Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 458
- 459
- 460
- 461
- 462
- …
- 2228
- chevron_right
Visiem Lattelecom klientiem!
Iegāju mans lattelecom un tur tgd piedāvā dažādas atlaides. Tiem, kas to vēl nav pamanījuši, tad iesaku apmeklēt to sadaļu un iespējams noderēs atlaides. Pašlaik ir 3 atlaides:
- 30% atlaide čili picā 30 un 50cm picai
- Kino citadele jebkuram seansam, jebkurā laikā cena tikai 2,79 un ar kuponu var pirkt 2 biļetes
- 30% atlaide rokas instrumentiem BN Kurši
Man vismaz pirmās 2 atlaides noderēs ļoti
Iegāju mans lattelecom un tur tgd piedāvā dažādas atlaides. Tiem, kas to vēl nav pamanījuši, tad iesaku apmeklēt to sadaļu un iespējams noderēs atlaides. Pašlaik ir 3 atlaides:
- Kino citadele jebkuram seansam, jebkurā laikā cena tikai 2,79 un ar kuponu var pirkt 2 biļetes
Hazard rakstīja:Kurš tad brauks brivdienas uz Igauniju driftu? Ir kadam briva vieta automašina?
Pēdējais labojis Hazard - 15 Aug 2013, 21:49, kopā labots 1 reizi.
Paldies, šis noderēs
uteo rakstīja:Visiem Lattelecom klientiem!
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Hazard rakstīja:Kurš tad brauks brivdienas uz Igauniju driftu? Ir kadam briva vieta automašina?
aizsuuti tak Agnim PM
Hazard rakstīja:Hazard rakstīja:Kurš tad brauks brivdienas uz Igauniju driftu? Ir kadam briva vieta automašina?
Rakstits. Viņam viss pilns :)možais rakstīja:aizsuuti tak Agnim PM![]()
Hazard rakstīja:Hazard rakstīja:Kurš tad brauks brivdienas uz Igauniju driftu? Ir kadam briva vieta automašina?
kurš var ietiekt kādu adresi, kur var parskatami, ieprieks noklausoties - downloadingot dziesmas..
man zinaamaa
adrese kaut kadus jokus taisa... 
man zinaamaa
youtube. Nezinu kā citiem pārlūkiem, bet firefox uzliekto plugin'u ''Youtube MP3 Podcoster'', varu lejupielādēt jebko, kādā formātā gribās.možais rakstīja:kurš var ietiekt kādu adresi, kur var parskatami, ieprieks noklausoties - downloadingot dziesmas..![]()
man zinaamaaadrese kaut kadus jokus taisa...
Dažreiz gan tas pm3 tāds pasmags, bet mūsdienās lētas ietilpīgas fleškas, tā kā no problem.
dators acer aspire 5749z,un tp-link ruuteris.katru reizi ka izledzu datoru,sis pec tam nesledzas klat atpakal bezvadniekam,prasa norestartet ruteri,un ta katru reizi,kas varetu but pa vainu?varbut kads zin ka palidzet.
tp-link jau izsaka visu . 
acer + tp-link ir laba izvēļu sērija 
Par Acer gan nevajag
Viens no mazākajiem brāķu koeficientiem.
TP-LINK'am sūdīga ir budžeta klase, t.i., paši lētākie, vienīgā kaut cik cerīgā iespēja - uzlikt OpenWRT, vismaz kaut cik stabili strādā.
TP-LINK'am sūdīga ir budžeta klase, t.i., paši lētākie, vienīgā kaut cik cerīgā iespēja - uzlikt OpenWRT, vismaz kaut cik stabili strādā.
vajag vajag. var jau būt ka tagad kas ir mainījies. bet agrāk man acer bija zobu sāpes. vienmēr kaut kādas muļķības ar viņiem bija. nevienam viņus neieteikšu. protams var jau būt ka ja visi nepirktu lētākos acer tad man nebūtu radies šāds viedoklis. et parasti tie kam ir nauda acer nepērk.
Pērk HP?
Kuriem ir pats lielākais brāķu koeficients. Bet, nu, lab. Katram sava pieredze.
Pa lielam, tagad jau ir vienalga, kāds ražotājs.. Visi tiek likti kopā dzelteno valstīs, tāpēc tagad visi nopērkami pa kapeikām, kā arī garantijas servisi dzīvo ar lielāku noslodzi.
Ja kāds meklē budžetklases portabli, tad iesaku tikai Acer.. Pārbaudīts
Pa lielam, tagad jau ir vienalga, kāds ražotājs.. Visi tiek likti kopā dzelteno valstīs, tāpēc tagad visi nopērkami pa kapeikām, kā arī garantijas servisi dzīvo ar lielāku noslodzi.
Ja kāds meklē budžetklases portabli, tad iesaku tikai Acer.. Pārbaudīts
Nessen pats pirku portabli, tika izpētīts daudz info, kā rezultātā par vislabākajiem atzīti Toshiba un Asus. Tošibas uz to brīdi tādas nebija, kādu gribēju, tādēļ nopirku Asus un nenožēloju.
Hp cik bijuši, visiem problēmas, krāsas lobas, baterijas čupā, video čipi, kuri ar GeForce pārkarst.
Draudzenei Acer 2gadi, itkā viss ir labi, izņemot bateriju un to, ka pats ir diezgan karsts, grūti klēpī noturēt.
Tas tā, gribat ņemat pa pilnu, negribat - nē. :)
Hp cik bijuši, visiem problēmas, krāsas lobas, baterijas čupā, video čipi, kuri ar GeForce pārkarst.
Draudzenei Acer 2gadi, itkā viss ir labi, izņemot bateriju un to, ka pats ir diezgan karsts, grūti klēpī noturēt.
Tas tā, gribat ņemat pa pilnu, negribat - nē. :)
Karst visi portatīvie. Un tur nav svarīgi vai tas ir HP, Acer vai Hujojangjing ražojums. Pašam ir 3 gadus vecs Acer un baterija kā jauna. Pie smagām spēlēm karsē, pilns ar putekļiem arī tapēc karsē. Pats kompis ir sist, dauzīts, kritis un lidojis sazin kur. Tāpat iet un ir vienā gabalā.
Mans pirmais acer nosvila deelj putekljiem jo netika ne reizi tiiriits cetru gadu laikaa.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 458
- 459
- 460
- 461
- 462
- …
- 2228