 Aug 2013, 22:21

Es stāvēju priekšā ar savu želejmašīnu un viņa lūr tur tieši uz mani tajā brīdī, paspēju sakoļīt jau, cālītis manējais. :pupi:

Jau uz iepriekšējo posmu viņu redzēju, tik tad kautkads čalis keponā sēdēja pie stūres.
Profila bilde
Johnny
Ziņojumi: 1069
Pievienojies: 30 Aug 2012, 01:02
Braucu ar: 328i

05 Aug 2013, 02:40

Par Statoila degvielu tā varētu būt gan taisnība, bet viņu serviss ir nepārspējams, tāpēc parasti arī Staķikā sanāk pildīties. Saldējuma kokteiļi, svaigbagetes un tā varētu līdz rītam turpināt... :lol:
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Profila bilde
Hazard
Ziņojumi: 2390
Pievienojies: 19 Okt 2011, 03:06
Braucu ar: 3 autobusu
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 1

05 Aug 2013, 03:01

mikelsons rakstīja:
hancels rakstīja:eu mazās, šitas nav no šejienes?
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 0819_n.jpg
šis e36 man liekas ka bij eksotikā, ja nekļūdos, bij ar kautkāds topiks...,
šīs abas es ar labrāt iepazītu :D
BiXenon Stenda bij
Profila bilde
Martinez
Ziņojumi: 1946
Pievienojies: 23 Jūl 2011, 11:59
Braucu ar: 2,8 coupe
Atrašanās vieta: Sigulda
Reputācija: 3

05 Aug 2013, 08:00

Nu man ari kka sanak parsvara statoila liet,bet nu bus jaiemeigina neste degviela,ja jau sakat ka tik laba esot. Agrak leju lukoila,bet man nezkapec skiet ka ar statoil degvielu var vairak nobraukt.
Man vienigajam sorit bij problemas ar ieiesanu foruma vai man darba noblokejusi so saitu jau.
coupe 2.8
Profila bilde
bendzingalva
Ziņojumi: 108
Pievienojies: 29 Jūl 2012, 17:10
Braucu ar: escalade EXT

05 Aug 2013, 09:08

Uzpasūtīju nanopārklājumu, kas atgrūž ūdeni, netīrumus, novērš apledojumu, korozijas rašanos, kad mūs te bagātīgi ar sāli sakaisa u.t.t. Bet man tā labuma būs vesels 1 galons un skaidrs, ka tas ir mazliet tā kā par daudz. Varbūt kādam ir vēlme pievienoties tā brīnumlīdzekļa iztērēšanā, solidāri sadalot kopējās izmaksas?
Te video: http://www.youtube.com/watch?v=IPM8OR6W6WE
Par cik uzklājot veidojas tāds kā matēts pārklājums, tad domāju to izmantot, apakšas, sliekšņu, arku, disku, bamperu pārklāšanai. Var vēl pārklāt arī vējstiklu, un visādi citādi izdarīties.
Savs interneta veikals, 5 minūtēs, bez programmēšanas priekšzināšanām, un bez maksas... Iečeko: iveikalu konstruktors
Profila bilde
janeks
Ziņojumi: 183
Pievienojies: 19 Nov 2012, 12:55
Braucu ar: Nolaistu jumtu.
Atrašanās vieta: Kolhoza

05 Aug 2013, 12:26

Varbūt kāds zin kas pa sūdiem varētu būt? Situācijas apraksts :D -es braucu un reizēm kad uznāk tad mašīnai kautkas sāk niķoties :D piemēram braucu ar 3 robu apgriezienus turu nemainīgi uz 3 štukām un pēkšņi sāk zust jauda pati no sevis,kad iedod gāzi grīdā tad pēc kādas sekundes apmēram atkal sāk uzņemt ātrumu,bet ja neuzspiež uz gāzes tad tas nabags bezmazvai noģībst.
Profila bilde
marux
Ziņojumi: 3441
Pievienojies: 27 Feb 2011, 19:47
Braucu ar: slaidu francūzi
Atrašanās vieta: LV
Reputācija: 8

