Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 457
- 458
- 459
- 460
- 461
- …
- 1297
- chevron_right
Meklēju cilvēku kas varētu smuki nostrūklot E46 suportus (noņemti protams
) un pēc tam, iespējams, arī smuki nokrāsot. (ar baloniņu pats māku, vajag pa zolīdo)
Ieteikumi? Vajag Rīgā.
Smilšu strūklas pistole ir arī pašam, bet suportu komplekts tikai viens, priekš trennēšanās nederēs
Ieteikumi? Vajag Rīgā.
Smilšu strūklas pistole ir arī pašam, bet suportu komplekts tikai viens, priekš trennēšanās nederēs
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Paldies,bet uzreiz sekojosais jautajums,pirki b/u stavokli(lietotus) vai nu ari ir iespeja kur jaunas nopirkt,te pat latvija?rus90 rakstīja:Ja logi čakarejas parasti šitais te durvju sledzenes fiksators nodilst kas pieskruveta pie stoikas.Lomax rakstīja:Par logiem ari interese! Dazreiz ker gluku un nestrada.sedilous rakstīja:Sveiks forumniesi!
Kur vareetu iegadaties gumijas,kuras domatas prieks stikliem(saanu)un ari kuras izole no udens un veja,prieks kupejas!
Ja nav slinkums,varetu taisno linku!
Un ari interese tada lieta,ka atverot durvis (coupe) logi celas leja/augsa, ja ta lieta nenostrada tad tas ar bloku cakars vai vel kass?
Paldies par jusu uzmanibu!
tur ir tada maza podziņa iekša (ar bultu paradits) un kad viņa nodilst tad viņa nepiespiežas
man ari bija tada problema un es sev uzliku no e34. viņi ir gandriz tadi paši tik biku lielaki bet viss čotka der un strada![]()
Ir kads kurs pardod signalzaciju un to ari uzinstale ? Lidz vasaras sakumam butu velme tadu uzlikt.
Es liku ar video palidzibu youtube,tikai no 2reizes masina aizverasIKKI rakstīja:Ir kads kurs pardod signalzaciju un to ari uzinstale ? Lidz vasaras sakumam butu velme tadu uzlikt.
Es vestu uz blast.lv, lai strūklo un ar pulveri krāso. Vai arī uz kādu citu līdzīgu kantori.Dzhejs rakstīja:Meklēju cilvēku kas varētu smuki nostrūklot E46 suportus (noņemti protams) un pēc tam, iespējams, arī smuki nokrāsot. (ar baloniņu pats māku, vajag pa zolīdo)
Ieteikumi? Vajag Rīgā.
[/quote]
Ja logi čakarejas parasti šitais te durvju sledzenes fiksators nodilst kas pieskruveta pie stoikas.
tur ir tada maza podziņa iekša (ar bultu paradits) un kad viņa nodilst tad viņa nepiespiežas
man ari bija tada problema un es sev uzliku no e34. viņi ir gandriz tadi paši tik biku lielaki bet viss čotka der un strada
[/quote]
Paldies,bet uzreiz sekojosais jautajums,pirki b/u stavokli(lietotus) vai nu ari ir iespeja kur jaunas nopirkt,te pat latvija?[/quote]
Par jauniem nezinu. Ganjau ka var. Es nemu lietotus. Galvenais jaskatas lai ta nau nodilusi
Ja logi čakarejas parasti šitais te durvju sledzenes fiksators nodilst kas pieskruveta pie stoikas.
man ari bija tada problema un es sev uzliku no e34. viņi ir gandriz tadi paši tik biku lielaki bet viss čotka der un strada
Paldies,bet uzreiz sekojosais jautajums,pirki b/u stavokli(lietotus) vai nu ari ir iespeja kur jaunas nopirkt,te pat latvija?[/quote]
Par jauniem nezinu. Ganjau ka var. Es nemu lietotus. Galvenais jaskatas lai ta nau nodilusi
m52b25 motoram naca 6.5l ella ?
Tieši tā, bet ieteiktu ņemt vismaz 7L, jo ar visu filtru var sanākt tie paši 7L.
Līdzīgs jautājums: M52B20 nāk 10.5 L antifrīza? 
Visiem 6cyl vienāds dzesēšanas šķidruma daudzums 
Tas jau atkarīgs ari no tā kurš radiators uzlikts.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Kāds lūdzu var pastāstīt kas tas ir, par ko atbild un kur tam būtu jāatrodas? Neliek mieru, ka visu laiku kautkur gar lukturi mētājas....
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Fuck New Model Cars, Im Riding Old School
Tas ir devējs, stiprinās labajā gaisa lūkā, kura iet bamperī. Ja nemaldos, tad mērīja gaisa temperatūru un atbildēja par apmīzēja sprauslu apsildi. Labojiet, ja kļūdos.
Kāds varbūt zina, kur varētu dabūt gumijas, kas aizpilda sliekšņu caurumus no apakšas? Neesmu redzējis, ka kāds tirgotu.
ari intereseTazx rakstīja:Kāds varbūt zina, kur varētu dabūt gumijas, kas aizpilda sliekšņu caurumus no apakšas? Neesmu redzējis, ka kāds tirgotu.
sveiki, problema sekojosa, skatee ielika 2 par rucniku, kas nedaudz kjiilee, izjaucu visu , samainiju lokus, visus mehanismus saelloju(iekustinaju), trosites ari loti labi staiga! saliekot visu kopaa, sakas karshana,un noraujot un atlaizot rucniku tapat biskit kjiilee, ko dariit??
Bmw ututuuuu
Man arī tā ir bijis. Nomainiju troses un viss okkrishinieks rakstīja:sveiki, problema sekojosa, skatee ielika 2 par rucniku, kas nedaudz kjiilee, izjaucu visu , samainiju lokus, visus mehanismus saelloju(iekustinaju), trosites ari loti labi staiga! saliekot visu kopaa, sakas karshana,un noraujot un atlaizot rucniku tapat biskit kjiilee, ko dariit??
Kas varetu but pa vainu kad atsledz masinu arvatslegu bakai vacins ataisas vala :dd un aistaisit nevar , tikai ar plakenem pavelkot metalu kas nak lauka.
Āra temperatūras devējs. Vajadzētu būt ieliktam bremžu dzēšanas tunelī.Suspended rakstīja:Kāds lūdzu var pastāstīt kas tas ir, par ko atbild un kur tam būtu jāatrodas? Neliek mieru, ka visu laiku kautkur gar lukturi mētājas....]
Vai stāvot uz vietas ekonomaizers var sākt rādīt ne max pāteriņu uz 100 km, ja lambda sāk gļukot?!
d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 457
- 458
- 459
- 460
- 461
- …