Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …
- 103
- chevron_right
Varbūt izmērīji, kāds ir attālums starp ābolu un vietu, kur stiprinās apakšējais stienis?
Kloķis neitrālajā stāv precīzi pa vidu? Man pēc šāda šiftera uzstādīšanas ir mazliet vērsts uz labo pusi.
Poli bukses reduktoram - kur un cik $?
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Tev roķenei ručka tāda nodilusi
nepameriju gan, bet kakur jabut bildei kad vinji salikti viens uz otra, pec taas javar saprast, tik jaiet izrakt vinjadogMa rakstīja:Varbūt izmērīji, kāds ir attālums starp ābolu un vietu, kur stiprinās apakšējais stienis?
klokjis staav diezgan taisni pa vidu, vismaz pagaidam neiekrita acis ka nebutu kkas kartibaa. bet man jau pagaisreiz naacas pagriest to shiftera stieni pa daziem gradiem, mok ja nebutu pagreizts tad butu pa labi velak vakaraa padoshu infu pa buksem caur pmhe9600 rakstīja:Kloķis neitrālajā stāv precīzi pa vidu? Man pēc šāda šiftera uzstādīšanas ir mazliet vērsts uz labo pusi.
kadam jau bija kkas tamlidzigs japasaka, bez taa jau nevarRidlihs rakstīja:Tev roķenei ručka tāda nodilusi
ps nau vinja nodilusi, taa iet kad ar eljainam rokam grapstas pa klokjishiem un pec tam ar zippeni focee
...
Ieteiktu likt garās atsaites, vienīgi jāmetina tad pie koiloveriem ausis kur pieskrūvēt garās atsaites, ar garajām atsaitēm stipri izmainās auto uzvedībā līkumos tas paliek daudz stabilāks.
koilam stockaa nak garo atsaishu vietas,cik man ir bijushas!Bet ja sedini auto,tad garas atsaistes vairs neder.man tas atsiates saisinaja,bet vienalga salauzu vinjas ejot likumaa!
ar kompatu pa brugji
Vnk nav jau vairs kur piesieties
ja sis auto jau drizuma bus paravakts no A-Z un bus daudz labaks ka iznaca jauns no konveijiera
var redzet ka cilveks zin ko dara
sim auto un Armando varonjdarbam jau sekoju sen tik cita saita Bmwdriver.net zem nika Indigais
ceru kadreiz dzivaja redzet so auto tik zel ka tik talu dzivo no manis
sim auto un Armando varonjdarbam jau sekoju sen tik cita saita Bmwdriver.net zem nika Indigais
Instagram INDIGAIS
kadreiz pasauc palidzet paskruveties..savadak sajukshu prata nevaru jau izturet bez e36 pie saniem
naakam vasar kad bus gatavsaivis328 rakstīja:ja sis auto jau drizuma bus paravakts no A-Z un bus daudz labaks ka iznaca jauns no konveijiera
paldies par labiem vardiem
kaukaa iepaticies vienam darboties pagaidam jau es tik tadus sikuminjus vien daru, jebkurs to varetu, bet ganjau kad kjersos aizmugurei klat, uzliksim m piekari aizmugureepikstulis rakstīja:kadreiz pasauc palidzet paskruveties..savadak sajukshu prata nevaru jau izturet bez e36 pie saniem
...
neliela atskaite
uzliktas sevis taisitas pastiprinoshaas plaksnes sagaidits beidzot mans xbreiss no strukloshanas un pulverkrasoshanas un uzlikts virsuu. protams jaunas nerzas skruuves lai viss smuki kaa arii shodien nolaidu auto pie zemes. vel jau prieksa tiks pacelta augsaa lai varetu sikuminjus pabeigt, bet tas lielakais ir izdarits, no prieksas apaksejas daljas planiem
auto tagat tiks nonjemts kapots an tiks braukts uz darbu kadu ned nog tuvakajaa laika izmetinat ara nolaustas kapota skruves, un tad jau darbosimies talak
protams ka nevareju neizmest vikjeriti. sieva pectam paprasija vai kaukas no tam riepam paari palika un kapec vispar tiks skals tas bmw man esot
uzliktas sevis taisitas pastiprinoshaas plaksnes sagaidits beidzot mans xbreiss no strukloshanas un pulverkrasoshanas un uzlikts virsuu. protams jaunas nerzas skruuves lai viss smuki kaa arii shodien nolaidu auto pie zemes. vel jau prieksa tiks pacelta augsaa lai varetu sikuminjus pabeigt, bet tas lielakais ir izdarits, no prieksas apaksejas daljas planiem
auto tagat tiks nonjemts kapots an tiks braukts uz darbu kadu ned nog tuvakajaa laika izmetinat ara nolaustas kapota skruves, un tad jau darbosimies talak
protams ka nevareju neizmest vikjeriti. sieva pectam paprasija vai kaukas no tam riepam paari palika un kapec vispar tiks skals tas bmw man esot
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
ir jutams tas xbreis braukshana?
Es toč jūtu! Visu laiku strīķējas pret asfaltu
jaa par to strikjeshanos varetu piekrist, pagaidam vel es nenostrikjeju, bet pirmo reizi nolaizhot auto, pastijos apaksaa tur pat no zemes lidz xbreisam pat 5cm nebija paceelu bik augstak, lai nau jau noskrapets pie pirmaa brauciena bet vel jau velak visa reguleshana prieksaa, kad kapots tiks salabots un spaarni uzlikti. pagaidam katrs ritens uz savu pusi, viens augstags viens zemaks
...
Bet izglābt viņš toč izglābj!
tieši tà.
Kā arī tas ir kā metrmērs lai neatsistu pàrējo kas ir apakšā
Kā arī tas ir kā metrmērs lai neatsistu pàrējo kas ir apakšā
Loti tehnisks auto, viss tiirs. Cepums par tavu centibu.
Jaliek kadreiz tev vel ieksha m3.
Jaliek kadreiz tev vel ieksha m3.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49