3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …
- 99
- chevron_right
man liekas, ka vajag sakt ar visparastako satiksanos un iepazishanos
Skriešanās pa pilsētu nu wtf????? Mošk vēl tas kuram vairāk promiles drīkst tikai sēdēt pie barankas?
Es pusi jau pazistu, paldies. Tevi ari, Veiler
Kas par stulbu jautajumu, Robel ? Itka nekad nebutu braucis atrak par 50km/h pilseta
Sent from my Apple Ipad Air
Kas par stulbu jautajumu, Robel ? Itka nekad nebutu braucis atrak par 50km/h pilseta
Nav jau runa par to, bet iedomājies kā bars ar auto pa pilsētu sacenšas kurš ātrāk finišā, stabili kāds nograusies un sliktākajā gadijumā kādu vēl nonesīs. Nakts vai diena, cilvēki ir ielās. + vēl atkal visi teiks "atsaldētie bembisti" Protams, katrs tak pārsniedz atljauto un pa retam paārdās. Bet nav tak vairs 18, jāpadomā ar
Pasauli neizglabsi, aizbrauc vakara uz FP laukumu un redzesi realitati + vakara dragreisi anyway notiek uz zirnju un ganibu ielas. Bembisti ir un paliks tadi :)
Kāda ir FP stāvlaukuma realitāte? nu jā viss ok, dragrace u.t.t. es tik saku pa to baru kas pa pilsētu skries Grib kko panākt, tad jāmērās ar krāninjiem
Tada, ka visi pec kartas slipee apli, dodas baraa kopa skrieties, esmu bijis gam tur, gan tur. 5 e36 uz 120-140 pa ganibu ielu nesamies uz kjempeni, pasha gala laukuma zime nulles, nesas atpakal, uzpilsas utt. Everyday shits :)
Kraninjus atstasim citiem pasakumiem
Kraninjus atstasim citiem pasakumiem
Vajag braukt ārpus pilsētas un trakot, pilsētā tas nav prāta darbs raļļot. Pulvera iela/laukums, stāvlaukums Rietumu centrā, FP stāvlaukums.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Naw iebildumi. Laizham
Kur tu vari laist ka neesi lv
Vel divas nedelas
Shadi pasakumi agri vai velu beidzas ar sudiem lidz ausim! ieprieksheja liela dragreisu era beidzas ar mironi Vainodes lidlauka! biju tur klat un vairs negribu trapit tados sudos... ja grib kopa iztrakoties, tad vaig skaisti sarunat vienu svetdienu, kad vairums tiek, sarunat un aizbraukt uz Rudes kartingu trasi! Tur nav jamet liela naudas summa un var ardities cik tik uziet!! ka jums shitads variants?
negribetos redzet tavu varonibu par pasaules neizglabsanu, ja tev uz mashinas butu beigts cilveks...domaju, ka dziedatu citu dziesmu!Wildutch rakstīja:Pasauli neizglabsi, aizbrauc vakara uz FP laukumu un redzesi realitati + vakara dragreisi anyway notiek uz zirnju un ganibu ielas. Bembisti ir un paliks tadi :)
Principa par to nav jastridas, jo katrs tapat dara pec sava prata! peace!
Fuj.ko tu runa ;D
Es jau neko sliktu nepateicu, vienig redzetas lietas! tfu tfu tfu ceru, ka nevienam nekad nekas tads nesanaks!
100%Robel rakstīja:Nav jau runa par to, bet iedomājies kā bars ar auto pa pilsētu sacenšas kurš ātrāk finišā, stabili kāds nograusies un sliktākajā gadijumā kādu vēl nonesīs. Nakts vai diena, cilvēki ir ielās. + vēl atkal visi teiks "atsaldētie bembisti" Protams, katrs tak pārsniedz atljauto un pa retam paārdās. Bet nav tak vairs 18, jāpadomā ar
Vot,cilveks,kuram galva strada ,malacisVeilers rakstīja:Shadi pasakumi agri vai velu beidzas ar sudiem lidz ausim! ieprieksheja liela dragreisu era beidzas ar mironi Vainodes lidlauka! biju tur klat un vairs negribu trapit tados sudos... ja grib kopa iztrakoties, tad vaig skaisti sarunat vienu svetdienu, kad vairums tiek, sarunat un aizbraukt uz Rudes kartingu trasi! Tur nav jamet liela naudas summa un var ardities cik tik uziet!! ka jums shitads variants?
Es tik skatos, ka mans priekshlikums laikam ir parak vecmodigs, jo neviens pat interesi neizrada!
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Nav jau vairs 18 D nene.ir labais.tikai kads asfalts? Labs?
Ja kads ir drifteris ar labu skilu, tam noteikt vajag pilnu baguzi ar riepam! Asfalts tur nav nekads uber labais, bet gonkas tur ik pa laikam notiek un cilveki ir laimigi!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49