5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …
- 287
- chevron_right
wot wot, ar viss labums gar degunu
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Hehe..jāāp kārtējais superīgais piektdienas sabrauciens..līdz rīta gaismai gandrīz atkal jau..erda rakstīja:No vakardienas spilgtākās atmiņas- sēdēju KLAVINA cabrio aimug. sēdeklī, kamēr kļaviņš pa D.tiltu traucās tuvu 100km/h, kaut gan, moš, arī bija jau pāri 100km/h!
Vienkārši, BAIGAIS KAIFS!
Tad vēl izārdījāmies ceļā no PBSH uz Pļavniekiem! KLAVINS, erda, Sabinchix uz vienas ielas, d.n. tumšajā laikā= ātrs un bez žēlastības!
Vakars bija radīts,lai izdzītu zirnekļus no kolektoriem !
Bubuli...otrapuse.lvBubulis rakstīja:
kads pa 5dienam uz rumbulu arii laiz ? un Sabinchix uz tavu vakardienas jautajumu plaza - nekas
gudri dirst nav malku cirst
Mēs ar sawiem sēdinātajiem auto netiekam tur pa tām drausmīgajām bedrēm iekšā, žēl autiņurupu rakstīja:kads pa 5dienam uz rumbulu arii laiz ? un Sabinchix uz tavu vakardienas jautajumu plaza - nekas
Eu a kāds bij mans jautājums??
Šodien,pa spīti prognozēm, labs laiks!
Ja nu kāds grib, varbūt, vakarpusē varētu kaut kur aizbraukt pafočēties.
KLAVIN, tu jau laikam nebūsi braucējs?
Ja nu kāds grib, varbūt, vakarpusē varētu kaut kur aizbraukt pafočēties.
KLAVIN, tu jau laikam nebūsi braucējs?
gribeedams netieku jo visas biletas jav ir nopirktas u.t.t bet vel pat glaziiti neesmu nevienu paneemis
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
kas par biļetēm?
uz nakts kiino kurs saakas 21.00
Labas cenas.
Labas cenas.
ā, filmu maratons, nopērc vienu biļeti un skaties pēc kārtas vairākas filmas?
jap, pa vienu cenu triis filmas pec kartas , pedeja filma saksies ap 2.00 naktii
Labas cenas.
Labas cenas.
nu jautajums bija '' kas ir ? ''Sabinchix rakstīja:Mēs ar sawiem sēdinātajiem auto netiekam tur pa tām drausmīgajām bedrēm iekšā, žēl autiņurupu rakstīja:kads pa 5dienam uz rumbulu arii laiz ? un Sabinchix uz tavu vakardienas jautajumu plaza - nekas
bet nu nau jau tik trakas tas bedres. vienigais minus kas tur ir tas ka daudz treninj terpu un saules puku seklas
erda rakstīja:ā, filmu maratons, nopērc vienu biļeti un skaties pēc kārtas vairākas filmas?
Laabais
seedinatiem auto visas bedres ir trakasrupu rakstīja:nu jautajums bija '' kas ir ? ''Sabinchix rakstīja:Mēs ar sawiem sēdinātajiem auto netiekam tur pa tām drausmīgajām bedrēm iekšā, žēl autiņurupu rakstīja:kads pa 5dienam uz rumbulu arii laiz ? un Sabinchix uz tavu vakardienas jautajumu plaza - nekas
bet nu nau jau tik trakas tas bedres. vienigais minus kas tur ir tas ka daudz treninj terpu un saules puku seklas
Labas cenas.
Labas cenas.
Aaaaaaa... tak tie jūs kas piebrauc blakus un pat neatnāk apsveicinātiesrupu rakstīja:nu jautajums bija '' kas ir ? ''Sabinchix rakstīja:Mēs ar sawiem sēdinātajiem auto netiekam tur pa tām drausmīgajām bedrēm iekšā, žēl autiņurupu rakstīja:kads pa 5dienam uz rumbulu arii laiz ? un Sabinchix uz tavu vakardienas jautajumu plaza - nekas
KLAVIN bet tur ir extra trakas bedres
ne nee es jav tocna savu degunu tur nebaaziisu
Labas cenas.
Labas cenas.
KLAVINS rakstīja:ne nee es jav tocna savu degunu tur nebaaziisu
vo vo
un arī līdz manai mājai toč nekad netiksi Līdz kamēr tas guļošais netiks nonests laikam
nu ja godigi mes nemaz nezinajam ka buus e36 pasedesana uz jumta VAINIGS un mums tapat visiem nebija e36 itipasi man vienam no musu barinja bija zalais e36 nu vinjam no lupas liidz zemei ir labi ja kadi 5cm bet rumbula tika
mnjaa guļošais pie tevīm ir labsSabinchix rakstīja:KLAVINS rakstīja:ne nee es jav tocna savu degunu tur nebaaziisu
vo vo
un arī līdz manai mājai toč nekad netiksi Līdz kamēr tas guļošais netiks nonests laikam
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …