Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …
- 88
- chevron_right
Kas tad nu, Orkāns aizmugurē liks M bamperu
HA, HA Orkaanam beigās nopakots //m bembis!
Būs jau smuki, man patīk!
Būs jau smuki, man patīk!
Uz auto tiks steleets pavasarii, jo nav jeega tagad kraasot sudrabaa un pavasarii paarkraasot jaunajaa kraasaa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
+ vēl Orkaans mūs šokēs ar pārkrāsotu savu auto!
Nākamā sezonas sākumā būs atkal daudzi auto, ko ievērot un kam pievērst uzmanību!
Nākamā sezonas sākumā būs atkal daudzi auto, ko ievērot un kam pievērst uzmanību!
+ diskiem buus savaadaaks izskats
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Gaidam, gaidam.
Varu sadereet Orkaan ka tev buus priimaa kuutina pavasarii, ar nepacietiibu gaidu jauno izskatu.
Galīgi izvest no pacietības mani gribi!?Orkaans rakstīja:+ diskiem buus savaadaaks izskats
mašīnas krāsu apmēram iztēlojos jau.
Cereesim ,ka izdosies realizeet visas idejas
malacis..- prieks, ka skaisti e36 top vēl skaistāki..
Ar interesei sekošu līdzi pārmaiņām..
Orkān, atzīšos - katru reizi veru šo topiku vaļā ar lielu interesi. Pagaidām esi licis vilties tikai vienu reizi - ar spoguļiem
es katru reizi verot šo topiku gaidiju jauno krāsu, bet nu jau skaidrs ka tas būs pavasarī
iedomaajos kaa izskatiitos diski iecieniitajaa kraasaa ar auto, domaaju ka tas buutu diezgan ok :)
kaukur redzets bampers
katraa zinjaa tagat vienigais no vecajiem foruma veteraniem, kuram jatiek pie mpakas, ir marux
katraa zinjaa tagat vienigais no vecajiem foruma veteraniem, kuram jatiek pie mpakas, ir marux
...
Nasagaidīsiet!
Man ar iisteniiba likaas ka kaut kur redzeeju to bamperuArmando rakstīja:kaukur redzets bampers
Interesanti ,kur juus vinju vareejaat redzeet ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …
- 88