Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 464
- 465
- 466
- 467
- 468
- …
- 2228
- chevron_right
ir bijis arī ar -9 un -14
nu man ir Turtle Extreme Nano Tech
nu man ir Turtle Extreme Nano Tech
Kā īsti ar to vasku ir, baigi uzfrišina? Nu vismaz mazās švīkas mazāk redzamas ir?
mazāk mazāk, spid daudz smukāk (vismaz mana cosmoschwarz). Tik protams kārtīgi japastrādā, it īpaši, ja ar rokām! :)
d[-_-]b
Es kaut kādu vasku par 3.99 pērku Elvi. Spīd jau smuki, bet švīkas gan uzreiz izlec, ja nenotīra kārtīgi. Un besī tās mazās pārsliņas ar roku tīrot 
a turtle wax komplektā nāca tāds vaska krītiņš auto krāsā un tas gan ir labs. mazās švīkas ilgi nav redzamas.
atceros pirms 2 gadiem gatavoju e39 melnu kāzām un ar vasku bija trāpīts 10niekā. spīdēja kā no salona, nu bet darbs pus naktij bija.
bet diemžēl neatceros kas bija ražotājs. 
Es ieteiktu turtlemax color magix .tas ir ar zīmulīti ,ļoti labs jo sencis busu vienmēr vaskojam busu .bet lai busu novaskotu vajag visu dienu mocīties!

Nu tiri no jusu pieredzes,ja ir tas mazas svikas,kuru vasku labqk nemt,to turtleauto krasa ar zimuli vai ari ar to nano vasku var panakt velamo efektu un padarit mazas svukas mazak uzkritosas? Ar rokam visu sapulet ta pa smuko tak ir elles darbs,jasadoma kkads paliginstruments.
coupe 2.8
Nu man ir tada metabo fimas slipmashina jeb tautaa sauktais bundulis, un ar to iet diezgan aatri, nu bet ar 3-4 stundam jarekinas ja grib pa smuko. 
Ta man uzreiz jadoma vieta kur to pasakt,jo pirkt masinu lai to izmantotu max 3 gada,kad ir laukos,neredzu jegu. Un Riga domaju kaimini nesapratis ka pagarinataju no 8 stava laidisu leja
karoce viela pardomam. 
coupe 2.8
Ar rokám arii var izdaritMartinez rakstīja:Ta man uzreiz jadoma vieta kur to pasakt,jo pirkt masinu lai to izmantotu max 3 gada,kad ir laukos,neredzu jegu. Un Riga domaju kaimini nesapratis ka pagarinataju no 8 stava laidisu lejakaroce viela pardomam.
Briivdienaas pabaudiiti igaunijas gludie celji, braukshana tur tieshaam baudaama un pat degvielas pateerinjs nedaudz nokritaas
, pie igaunjiem pat redzeeju ziimi kas briidinaaja par riseem uz celja, bet taa arii nesajutu kur vinjas tur bija
,bet iebraukshana latvijaa ljoti juutama: nenormaalas rises grumbaw un bedres.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Štrunts vēl par ceļiem. Bet braukšanas kultūra
Latvieši ir nenobrieduši pirdien ar mazvērtības kompleksiem.
Varbūt biedri zinās, kas par šaizi varētu būt, ka degviela ne tur plūst, auto noslāpa, griežu, bet nelec, sajutu degvielas smaku, un konstatēju ka tā ir pat gaisa gofrā.
M40b18
Nedaudz labs raksts par '69 gada BMW 2800 Spicup!
http://www.carstyling.ru/en/car/1969_bmw_2800_spicup/
http://www.carstyling.ru/en/car/1969_bmw_2800_spicup/
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Vai uz 1 skaņas vada var slēgt gan 4 omu gan 6omu tumbas ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ja pastiprinātājs atbalsta pretestību zemāku par 4 om (piemēram 2 om), tad teorētiski var, ja nē, tad ie liela iespēja nokurināt pastiprinātāju, josaslēdzot šādus divus skaļruņus paralēli tiks iegūta 2-3 om slodze, kurus lētā gala pastiprinatāji vnk neatbalsta.
d[-_-]b
Am ja nav pastiprinātāja ? Bet muzikas centrs ?
A mosh viņam iekšā ir pastūzis tik es nezinu.
A mosh viņam iekšā ir pastūzis tik es nezinu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nu tiem parasti ar raksta cik om skaļruņus var pieslēgt (tieši blakus pieslēgvietām). Cik saprotu, tad pie stock tumbām vēl gribās kko paralēli pieslēgt.. Tad atbilde ir nē, nedrīkst. Pie neliela skaļuma protams nekas traks nenotiks, bet ja iegriezīs nedaudz vairāk būs kaput tam mūzikas centram. Jaunajām tumbām jāmeklē atsevišķs pastiprinātājs, tad varēs izmantot visu šo tumbu potenciālu.
d[-_-]b
yanks rakstīja:Štrunts vēl par ceļiem. Bet braukšanas kultūraLatvieši ir nenobrieduši pirdien ar mazvērtības kompleksiem.
Tu arī esi latvietis?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 464
- 465
- 466
- 467
- 468
- …