Jautājumi I

Profila bilde
mazazala
Ziņojumi: 44
Pievienojies: 20 Feb 2015, 13:12
Braucu ar: 318 tds
Atrašanās vieta: Cēsis

20 Feb 2015, 16:47

sveiki man tads jautajums var but kads var palidzet man ir e36 universalis visi automatiskie logi! problema ir tada ka vienkarshi izbeidzas prieksejie logi vairs neveras vala! aizmugurejie strada priekshejie nee, vis parejais itka strada
Profila bilde
Janex325
Ziņojumi: 300
Pievienojies: 19 Aug 2013, 13:59
Braucu ar: 325 underground
Reputācija: 1

20 Feb 2015, 18:01

mazazala rakstīja:sveiki man tads jautajums var but kads var palidzet man ir e36 universalis visi automatiskie logi! problema ir tada ka vienkarshi izbeidzas prieksejie logi vairs neveras vala! aizmugurejie strada priekshejie nee, vis parejais itka strada
Salona apgaismojums straadaa? Luuka?
Autoserviss tavam E36

Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.

Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
Attēls
Profila bilde
Arz
Ziņojumi: 207
Pievienojies: 27 Jan 2014, 21:03
Braucu ar: auto.

20 Feb 2015, 18:08

Interesē viena lieta.
Kādu līgumu vai ko var uzrakstīt tādā gadījumā kad apmainos ar automašīnām bet nepārraksta auto uz otra cilvēka vārdu. Bet ja sataisa sūdus. sodu norauj vai kautko tamlīdzīgu. Vainu neuzņemas iepriekšējais īpašnieks bet esošais?
Cerams ka sapratāt :D
Profila bilde
Janex325

20 Feb 2015, 18:15

Arz rakstīja:Interesē viena lieta.
Kādu līgumu vai ko var uzrakstīt tādā gadījumā kad apmainos ar automašīnām bet nepārraksta auto uz otra cilvēka vārdu. Bet ja sataisa sūdus. sodu norauj vai kautko tamlīdzīgu. Vainu neuzņemas iepriekšējais īpašnieks bet esošais?
Nemot veeraa latvijas tiesu sisteemu, taads liigums neeksistee.
Sarakstiit uz papiira var daudzko, tik tiesaaties var naakties vsiraskus gadus, pluss startaa passam jasedz tiesas izdevumi.
Attiesaasi 50 eiro sodu OK, un peectaam veel kaadu laiku vareesi tiesaaties lai attiesaatu tiesas izdevumus :lol:
Autoserviss tavam E36

Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.

Autocentrs Rīga
Attēls
Profila bilde
Arz

20 Feb 2015, 18:16

Janex325 rakstīja:
Sarakstiit uz papiira var daudzko, tik tiesaaties var naakties vsiraskus gadus, pluss startaa passam jasedz tiesas izdevumi.
Attiesaasi 50 eiro sodu OK, un peectaam veel kaadu laiku vareesi tiesaaties lai attiesaatu tiesas izdevumus :lol:

Nu karo4 tad tikai un vienīgi jānoņem savs auto no uzskaites un lai otrs var darīt ko grib :D
Profila bilde
Janex325

20 Feb 2015, 18:19

Arz rakstīja:
Janex325 rakstīja:

Nu karo4 tad tikai un vienīgi jānoņem savs auto no uzskaites un lai otrs var darīt ko grib :D
Tad uzrakstat briiva formaa taadu ka pienemssanas-nodossanas aktu, lai pie teviim buutu kaads apliecinaajums ka auto nonaacis pie vinja, un vinns ir braucis ar to auto kameer vins ir nost no uzskaites ;)

Kaadaam veel ir juridiska rakstura jutaajumi :hahaha: ?
Autoserviss tavam E36

Autocentrs Rīga
Attēls
Profila bilde
Arz

20 Feb 2015, 18:23

Ja noņem auto no uzskaites ar viņu vēl var piemēram no csdd aizbraukt līdz mājām? :D Protams likumīgi. Nelikumīgi zinu ka var kautvai gadu braukt un vairāk. :D
Profila bilde
ikey07
Ziņojumi: 4221
Pievienojies: 26 Mar 2013, 14:44
Braucu ar: '99 Cabrio
Atrašanās vieta: Mārupe
Reputācija: 9

20 Feb 2015, 18:26

Arz rakstīja:Ja noņem auto no uzskaites ar viņu vēl var piemēram no csdd aizbraukt līdz mājām? :D Protams likumīgi. Nelikumīgi zinu ka var kautvai gadu braukt un vairāk. :D

Likumīgi varēja braukt 30 dienas man liekas.
- ikey07
Profila bilde
Arz

20 Feb 2015, 18:27

30 dienas var braukt ar distances reģistrāciju. :D
Profila bilde
māriņš
Ziņojumi: 2510
Pievienojies: 26 Dec 2013, 15:20
Braucu ar: Primeru/Kupeju
Atrašanās vieta: Aizpute
Reputācija: 8

20 Feb 2015, 18:28

Arz rakstīja:30 dienas var braukt ar distances reģistrāciju. :D
30 dienas kopš tā datuma kad noņemts no uzskaites?
Profila bilde
mazazala

20 Feb 2015, 18:30

Janex325 rakstīja:
mazazala rakstīja:sveiki man tads jautajums var but kads var palidzet man ir e36 universalis visi automatiskie logi! problema ir tada ka vienkarshi izbeidzas prieksejie logi vairs neveras vala! aizmugurejie strada priekshejie nee, vis parejais itka strada
vis parejais itka strada iznjemot logus un varbut spogulus nesilda bet ta viss strada
Profila bilde
Arz

20 Feb 2015, 18:31

māriņš rakstīja:
Kad taisa distances reģistrāciju tad auto netiek noņemts no uzskaites. Bet gan ir uzskaitē un jaunajam īpašniekam ir 30dienu laikā jāpiereģistrē uz sava vārda jeb pretējā gadījumā distances reģistrācija beidzas un auto paliek uz tā pašam īpašnieka vārda kāda bija.
Bet domāju vienkārši aizbraukt uz csdd un noņemt no uzskaites. Interesē vai drīkstu vēl to dienu pārvietoties ar to auto.
Profila bilde
māriņš
Ziņojumi: 2510
Pievienojies: 26 Dec 2013, 15:20
Braucu ar: Primeru/Kupeju
Atrašanās vieta: Aizpute
Reputācija: 8

20 Feb 2015, 18:32

Arz rakstīja:
māriņš rakstīja:
Kad taisa distances reģistrāciju tad auto netiek noņemts no uzskaites. Bet gan ir uzskaitē un jaunajam īpašniekam ir 30dienu laikā jāpiereģistrē uz sava vārda jeb pretējā gadījumā distances reģistrācija beidzas un auto paliek uz tā pašam īpašnieka vārda kāda bija.
Bet domāju vienkārši aizbraukt uz csdd un noņemt no uzskaites. Interesē vai drīkstu vēl to dienu pārvietoties ar to auto.
Droši vien jau ka nē :D
Profila bilde
mazazala

20 Feb 2015, 18:34

Arz rakstīja:
māriņš rakstīja:
mashina kad nbonjemta no uzskaites var braukt vesalu menesi vieniga atshiriba ir ka tekniska pase ir vala un tur ierakstits datums cik ilgi var braukt nu menesi tad jauzliek atpakal uzskaite
parasti nonjem no uzskaites prieks pardoshanas tad nav pasham ar otru saimnieku jadodas uz csdd ta vienkarshi pardo mashinu un ado tehnisko un vinjs uzliek uz sava varda
Pēdējais labojis mazazala - 20 Feb 2015, 18:36, kopā labots 1 reizi.
Profila bilde
Arz

20 Feb 2015, 18:35

Noņemot transportlīdzekli no uzskaites atsavināšanai Latvijā, reģistrācijas apliecības sadaļā "Atzīme par transportlīdzekļa noņemšanu no uzskaites" norāda "Noņemts no uzskaites atsavināšanai LR. Atļauts piedalīties satiksmē 30 dienas".
Jup atradu.
Profila bilde
Janex325

20 Feb 2015, 18:38

mazazala rakstīja:
Janex325 rakstīja:
vis parejais itka strada iznjemot logus un varbut spogulus nesilda bet ta viss strada
Paarbaudi drossinaataajus!
Autoserviss tavam E36

Autocentrs Rīga
Attēls
Profila bilde
mazazala

20 Feb 2015, 18:45

visi droshinataji ir parbauditi ja nu vienigi tie kas aiz bardochoka vienkarshi man nav dada ko samainit donoram jau vinji ir pazudushi
Profila bilde
ivars_e36
Ziņojumi: 334
Pievienojies: 06 Dec 2013, 12:32
Braucu ar: ratiņiem pa rimi
Atrašanās vieta: Zimbawe
Reputācija: 5

20 Feb 2015, 18:56

iespējams, ka gm4 bloks beigts, ja vēlies, vari rīt piebraukt pie manis, pieslēgsim pie datora, pačekosim.
Profila bilde
mazazala

20 Feb 2015, 19:01

ivars_e36 rakstīja:iespējams, ka gm4 bloks beigts, ja vēlies, vari rīt piebraukt pie manis, pieslēgsim pie datora, pačekosim.
es jau labprat bet es no cesim
a kur vinjs atrodas tas gm4 bloks varbut ka man ir tads velviens jo man ir rezerve e36 tikai ir jasaprot kas tas ir jo es vel citigi visu macos tik pagasgad saku braukt ar bmw un esu sapratis ka e36 ir laba mashina
Profila bilde
ivars_e36
Ziņojumi: 334
Pievienojies: 06 Dec 2013, 12:32
Braucu ar: ratiņiem pa rimi
Atrašanās vieta: Zimbawe
Reputācija: 5

20 Feb 2015, 19:58

Gm4 ir aiz bardačoka, general module iv pilnā vārdā.

Sent from my iPhone using Tapatalk