05 Aug 2013, 12:30

tancis rakstīja:pa ilgiem laikiem pabūts Alūksnē. Nebiju domājis ka uz svētkiem būs tik slikti ceļi :doh:
To neviens nebija domājis... :( Tāpēc es ar auto pārvietojos tikai akūtas nepieciešamības gadījumā. Velopowers šogad ir topā... :gigigi:
Profila bilde
bendzingalva

05 Aug 2013, 13:06

Ekur mūsu šķūneriem jābrauc praksē, ja jau Kirgīzijā spēj Sesto kopiju zafingļorīt, ar arkām un riepām ir skaidrs, ka tur kaut kas īsti nelīmējas kopā, bet tā, začots.
Savs interneta veikals, 5 minūtēs, bez programmēšanas priekšzināšanām, un bez maksas... Iečeko: iveikalu konstruktors
Profila bilde
bendzingalva

05 Aug 2013, 13:12

janeks rakstīja:Varbūt kāds zin kas pa sūdiem varētu būt? Situācijas apraksts :D -es braucu un reizēm kad uznāk tad mašīnai kautkas sāk niķoties :D piemēram braucu ar 3 robu apgriezienus turu nemainīgi uz 3 štukām un pēkšņi sāk zust jauda pati no sevis,kad iedod gāzi grīdā tad pēc kādas sekundes apmēram atkal sāk uzņemt ātrumu,bet ja neuzspiež uz gāzes tad tas nabags bezmazvai noģībst.
šito bembi labāk nepirkt :D :D
Profila bilde
Imagine
Ziņojumi: 240
Pievienojies: 29 Jūl 2013, 16:53
Braucu ar: green, black, green

05 Aug 2013, 17:38

Šodien gandrīz avāriju uzraisiju, jo vienam idiotam ar ķekavas aizmugurējām lampām, bremžu ugunis nestrādā. Biju nenormāli dusmīgs :nenene: . Atrast un piesist vajadzētu.
Auto: vw multivan, zaļš, VN=FS-8028 @ Purvciema, Dārzciema un Slāvu apļa rajons.
Profila bilde
Sidnas
Ziņojumi: 2073
Pievienojies: 26 Sep 2011, 19:25
Braucu ar: 328i Sedan

05 Aug 2013, 20:28

Cau visiem,nezinu kur uzdot sho jautajumu,tpc to daru shajaa topikaa,sorry,ja kadam tas traucee... :D

Tad nu lieta ir sekojosha,esmu NL un gribu sheit vai Vacijaa iegadaties e36 un lieta tada,ka veel nezinu,kad man buus atvalinajums un kad pats tikshu uz Lv un tpc,varbuut kaadam ir info par to,kurs dzen automasinas no Vacijas uz Latviju un cik tas izmaksaa un kadus papirus vajg,un vai vajg tos tranziita numurus,ja ved ar Fuuri,nevis brauc pats,un cik ilgaa laikaa,tas viss notiek,un ja ir kadam kaads info par sho teemu,tad ludzu gaidu PM.

;)
Instagram - Sandis_e36
Profila bilde
Guncis
Daiļais dzimums
Ziņojumi: 575
Pievienojies: 06 Dec 2011, 16:42
Braucu ar: 320i,2,5t c70
Atrašanās vieta: Korģene, Salacgrīva,Ainaži

05 Aug 2013, 20:34

janeks rakstīja:Varbūt kāds zin kas pa sūdiem varētu būt? Situācijas apraksts :D -es braucu un reizēm kad uznāk tad mašīnai kautkas sāk niķoties :D piemēram braucu ar 3 robu apgriezienus turu nemainīgi uz 3 štukām un pēkšņi sāk zust jauda pati no sevis,kad iedod gāzi grīdā tad pēc kādas sekundes apmēram atkal sāk uzņemt ātrumu,bet ja neuzspiež uz gāzes tad tas nabags bezmazvai noģībst.
Man iedarbinot un ari reizem braucot ta bija,bija ari ,ka uzkapa pats lidz 2,5 stukam,citreiz atnemot gazi nesaproti kapec auto skrien uz prieksu.:D Nomainja man droselei devēju-vinu vel gudrak kautka sauc, un viss ir kartiba.;)
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
hancels
Ziņojumi: 257
Pievienojies: 03 Feb 2013, 16:09
Braucu ar: VV92

