Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 459
- 460
- 461
- 462
- 463
- …
- 2228
- chevron_right
Hazard rakstīja:Hazard rakstīja:Hazard rakstīja:Kurš tad brauks brivdienas uz Igauniju driftu? Ir kadam briva vieta automašina?
Nejau tapat vien HP sauc tautaa par Horse Poop.dogMa rakstīja:Pērk HP?Kuriem ir pats lielākais brāķu koeficients. Bet, nu, lab. Katram sava pieredze.
Pa lielam, tagad jau ir vienalga, kāds ražotājs.. Visi tiek likti kopā dzelteno valstīs, tāpēc tagad visi nopērkami pa kapeikām, kā arī garantijas servisi dzīvo ar lielāku noslodzi.
Ja kāds meklē budžetklases portabli, tad iesaku tikai Acer.. Pārbaudīts
Powered by Minhauzens!
Varu ieteikt ASUS un DELL šīs abas firmas nepievils, par hp jāsaka tā - 2 gadus nokalpoja un nosvīla uzreiz pēc tam, kad garantija beidzās
acer gan neņemiet cik esmu saskāries nekas labs nav. Par toshiba neko daudz nezinu, bet neko sliktu neesmu dzirdējis.
Rezumē:
Manuprāt šī brīža labākā izvēle būtu ASUS vai DELL, gan cenas ziņā, gan kvalitātes ziņā!
Rezumē:
Manuprāt šī brīža labākā izvēle būtu ASUS vai DELL, gan cenas ziņā, gan kvalitātes ziņā!
Cik cilvēku, tik viedokļu :) DELL agrāk bija top portatīvie, bet līdz ko pārgāja uz Taivānu (iepriekš Īrija), viss palika salīdzinoši slikti.
Man pašam ir acer portatīvais nu jau 4 gadus. Vienreiz pabija garantijas remontā. Ir protams arī tagad parādījušies jauni niķi, bet vēl kalpo. Pēc savas pieredzes ar portatīvajiem, es ieteiktu vairāk ASUS un HP. zinu to ka daudziem ir slikta pieredze ar HP, bet man nav bijusi saskarsme ar brāķiem.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Man ir Acer, kad pirku tanī brīdī jēdzīgāku neko neredzēju veikalā... ar laiku sāka karst un slēgties ārā, meta ārā ka video kartei pipec... kad atradu garantijas talonu, apskatijos, ka nu jau ir beigusies... tā es gadu ar ventilātoriem apakšā nomocijos, līdz apnika, un atjaucu vaļā, izrādijās ka putekļiem pilns ventilātors un radiators, un protams gaisam nav kur iet prom ... iztīriju, un ieslēdzu, PC lido kā jauns... takā, lai pašam nebūtu jāčakarējas ar tādu procesu, vajag laicīgāk pamklēt garantiju lai viņi ar to pis****...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
mani favorīti pagaidām ir Dell, Toshiba un Samsung. NE obligāti tādā secībā
Hp vispār var iet skriet, ja nezcik modeļos ir viena un tā pati problēma un nevienu no viņiem tas nesatrauc tad tas nav normāli.
Pie mums laukos pieņemts domāt ka portatīvie sākas no 300 ls uz augšu.
Hp vispār var iet skriet, ja nezcik modeļos ir viena un tā pati problēma un nevienu no viņiem tas nesatrauc tad tas nav normāli.
Nu es tikai par Msi. Acer vel ok daudzmaz patik.
HZ, pirku sev čemodāniņu, viens datoriķis teica, ka Asus labs, Acer - kaka. On otrs datoriķis teica tieši pretēju viedokli. NEzinu, paklausīju pirmajam un paņēmu Asus. Pagaidām iet kā zvērs, bet manī drīkst neklausīties - vēl pat mēnesis nav pagājis kopš iegādes brīža... 
a moš abi tupi? 
Manam Asus jau pusotrs gads un nekādu problēmu 
Tā ir veca domāšana, nevajag kavēties pagātnē, kad HP bija īpaši neveiksmīgās DV sērijas.yanks rakstīja:mani favorīti pagaidām ir Dell, Toshiba un Samsung. NE obligāti tādā secībā
Katram ražotājam ir savas neveiksmīgās dienas, kad saražojas debīli uzprojektēts modelis.
Tā ir lieka laika tērēšana, par katru cenu ieteikt, kas 'Man'' šķiet pareizais ražotājs.
Drīzāk ieteiktu skatīties uz parametriem, arī uz čipiem, palasīt par šiem čipiem, kā uzvedās. Pārējais atkarīgs kāds lietotājs, ja pohujā lietos pilnu ar putekļiem, lai pēc tam nečīkst, ka slikts dators. Tas būtu tas pats, kas autiņam 2-4 gadus nemainīt ne eļļu, neskatīties vispār nevienu šķidrumu, braukt kamēr kust.
Pārinstalē datorā wifi adaptera draiveri, arī tas dažreiz čakarē prātu.raceejs rakstīja:dators acer aspire 5749z,un tp-link ruuteris.katru reizi ka izledzu datoru,sis pec tam nesledzas klat atpakal bezvadniekam,prasa norestartet ruteri,un ta katru reizi,kas varetu but pa vainu?varbut kads zin ka palidzet.
Meklē šeit.
http://us.acer.com/ac/en/US/content/drivers
pastāstat man vēl kko par datoriem 
...un man par riepu balansēšanu...yanks rakstīja:pastāstat man vēl kko par datoriem
Mana datorzināšanas sākas ar datora ieslēgšanu un beidzas ar izslēgšanu
Es skatos ne tikai uz to, kas ir iekšā, bet arī uz ražošanas kvalitāti, piem radiniecei ir jauns samsung, kam viss no plānas plastmasas čīkst un brīkšķ, krāsa viegli noskrāpējas, man ir Asus no normāliem materiāliem ar metālisku palmrest (vietu kur stāv plaukstas, kamēr tiek drukāts uz klaviatūras) , kurš neuzkarst, kvalitāti nevar salīdzināt. Par to naudu ko samaksāju, varēju nopirkt arī jaudīgāku, bet man ir svarīgi kāds tas dators izskatīties pēc gada, lai varu viņu kaut vai izdevīgāk pārdot. Tādēļ, domāju ka mana izvēle bija pamatota, nevis balstīta uz kaut kādiem aizspriedumiem. Kaut gan HP būs jāatgūst uzticība manās acīs.
Brauksi pie viņa ciemos? 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 459
- 460
- 461
- 462
- 463
- …