Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …
- 65
- chevron_right
nee nebija gan temets uz tevi, bet ja pieskaiti sevi tai grupai tad lai taa butu es runaju par principu ka taadu nevis par kadu personigiBeerzins rakstīja:Nu ja tas bija tēmēts manā virzienā tad nesaku un neteikšu ka mans auto ir perfekts,gribat iedirst manā topikā,lūdzu. Neraudāšu,pārdomāšu kritiku,iespējams kko pamainīšu,lai gan es šeit forumā īpaši neatskaitos ,draugi zina visu par un ap manu gateri ar to arī man pietiek,neredzu jēgu šeit atskaitīties.Armando rakstīja:ir tadi kas pasi skunee bet citu topikos patik ieplutit..
Labi,tas tā,pietiek spamot
...
nez kapec bet es vairak pieversu uzmanibu ko meitene dara ar so auto un kaa dara, nevis vizuali ar kadu auto.. par gaumi jau nestridas, vienam blondine otram brunete, vienam brazilian style, otraim shaved (ps man abas )Ridlihs rakstīja:tieši tā, ja jau postē netā visu par savu auto, tad arī skaidrs, ka zin, ka būs visādi komenti. Un Beerziņa lamatu es redzu vismaz 4x nedēļā, tur ir tālu līdz stulbam krāsu salikumamBeerzins rakstīja:Tas ir forums kur var rakstīt kā labu, tā sliktu.Armando rakstīja:visi sie negativie komenti ir galigi garaam, jums tiesam labak paliek kauko negativu ierakstot?
Tas būtu pat ļoti neinteresanti ja visi rakstītu tik pozitīvo un negatīvo paturētu pie sevis. Labāk zināt visu nekā dzīvot kkādā sapņu pasaulītē kur viss ir tikai labi.
Un Armando, Tu kurš grib panākt, lai Tavs auto ir tuvu idelām, neredzi, ka šeit ir apsalūtākā krāsu bezgaumība, kas ir pat kaitinoša, tad nu sorry.... Neviens jau te nedirš beztēmu, šoreiz, kā reiz ir tieši pa tēmu
...
es ar prieku šo tēmu pa turpinātu, bet nu laikam nebūs īstais topiks, bet varbūt kā reiz ir
pie autotēmas paliekot, tad strīds par gaumi būtu , vai auto zilā vai spaiņa krāsā krāsot, vai aplīmēt zaļu kā purva varde, vai likt žlejstailpieci vai Brock B1 ..... šobrīd te nekāda gaume nav vispār...
p.s.
es parasti nenodarbojos ar žults liešanu kādam topikā, bet nu, ja tiešām atļaujos kritizēt, tad laikam ir pārāk traki
pie autotēmas paliekot, tad strīds par gaumi būtu , vai auto zilā vai spaiņa krāsā krāsot, vai aplīmēt zaļu kā purva varde, vai likt žlejstailpieci vai Brock B1 ..... šobrīd te nekāda gaume nav vispār...
p.s.
es parasti nenodarbojos ar žults liešanu kādam topikā, bet nu, ja tiešām atļaujos kritizēt, tad laikam ir pārāk traki
woldens rakstīja:nedirs te no drifta auto ir tikai labi ja 10% parats ielaS žurks ar kuru mēģina mest slīpi, nelien pupos meičaiunider rakstīja:Debīli spriest par to, kas 30% braukā pa ielu un 70% pa trasi. Lielākā daļa drifta auto ir uztaisīta bez stila un gaumes, šis auto ir pieņemams
Cabooom
Ar nepacietību gaidu, kad tauriņus un zaļo krāsu pārklās purna krāsa.
Un jā vispār- kādēļ bamperis un brille ir zilā/violetīgā krāsā?
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Tāpēc..Aduks rakstīja:Un jā vispār- kādēļ bamperis un brille ir zilā/violetīgā krāsā?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful Mechanical Wonder
Skaista kupeja, bet saimniece vēl skaistāka
to jau vajadzēja pie neglītajiem bmw likt
nosveries cilpā, heiteribembis e36 rakstīja:to jau vajadzēja pie neglītajiem bmw likt
a tu striķīRayRays rakstīja:nosveries cilpā, heiteribembis e36 rakstīja:to jau vajadzēja pie neglītajiem bmw likt
No purna vel ir ok
nesaprotu kapec Sabine neliek savus normalos r17 diskus
piebukse sani un ta bucha uz haubes
nesaprotu kapec Sabine neliek savus normalos r17 diskus
piebukse sani un ta bucha uz haubes
ar kompatu pa brugji
Nezinu, ko juus visi seit cepjaties, bet man patiik kaa izskataas. Un visus sitos tiinju tekstinjus ka pielienu meitenei/patiik/ un hvz kas veel tika rakstiits, atstaajiet puikaam savaas biksees. Mani maajaas gaida sieviete, un citas neinteresee. Noveerteeju tikai un vieniigi auto vizuaalo.
P.S. Man vieniigais bamperi un brilli prasiitos auto kraasaa, bet gan jau Sabinchikam ir sava doma galvaa kaapeec taa!
P.S. Man vieniigais bamperi un brilli prasiitos auto kraasaa, bet gan jau Sabinchikam ir sava doma galvaa kaapeec taa!
Man tieši šķiet, ja pati mašīna būtu violeta krāsā kā priekšā, uzreiz cits skats būtu, bet nu katram sava gaume,visiem neizpatikt ;-) galvenais ka pašai patīk.
Te tāds bars ar daiļdirsējiem savācies, vāks vienkārši! Laikam te neviens nejēdz ka šis auto sen vairs nav izlaizīts stock kurš vienkārši ripinās pa pilsētas ielām. Man personīgi liekas ka auto vizuāli atbilsts tam kam viņš tiek pārsvarā izmantots, t.i. slīpēšanai.
te jau taka powerā aiziet bez iediršanas jau savu viedokli nevar uzrakstīt
Godīgi
Dizainiski kaut kas te nav ....
Nopietni bez diršanas mani šis neuzrunā ...
Auto aizmuguri visu vajag oranžu bez tiem zaļajiem pleķiem ...
Un kurš nevarēja uz blakus sēdētāja durvīm uzlikt uz pareizo pusi 24 ???
Kompī 1 klick un ir ...
Gaidam nākamo sezonu ... bet dizaineri atlaist
Dizainiski kaut kas te nav ....
Nopietni bez diršanas mani šis neuzrunā ...
Auto aizmuguri visu vajag oranžu bez tiem zaļajiem pleķiem ...
Un kurš nevarēja uz blakus sēdētāja durvīm uzlikt uz pareizo pusi 24 ???
Kompī 1 klick un ir ...
Gaidam nākamo sezonu ... bet dizaineri atlaist
vakar mekleju googlee savam darba kompim normalu deskopa bildi.Laurix rakstīja:Tāpēc..Aduks rakstīja:Un jā vispār- kādēļ bamperis un brille ir zilā/violetīgā krāsā?
mekleju e36 and girls un sii bile ari tur bija pa vidu
...
Ja uzliktu normālus, kaut cik platus rimzus, būtu max trīs krāsās tas "dizains", un vairāk padomāts par to, kā sakombinēt krāsas, tad izietu arī šis variants cauri, bet pagaidām izskatās, ka tas auto ir cauri improvizācijas teātrim izbraucis. Un tie, kas te raksta par "drifta" auto, tad es šeit neko vairāk par parastu ielas kupeju neredzu, peace!
SAVAGES CREW
gribēji teikt bezgaumīgi aplīmētu ielas kupeju labi, labi zinu eju *irst
labākais interneta warriors
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48