05 Aug 2013, 20:57

bendzingalva rakstīja:Uzpasūtīju nanopārklājumu, kas atgrūž ūdeni, netīrumus, novērš apledojumu, korozijas rašanos, kad mūs te bagātīgi ar sāli sakaisa u.t.t. Bet man tā labuma būs vesels 1 galons un skaidrs, ka tas ir mazliet tā kā par daudz. Varbūt kādam ir vēlme pievienoties tā brīnumlīdzekļa iztērēšanā, solidāri sadalot kopējās izmaksas?
Te video: http://www.youtube.com/watch?v=IPM8OR6W6WE
Par cik uzklājot veidojas tāds kā matēts pārklājums, tad domāju to izmantot, apakšas, sliekšņu, arku, disku, bamperu pārklāšanai. Var vēl pārklāt arī vējstiklu, un visādi citādi izdarīties.
Cik tas līdzeklis maksā un kur viņu var pasūtīt?
Un cik daudz viņu vajag, lai izdarītu visas tavas iepriekšminētās darbības?
Profila bilde
Ridlihs
Ziņojumi: 5132
Pievienojies: 13 Jūn 2012, 09:43
Braucu ar: Braucu ar:
Atrašanās vieta: Azerbaidžānas Republika
Reputācija: 7

05 Aug 2013, 21:07

Sidnas rakstīja:Cau visiem,nezinu kur uzdot sho jautajumu,tpc to daru shajaa topikaa,sorry,ja kadam tas traucee... :D

Tad nu lieta ir sekojosha,esmu NL un gribu sheit vai Vacijaa iegadaties e36 un lieta tada,ka veel nezinu,kad man buus atvalinajums un kad pats tikshu uz Lv un tpc,varbuut kaadam ir info par to,kurs dzen automasinas no Vacijas uz Latviju un cik tas izmaksaa un kadus papirus vajg,un vai vajg tos tranziita numurus,ja ved ar Fuuri,nevis brauc pats,un cik ilgaa laikaa,tas viss notiek,un ja ir kadam kaads info par sho teemu,tad ludzu gaidu PM.

;)
PM :super:
Profila bilde
marens
Ziņojumi: 327
Pievienojies: 27 Jūl 2013, 20:35
Braucu ar: BMW

05 Aug 2013, 21:33

jau nedela pagajusi ka esmu atpakal pie BMW,veljoprojam smaids no sejas nau pazudis. :clap: :bmw:
Profila bilde
elvis'
Ziņojumi: 473
Pievienojies: 12 Nov 2012, 14:58
Braucu ar: Nepabeigtu sapni
Atrašanās vieta: Rīgas

06 Aug 2013, 11:39

Varbūt kādam ir kāds pazīstams jeb ir nojausma kur varētu izīrēt nepārak dārgu garāžu kur auto turēt pa ziemu,Rīgā.?
:idiots:
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam :gigigi:
Profila bilde
uareindanger
Ziņojumi: 138
Pievienojies: 30 Jan 2013, 18:45
Braucu ar: 318is

06 Aug 2013, 12:41

Kāds varētu pateikt, kāda ir adekvāta cena R17 style 5 BBS? :yes:
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
Profila bilde
Hazard
Ziņojumi: 2390
Pievienojies: 19 Okt 2011, 03:06
Braucu ar: 3 autobusu
Atrašanās vieta: Rīga

06 Aug 2013, 12:55

uareindanger rakstīja:Kāds varētu pateikt, kāda ir adekvāta cena R17 style 5 BBS? :yes:
Adekvats katram sava nozimē. Nu mana skatijuma R17 maksā no 60-100 ls(nemetinati!!!). :lol:
Bet nu ss.lv limeni adekvats 130ls un uz augšu, viss atkarigs no disku stavokla.
P.S. Lai lieki neplerkstetu. Piemeram kreivijā e34 plata purna kompelkts maksā ap 170ls (nasis, plasmas as un haube)