Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 463
- 464
- 465
- 466
- 467
- …
- 1297
- chevron_right
Jaucu ārā kulisi lai manītu bukses, un skatos ka šifteris kaut kāds pilnīgi līki greizs izskatās
Man tā tikai liekas
vai arī viņš tiešām ir saliecies uz sānu? Liekt atpakaļ?
Man tā tikai liekas
Pēdējais labojis kasp1js - 28 Feb 2015, 14:35, kopā labots 1 reizi.
Jautajums sekojosh! Vai ir prata darbs ielaist fleksi atsperes? 
Un,cik daudz janoflekse,lai butu normali zems? bet bez jebkadam sekam?
pec idejas ja 1na tumba iet uz iso , sledzas ara vinja vaj pa pariem (priekša/aizmugure) bet ka visas 4as diezvaj , bet nez kas tur par maģiseeingman rakstīja:varētu būt tā ka 1 tumbas vadi iet uz īso kaut kur un maģim slēdzas drošība iekšāandrjuha37 rakstīja:interesanti kad visam 4am uzreiz , kupejas vadu izvietojumu nezinu , bet kapec tu doma kad ta nav maģa vaina , ja pazustu 1-2 tad vel varetu palauzt galvu , varbut vadi beigti vaj tumba , bet ja visam 4am uzreiz - nu bajgi divajni , manuprat vadi un tumbas tur ''nepričom'' , bet lieta tieši maģialnis. rakstīja:Palīdziet man rast risinājumu mistiskai problēmai, 92 gada m42 kupeja, visparastākā audio sistēma, nav nekādi hifi vai harman kardoni, braucot pa bedrēm mēdz pazust kontakts visām 4 skaļruņu izejām, maģa vaina tā nav, un mazo ISO, kā arī lielā štekera kas nāk uzreiz aiz tiem arī nē, kur vēl tālāk varētu būt kaut kādi štekeri tālāk par maģa caurumu? Vai arī tam visam varētu būt kāds cits iemesls?
a kapec nevares braukt ? vari kaut vaj ar roza ksenonu braukt , galvenajs ka izgajsmo ceļu un pašam patik , ksenonam baltas spuldzes ir 6000k , bet parastas spuldzes tiri baltas diezvaj atradisi , ir ta saucamas ''super white'' un ir ''xnenon look'' kuras ir tuvu baltajam , bet cik liku man nepatika tape ieliku 6000kedzis rakstīja:pienācis laiks izmest savu tizlo xenonu miskastē.
jautājums, vai ir tādas spuldzes, kuras ir baltas, nevis dzeltenas? Ja nav, tad vai varēs braukt ar paša likto xenonu, kuram krāsu temperatūra būs teiksim 4000k
6000k ir prostais hrenon white, tipa tīri balts kā visi saka, bet huj patiesībā tas ir zilgan balts
4300 jau ir vairāk uz dzelteno pusi
tīri balts ir 5000k
4300 jau ir vairāk uz dzelteno pusi
tīri balts ir 5000k
labāk nesapists motors, un tik liels tilpums cik naudas maks varēs atļauties.Tommas rakstīja:Un kā Tu domā labāk 2.5 vai 2.3 vai 2.8? Vnk sapratu ka nav jēgas labot savējo, vnk jāliek kas jaudīgāks..!seeingman rakstīja:tāds 2.3i nav
gan 323 gan 325 ir 2.5 litru tilpuma dzinēji
323 ir samazināta maksimālā jauda ekoloģijas nolūkos un tādēļ, ka dažās valstīs nodoklis jāmaksā pēc jaudas - lai cilvēki vairāk pirkt = mārketings.
diršanu atlikt, 323 var noskriet 325, bet 325 max ātrums būs lielāks, bet nu jābūt durakam, lai pirkt auto ar domu - hā es varēšu pabraukt ar 250 nevis 240 km/h![]()
btw 100x forumā apspriesta tēma
specifiski kāda atšķirība ?
323 būs alumīnija bloks vs čuguna, savādāka ieplūde/ izplūde, sadalenes arī ir savādāk izsvarotas, lai samazinātu motora vibrāciju, daudz modernāka vadība. 2 ahujennas bet dārgas lambda zondes vs 1 prostā, pareizāks IAT sensora novietojums kolektorā, lielāka drosele, pa lielam laikam viss
viss tur ir ok, atkarībā no kārbas/kulises ( getrag 4cil/6cil/zf) tie kloķu izliekumi atšķiras.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Pats arī tā beigās nospriedu. Viss jau ir virsū un pārslēgšanās 
R16 ET32 8.5J brīvi iet uz e36 virsū?
gribēju jautāt par gaisa kastēm, visiem 6cil motoriem ir vienādas vai ir kādas specifiskas atšķirības?
Ja precīzi tad M52B25 motoram kasti vajag, tikai domāju vai der arī no M52B20?
Atšķiras
2.5 der tikai no 2.5 vai 2.8kuzja rakstīja:gribēju jautāt par gaisa kastēm, visiem 6cil motoriem ir vienādas vai ir kādas specifiskas atšķirības?
skaidrs, ņemšu vērā to..ZzevsS rakstīja:2.5 der tikai no 2.5 vai 2.8kuzja rakstīja:gribēju jautāt par gaisa kastēm, visiem 6cil motoriem ir vienādas vai ir kādas specifiskas atšķirības?
Doma tagad ieķert subīti, jautājums kas man notiksies ar aķi utt? Nebūs tā, ka ieslēdzot mūziku viss sprāgs nost?
Atkarībā kādu jaudu taisies ņemts.edzis rakstīja:Doma tagad ieķert subīti, jautājums kas man notiksies ar aķi utt? Nebūs tā, ka ieslēdzot mūziku viss sprāgs nost?
Man ir bijis 800w subis, 30min intereses pēc klausījos ar noslāpētu mašīnu - pieleca kā bitīte
Kā tieši tu domā ieslēdzot mūziku sprāgs nost?
Ja normāli strādā ģenerators, nekas nesprāgs nost.edzis rakstīja:Doma tagad ieķert subīti, jautājums kas man notiksies ar aķi utt? Nebūs tā, ka ieslēdzot mūziku viss sprāgs nost?
Jautajums sekojosh! Vai ir prata darbs ielaist fleksi atsperes? 
ar 74ah aķi klausījos mūziku pus dienu, un bez problēmām auto pēc tam pielec, ja ir labs aķis tad bus viss ok, plus vēl kondensātoru kas strāvu uzkrāj var ielik, ja neesi pārliecināts par savu aķi.edzis rakstīja:Doma tagad ieķert subīti, jautājums kas man notiksies ar aķi utt? Nebūs tā, ka ieslēdzot mūziku viss sprāgs nost?
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 463
- 464
- 465
- 466
- 467
- …
- 1297