Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …
- 1297
- chevron_right
Sagribējās nestandarta lietiņu.
Varbūt kāds zina, kur un aptuveni kādās summās kupejai var dabūt jumta reliņus? Nav baigi izplatīta lieta.
Bilde, zagta.
Varbūt kāds zina, kur un aptuveni kādās summās kupejai var dabūt jumta reliņus? Nav baigi izplatīta lieta.
Bilde, zagta.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
protamsAgris rakstīja:Var tak arii ar moldingiem un nesaplaisaajushu pa 30 dabuut. Taakaa 15 nekas iipash
man aizmugurē bamperis tāds pats kā bildē kupejai. un kāds vēl tur gateris ?
visi jau itka tiecas uz to orginalitaati...nav jau slikts tev tas mugurejais bampers, bet nu rupnicas razojums butu smukaks...:P varesi nopirkt maneejo kad uzlikshu sev M bamperi
Man tads jaut pie antenas pastiprinataja bembim pienak stravas vads? varbut kadam shema ir??? man radio vietaam snac.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
sheema ir bentley manuālii. bet pa lielam tur pienāk balts vai peleeks vads no magja! kas padod strāvu, un pati antena no magja, pēc kastes iziet uz stiklu pa augšējo līniju :) atšķirās pa gadiem, dažeim ir kautkas arī otrā pusē :)
problema sekojosa!
drosibas siksna nevilkas ieksa pajaucu mazliet iet ka ievilkas bet tagad visparnevar izvilkt ara! kas pa vainu?
varbut var kads kaut ko ieteikt ko darit lietas laba.
blakus vaditajapuses siksna kupejai!
drosibas siksna nevilkas ieksa pajaucu mazliet iet ka ievilkas bet tagad visparnevar izvilkt ara! kas pa vainu?
varbut var kads kaut ko ieteikt ko darit lietas laba.
blakus vaditajapuses siksna kupejai!
youtube un arī caur gogli var atrast vairākus problēmu risinājumus. tā siksna ir ieķērusies.
problema atrisinata
kādu spuldzīti vajag bagāžniekam ? man divi vadeļi karājas tādi kā ir pie tuvās gaismas H3 konektori. spuldzīte tur manā īpašumā nekad nav bijusi.
Par kādu spuldzīti iet runa? Teorētiski vajadzīga tādi pati spuldzīte, kāda salona lielajam apgaismojumam. Ja, protams, iet runa par iekšējo apgaismoju bagāžniekam.
Kā var noregulēt spidometra apgaismojumu,nevaru atrast? vsm e30 bija tāda iespēja
ar regulatoru kurs atrodas blakus luktura augstuma regulatoram, ja nevar tatad vins ir atvienots vai nestradaa
...
par iekšējo gan.dogMa rakstīja:Par kādu spuldzīti iet runa? Teorētiski vajadzīga tādi pati spuldzīte, kāda salona lielajam apgaismojumam. Ja, protams, iet runa par iekšējo apgaismoju bagāžniekam.
Iet runa par spuldzīti vai korpusiņu?
spuldzīti. bez tā kas spuldzei priekšā varu dzīvot. ...gan jau...
jau teica ka tur iet tada pati spuldzite kaa salona apgaismojumam, tik lielakaa no tam
...
es jau nezinu kāda ir salona apgaismojumam. tiešām jāārda man būs ārā lai uzzinātu kādu vajag ?
vieglak un atrak ir nonemt salona apgaismojumam vaacinju virs spogulja, nekaa uzrakstit seit jautajumu, bet nu ja jau tiesam tev gruuti pasam paskatities tad sadu te http://www.ebay.ie/itm/1x-8-LED-39MM-BM ... 4169d9d94f
led vai neled, izvelies pats
led vai neled, izvelies pats
...
sapratu tagad. man vajag ar visu stiklu to spuldzi un to štruntu kur turas iekšā. kāds centīgi izravējis un vadi vien
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …
- 1297