Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 452
- 453
- 454
- 455
- 456
- …
- 2228
- chevron_right
Kas ir bijis poweraa par krapsanos?uteo rakstīja:Powerā šis neuzdarbojas? Vai pēc iepriekšējās lielā krāpšanas un nozieguma atrisināšanas, tur neviens vairs neriskē krāpties?
Un sadziti gali uzmetejam?
nu pirms vairākiem gadiem, kur viens uzrakstīja, ka vajag naudu kkādai operācijai, lai nenomirtu bērns, visi saziedoja, a beigās izrādās, ka nekādas operācijas nav. Vēl visādūs sūdus tas čalis vārīja+spokos arī izkrāpa naudu(spokupavārs). Powers sadzina galus šim jā, cik atceros. Topiks nto lapu garumā, bija interesanti lasīt vairākus vakarus/naktis.
http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php?topic=23789
http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php?topic=23789
cik viņš sasmēlās beigās?!
es vairs neatceros tik sīki, manuprāt bija pāri štukai powerā un kādi simts lati spokos.
powerā jau viņš bija kā Dkis.
Pirmstam visi tādi čomi tur šim bija a beigās kad sākās sudi tad izrādās ka neviens viņu nepazīst.
Pirmstam visi tādi čomi tur šim bija a beigās kad sākās sudi tad izrādās ka neviens viņu nepazīst.
Jā, kā jau teicu, ļoti interesanti bija to visu lasīt, bet beigās tā arī nav nekas rakstīts viņš sēž vai nē.
Eu jaunie esmu Plazā augšā, vel labu laiciņu bušu. 
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Tas kas te bija mavashi, gan jau profesionāls pizdariks. Ejiet tik rakstīt uz menteni iesniegumu. Policijai patīk krāpnieki.
Kādu e36.lv uzlīmju veidu ņemt.
Baltu vai (baltu,krāsainu) ?
Baltu vai (baltu,krāsainu) ?
quattro ist für sissies
Kāds patīk tādu ņem 
Alfā tikko pazuda eletrība un palūdza visus pamest veikalu
Vairs pat nevar normāli iepirkties

Vairs pat nevar normāli iepirkties
Cik man zinams, ta TEC 1 apkartne ar pacelaju iepisa 110 kv linija, radot elektroenergijas parravumu un smagus miesas bojajumus montierim. Bet tu piksti ka nevari iepirkties. Tas tev nav inboxa spelet spelites.
tancis rakstīja:Alfā tikko pazuda eletrība un palūdza visus pamest veikalu![]()
Vairs pat nevar normāli iepirkties![]()
Ziņās stāstīja, ka normāls haoss esot visas Brīvībenes garumā - elektrības neesot, luksofori nestrādā, tramvaji un troļļuki nekursējot... Labi, ka šodien man tur nav jābūt...
Edit - Rapakivi jau izskaidroja situāciju.
Poličus pie darba jāliek krustojumos. 
Kāds var pateikt kādu angļu mājas lapu kura līdzīga ss.lv?
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
Man šķiet, ka kaut kur lasīju, ka viņš atsēž, nezinu gan vai par šito konkrēto krāpniecību vai kā.uteo rakstīja:Jā, kā jau teicu, ļoti interesanti bija to visu lasīt, bet beigās tā arī nav nekas rakstīts viņš sēž vai nē.
Par Mavashi lietājām runājot. Pagaidām sāk uzpeldēt arvien lielākas summas, bet gan jau vēl kāds apkrāptais uzradīsies, tāpēc kā jau minēts iepriekš - pm man vai GunTixV. Šobrīd esam 4 vai 5 cilvēki, bet kaut ko atceros, ka te vēl kaut kas rakstīja, ka ticis apkrāpts. Tad laikam jādod laiks līdz nedēļas beigām pieteikties un nākamnedēļ rakstam iesniegumus. Pārējo jau pm sarunāsim.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Kā sauc šito aparātu?
download/file.php?id=16701
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 452
- 453
- 454
- 455
- 456
- …
- 2228