Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …
- 92
- chevron_right
Drīzumā domājams te būs pieejams viens neliels rakstiņš no manas puses-laikam pirmais šinī topicā
BMW_The Ultimate Repair Bill
Izklausās pēc treileraRamyrez rakstīja:Drīzumā domājams te būs pieejams viens neliels rakstiņš no manas puses-laikam pirmais šinī topicā
Cabooom
Varu iemest lielo akmeni lietotāja Girtinss dārzā. Šistais džeks mani apčakarēja, tā kā vēl neviens. Šis bija ielicis kupejas aizmugurējās lampas pa 20€, domāju - jāņem ciet, pēc neilgas sarakstes whatsapp sapratu ka džeks atrodas pārāk tālu no manis, bet viņš piedāvā izsūtīt pa pastu un es tam piekritu. Pārskaitīju gan par lampām gan par pasta izdevumiem naudu, pagāja nedēļa, pagāja divas, lampu kā nav, tā nav. Rakstu, prasu lai atsūta sūtijuma nr, lai var pačekot kur tās lampas klejo un te izrādās ka sūtijuma nr viņam nav. Tad protams tika zvanīts un rakstīts katru dienu ar lūgumiem atdod naudu vai lampas, bet otrā galā klusums, Ģirts mucā iekritis. Sāku zvanīt no citiem nr, pēkšņi paceļ un saka, ka būs nākamajā dienā rīgā un lampas atdos, bet nākamajā dienā atkal klusums. Tā nu nācās rakatīt un zvanīt katru dienu, līdz beigās pat piedraudēju ar policiju(jo viņi noteikti izmeklētu šo 20€ noziegumu). Un diemžēl Ģirts ir cilvēks, kas pēc vairāk kā divu nedēļu klusēšanas atbild tikai uz draudiem ar policiju. Un atbilde bija "tak rīt izsūtīšu" ķipa ko es pidars viņam piesienos ar savām problēmām. Un tā lūk beidzās mans piedzīvojums, kurš sākās 23. novembrī, kad lampas tika pirmo reizi "izsūtītas" un saņēmu es viņas otrdien, 12. janvārī. Kopā astoņas nedēļas un viena diena lai lampas noceļotu 150km, es ar kājām ātrāk būtu atnesis. Un kad beidzot lampas saņēmu, tās bija sasistas, bet kad whatsapp sarakstē jautāju, lampas bija top zustand un bez plaisām, bet nu man jau ar šito bezkauņu apnika karot, gan jau viņam karma atriebsies kādu dienu. Un kā vienmēr šajā topikā stāsta morāle ir, pārbaudi pirms pērc un neuzticies cilvēkiem internetā! Ļoti vēlētos dzirdēt Ģirta komentāru par šo visu situāciju, bet pēc pieredzes skatoties, to man nesagaidīt.
Sent from my iPhone using Tapatalk
kurš īsti Grirts/girtins tas ir ?
p,s laikam ir tikai viens liet,Girts
Ir manīts tāds girtinss,bet es tas neesmu,kupejas lampas gan būtu ātrāk notirgojis,tikai sākumā jāizskrūvē kapteiņa kupejai,bet tad jau arī es būtu šajā topikā.Rolish rakstīja:kurš īsti Grirts/girtins tas ir ?
A pa tēmu nu wtf,ar kuru galu tie cilvēki domā un kur ir auguši?Man reiz džeks atmeta naudu par krosa moča ratu,un teica po kad vari atved,man sirdsapziņa neļāva to piķi notērēt pirms atdevu detaļu un pēc iespējas ātrāk to noorganizeju,tobiš vedu ar vilcienu uz rīgu un nesu uz adresi,jo nu es nezinu,ir kaut kādas normas,a nevis čalis saņem 20eur un pēctam kad prasa kur lampas pašol dirst ko tu piečakarējies ar lampām man...nu wtf,cilvēki...Tāpēc es parasti nevienam nekādu naudu neizsūtu jo nevar zināt kas tur otrā galā sēž.
Varbūt vajag - Positive Feedback- topiku!
Vismaz varētu orientēties ar ko var un ko nē sadarboties,jo tiešām ne visi var pakaļ aizbrauk vilinošajiem
Piedāvājumiem.
Pats personīgi esmu ar vairākiem forumistiem sadarbojies caur past un naudas pārskaitīšanām.
Vismaz varētu orientēties ar ko var un ko nē sadarboties,jo tiešām ne visi var pakaļ aizbrauk vilinošajiem
Piedāvājumiem.
Pats personīgi esmu ar vairākiem forumistiem sadarbojies caur past un naudas pārskaitīšanām.
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
Itkā ir viens topiks par labajiem tirgotājiem, ja es pareizi atceros, tikai tur īsti daudz nerakstīja, vai arī nekad nemanīju to topiku
Parasti jau atmiņā paliek tikai sliktaisaarchijs rakstīja:Itkā ir viens topiks par labajiem tirgotājiem, ja es pareizi atceros, tikai tur īsti daudz nerakstīja, vai arī nekad nemanīju to topiku
Es jau cerēju,ka tas neesi tuĢirts rakstīja:Ir manīts tāds girtinss,bet es tas neesmu,kupejas lampas gan būtu ātrāk notirgojis,tikai sākumā jāizskrūvē kapteiņa kupejai,bet tad jau arī es būtu šajā topikā.Rolish rakstīja:kurš īsti Grirts/girtins tas ir ?
