Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 458
- 459
- 460
- 461
- 462
- …
- 1297
- chevron_right
tad kad bija beigts gmm tad eko rādītājs rādīja interesantas lietas
Kāds varbūt zin kur var labi nokrāsot mašīnu kura nesāks rūsēt pēc gadiem 2iem un cik tas varētu izmaksāt, krāsa nekāda īpašā swarch 2 kupeja.. 
(Protams, ka ir vietas kur jāskrāpē rūsa, un vajadzētu arī špakteli.
)
(Protams, ka ir vietas kur jāskrāpē rūsa, un vajadzētu arī špakteli.
Pēdējais labojis Tommas - 24 Feb 2015, 22:23, kopā labots 2 reizes.
arī jautājums par krāsošanu cenas aptuveni , nav nekur rūsa jāskrāpeē vai mega jašpaktelē , gribu kabri pārkŗasot ar m paku . cenas +/- krāsa melna 
man pa durvim vissām, vienu spārnu,bagaznieka vāku 500eiroTommas rakstīja:Kāds varbūt zin kur var labi nokrāsot mašīnu kura nesāks rūsēt pēc gadiem 2iem un cik tas varētu izmaksāt, krāsa nekāda īpašā swarch 2 kupeja..
(Protams, ka ir vietas kur jāskrāpē rūsa, un vajadzētu arī špakteli.)
Jautājums par aizdedzes atslēgām.
Tā ka, diemžēl, ir tikai viena atslēga, tad gribu uztaisīt rezerves komplektiņu..
Kā ir ar tām sagatavēm no fāterlandes čerez ebay? Kāds ir pircis?
Vai labāk kkur sūtīt oem..
Runa par šādu:
Tā ka, diemžēl, ir tikai viena atslēga, tad gribu uztaisīt rezerves komplektiņu..
Kā ir ar tām sagatavēm no fāterlandes čerez ebay? Kāds ir pircis?
Vai labāk kkur sūtīt oem..
Runa par šādu:
Pēdējais labojis Laurix - 25 Feb 2015, 00:43, kopā labots 1 reizi.
Beautiful Mechanical Wonder
seeingmans nopirka oem atslēgu,nezinu vai tur ar visu tālvadības bloku vai kā,bet piķoja ap 30eur.Nospiežot pogu vēl iedegās skajsta zila diode
beidzis dirst, ta nav oem atslega bet gan letais suuc
sori,pardon,man likās,ka oem.sap*sos 
Ķīnas kvalitāte...Laurix rakstīja:![]()
![]()
![]()
Tātad, tie ebay piedāvātie ir suuc?![]()
Vaica elksnim , labas cenas un pretimnakos visos jautajumos.Tommas rakstīja:Kāds varbūt zin kur var labi nokrāsot mašīnu kura nesāks rūsēt pēc gadiem 2iem un cik tas varētu izmaksāt, krāsa nekāda īpašā swarch 2 kupeja..
+1IKKI rakstīja:Vaica elksnim , labas cenas un pretimnakos visos jautajumos.Tommas rakstīja:Kāds varbūt zin kur var labi nokrāsot mašīnu kura nesāks rūsēt pēc gadiem 2iem un cik tas varētu izmaksāt, krāsa nekāda īpašā swarch 2 kupeja..
Kvalitāte laba, cenas labas...
man tads jautajums ja man ir parastais obc 7 pogu esw varu ielikt 18 pogu un varbut kadam ir tas teperaturas dachiks kas luka man visu laiku rada -37
buros buros pa netu un atradu varmazazala rakstīja:man tads jautajums ja man ir parastais obc 7 pogu esw varu ielikt 18 pogu un varbut kadam ir tas teperaturas dachiks kas luka man visu laiku rada -37
18_pogu_obc_uzstadisana.pdf
Sveiki!
Problēma sekojoša bagāžnieks neslēdzas ciet
nospiežu pogu centrālai atslēgai durvis ciet bet bagāžnieks nē
nospiežu pogu uz bagāžnieka vāka hops vaļā un signalizācija gaudo
help ?
Problēma sekojoša bagāžnieks neslēdzas ciet
nospiežu pogu centrālai atslēgai durvis ciet bet bagāžnieks nē
nospiežu pogu uz bagāžnieka vāka hops vaļā un signalizācija gaudo
help ?
paskaties vadus pie kr bagāžnieka kājas moska pārlocījušies.
tur to gumiju var normāli nomaukt (nemēģināju vēl) vai tikai sačakarējot nāk nost ?ervvis rakstīja:paskaties vadus pie kr bagāžnieka kājas moska pārlocījušies.
Sveiki. Jautajums - kas šis ir par štekeri un kur es viņu varu ieštepselēt tam paredzētajā vietā ?
Iepriekš bija uztaisīta pašdarbisks variants ( ne mans ) - pie šī štepseļa bija pieslēgts ar parastiem vadiem slēdzis kuru izslēdzot nevareja piedarbināt mašīnu ( negrieza starteris )
neapdomājot visu līdz galam nolēmu vadus izvilkt, bet tagad neatceros kkā bija savienots.
gribētu originali vissu salikt.
p.s štekeris metājās pie vidējās konsoles kur kārbas kloķis.....
Iepriekš bija uztaisīta pašdarbisks variants ( ne mans ) - pie šī štepseļa bija pieslēgts ar parastiem vadiem slēdzis kuru izslēdzot nevareja piedarbināt mašīnu ( negrieza starteris )
neapdomājot visu līdz galam nolēmu vadus izvilkt, bet tagad neatceros kkā bija savienots.
gribētu originali vissu salikt.
p.s štekeris metājās pie vidējās konsoles kur kārbas kloķis.....
gudri dirst nav malku cirst
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 458
- 459
- 460
- 461
- 462
- …