A pa tēmu nu wtf,ar kuru galu tie cilvēki domā un kur ir auguši?Man reiz džeks atmeta naudu par krosa moča ratu,un teica po kad vari atved,man sirdsapziņa neļāva to piķi notērēt pirms atdevu detaļu un pēc iespējas ātrāk to noorganizeju,tobiš vedu ar vilcienu uz rīgu un nesu uz adresi,jo nu es nezinu,ir kaut kādas normas,a nevis čalis saņem 20eur un pēctam kad prasa kur lampas pašol dirst ko tu piečakarējies ar lampām man...nu wtf,cilvēki...Tāpēc es parasti nevienam nekādu naudu neizsūtu jo nevar zināt kas tur otrā galā sēž.
Bet nu jā ,vajag būt uzmanīgiem ar šitiem pipeļštokiem kuri čakarē ,pat 20€ vērtībā
ivars_e36 rakstīja:Varu iemest lielo akmeni lietotāja Girtinss dārzā. Šistais džeks mani apčakarēja, tā kā vēl neviens. Šis bija ielicis kupejas aizmugurējās lampas pa 20€, domāju - jāņem ciet, pēc neilgas sarakstes whatsapp sapratu ka džeks atrodas pārāk tālu no manis, bet viņš piedāvā izsūtīt pa pastu un es tam piekritu. Pārskaitīju gan par lampām gan par pasta izdevumiem naudu, pagāja nedēļa, pagāja divas, lampu kā nav, tā nav. Rakstu, prasu lai atsūta sūtijuma nr, lai var pačekot kur tās lampas klejo un te izrādās ka sūtijuma nr viņam nav. Tad protams tika zvanīts un rakstīts katru dienu ar lūgumiem atdod naudu vai lampas, bet otrā galā klusums, Ģirts mucā iekritis. Sāku zvanīt no citiem nr, pēkšņi paceļ un saka, ka būs nākamajā dienā rīgā un lampas atdos, bet nākamajā dienā atkal klusums. Tā nu nācās rakatīt un zvanīt katru dienu, līdz beigās pat piedraudēju ar policiju(jo viņi noteikti izmeklētu šo 20€ noziegumu). Un diemžēl Ģirts ir cilvēks, kas pēc vairāk kā divu nedēļu klusēšanas atbild tikai uz draudiem ar policiju. Un atbilde bija "tak rīt izsūtīšu" ķipa ko es pidars viņam piesienos ar savām problēmām. Un tā lūk beidzās mans piedzīvojums, kurš sākās 23. novembrī, kad lampas tika pirmo reizi "izsūtītas" un saņēmu es viņas otrdien, 12. janvārī. Kopā astoņas nedēļas un viena diena lai lampas noceļotu 150km, es ar kājām ātrāk būtu atnesis. Un kad beidzot lampas saņēmu, tās bija sasistas, bet kad whatsapp sarakstē jautāju, lampas bija top zustand un bez plaisām, bet nu man jau ar šito bezkauņu apnika karot, gan jau viņam karma atriebsies kādu dienu. Un kā vienmēr šajā topikā stāsta morāle ir, pārbaudi pirms pērc un neuzticies cilvēkiem internetā! Ļoti vēlētos dzirdēt Ģirta komentāru par šo visu situāciju, bet pēc pieredzes skatoties, to man nesagaidīt.
Man līdzīgi bija pārskaitot naudu par elkoņbalstu...Gaidīju 2 nedēļas,unbeigās balsts atnāca bez konsoles un ar 2 plaisām.Par 1 zināju,par otro,kas bij ļoti labi redzama,netik nekas teikts! Lūk,tā!....
Tādā valstī dzīvojam..
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Tādā ziņā es arī esmu naivs, un vairākas reizes esmu pārskaitījis pusi summas pārdevējam, tā teikt lai atliek man to preci.
Bet paldies Dievam, ka nav bijis neviens uzmetiens
Bet paldies Dievam, ka nav bijis neviens uzmetiens
Ir arī man gadījies no viena te nopirkt ko un saņēmu ar dažiem sīkumiem kas nebija pateikti.
Tad pēdējā reize bija UK kur sapirku dažus sīkumus pa normālām cenām un saņēmu ar defektiem un atbilde bija - ko tu gribi no lētām detaļām? Kaut gan nauda pat varbūt bija par daudz viņam samaksāta un vainu galīgi viņš neuzņēmās, kaut gan mierīgi varēju pat lētāk tos sīkumus dabūt un labā stāvoklī.
Pats kad tirgoju ko tad mēģinu visus sīkumus pateikt.
Labāk ja ko pērk tad ir vainu 100x jāpārjautā par detaļas stāvokli vai arī jāpērk no cilvēka kuru citi iesaka. Jo dažiem ir vienalga par maziem sīkiem kasjakiem un saka ka viss ir labā stāvoklī(piemēra uz aizmugures lampām kurām dažreiz mēdz būt mazas plaisiņas, itkā nekas traks, bet vajaga ko tādu pateikt)
Tad pēdējā reize bija UK kur sapirku dažus sīkumus pa normālām cenām un saņēmu ar defektiem un atbilde bija - ko tu gribi no lētām detaļām? Kaut gan nauda pat varbūt bija par daudz viņam samaksāta un vainu galīgi viņš neuzņēmās, kaut gan mierīgi varēju pat lētāk tos sīkumus dabūt un labā stāvoklī.
Pats kad tirgoju ko tad mēģinu visus sīkumus pateikt.
Labāk ja ko pērk tad ir vainu 100x jāpārjautā par detaļas stāvokli vai arī jāpērk no cilvēka kuru citi iesaka. Jo dažiem ir vienalga par maziem sīkiem kasjakiem un saka ka viss ir labā stāvoklī(piemēra uz aizmugures lampām kurām dažreiz mēdz būt mazas plaisiņas, itkā nekas traks, bet vajaga ko tādu pateikt)
Es domāju, ka tā vispār nav tā labākā ideja kādam pārskaitīt naudu priekšapmaksā un kaut ko sūtīt caur pastu, liela varbūtība, ka var uzrasties kaut kādas nesaskaņas. Tad vai nu cilvēkam ir jābūt jau labi pazīstamam, vai nu tai ir jābūt deficīta detaļai, lai būtu vērts riskēt. Arī man, kad kaut ko esmu tirgojis, pāris reizes ir jautājuši, vai es varot caur pastu aizsūtīt. Visiem atteicu, lai gan piedāvāja naudu pa priekšu sūtīt un tā..vienkārši negribēju sev lieku čakaru gadījumā, ja pēkšņi kaut kas nav ok..
P.S. Vispār, šajā forumā apgrozas cilvēki praktiski no katra mūsu valsts nostūrīša. Ja tā detaļa tiešām ir tik ļoti vajadzīga un atrodas tik ļoti tālu, gan jau ir iespējams sarunāt ar kādu forumistu, kurš tajā pusē dzīvo, lai viņš aizbrauc uzmest aci, vai tiešām tai detaļai nav nekādu defektu un kas tur vispār par purnu otrā galā ir. Jā, arī šis nav 100% safe variants, bet nu vismaz būs kaut kāds priekšstats, vai vispār ir vērts iesaistīties.
P.S. Vispār, šajā forumā apgrozas cilvēki praktiski no katra mūsu valsts nostūrīša. Ja tā detaļa tiešām ir tik ļoti vajadzīga un atrodas tik ļoti tālu, gan jau ir iespējams sarunāt ar kādu forumistu, kurš tajā pusē dzīvo, lai viņš aizbrauc uzmest aci, vai tiešām tai detaļai nav nekādu defektu un kas tur vispār par purnu otrā galā ir. Jā, arī šis nav 100% safe variants, bet nu vismaz būs kaut kāds priekšstats, vai vispār ir vērts iesaistīties.
Stāsta varonis ir šis Ģirts - memberlist.php?mode=viewprofile&u=5569
Un tas TDS no kā viņš šobrīd tirgo detaļas nemaz nav TDS, bet gan TD.
Un tas TDS no kā viņš šobrīd tirgo detaļas nemaz nav TDS, bet gan TD.
iemet ģirta tel. varbūt noskaidrosim ģeogrāfisko platumu un šaurumu
Ģirta adresi zinu, bet nedomāju vairs kādā veidā saistīties ar viņu vai atriebties, gan jau karma panāks viņu, samaksātā nauda nav tik liela lai es tagad skrietu viņam pakaļ un trenkātu viņu, aizbraukt līdz viņam man sanāktu dārgāk, nekā nopirkt citas lampas Šis ieraksts bija vairāk domāts kā FYI, ka pirms ielaisties biznesā ar šo personāžu ir divreiz jāpārbauda viss.
Lai Ruu uzliek viņam kādu svimpi avatārā
Vajag pie 'postu skaita' vnk apakšā vēl 'piečekarēto skaits' un 'veiksmīgo darījumu skaits'nmy rakstīja:Lai Ruu uzliek viņam kādu svimpi avatārā
Bet nu jā, arī ne tikai par mašīnas detaļām runājot, no pasta vajadzētu izvairīties un ar naudu/detaļu apmainīties aci pret aci. Atrisinātu daudz problēmu.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Tādā veidā jūs no e36.lv izveidosiet ss.lv 2.0TomSkarsts rakstīja:Vajag pie 'postu skaita' vnk apakšā vēl 'piečekarēto skaits' un 'veiksmīgo darījumu skaits'nmy rakstīja:Lai Ruu uzliek viņam kādu svimpi avatārā
Bet nu jā, arī ne tikai par mašīnas detaļām runājot, no pasta vajadzētu izvairīties un ar naudu/detaļu apmainīties aci pret aci. Atrisinātu daudz problēmu.
d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …