Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 465
- 466
- 467
- 468
- 469
- …
- 1297
- chevron_right
Kura izmēra sockets ir ātrumkārbai, kur skrūvējas pie motora klāt, tām zvaigznīšu skrūvēm.
- ikey07
tur ir trīs izmēru torx.
Nopērc torx komplektu pa 10 Eur, noderēs.
Vislabākais kur pirkt spectoolus ir pie Latgalītes ir veikaliņš, kārbaas/pussassu torxi jau kādus 4rus gadus kalpo bez prblem :) Cena apm 14 Eur par komplektu,toreiz bija par 10 Ls.Sancix rakstīja:tur ir trīs izmēru torx.
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
Tika parcelts motors no 4 uz 6 cilindriem - ari spidometrs ir no 6 cilindnieka- bet iesleedzot labo pagriezienraditaju -pagriezieni deg bet uz panela nemirgo lampina un nav tikska bet ta viss noarpuses mirgo ..... iesledzot kreiso viss mirgo uz panela un tiksk ka tam vajag but. ( Lampinas veselas - vadi veseli spidometrs strada 100% ) vai varetu but ka mainas kadi vada izkartojumi ? viena masina bija 1992 gada otra 1995 
Kkur kkas iet uz īso manuprāt. Manam arī ik pa laikam tāda figņa notiek.kaspars26 rakstīja:Tika parcelts motors no 4 uz 6 cilindriem - ari spidometrs ir no 6 cilindnieka- bet iesleedzot labo pagriezienraditaju -pagriezieni deg bet uz panela nemirgo lampina un nav tikska bet ta viss noarpuses mirgo ..... iesledzot kreiso viss mirgo uz panela un tiksk ka tam vajag but. ( Lampinas veselas - vadi veseli spidometrs strada 100% ) vai varetu but ka mainas kadi vada izkartojumi ? viena masina bija 1992 gada otra 1995
Pirms tam nebija nevienai masinai tada gluka :( abas stradaja .....
Sāc ar to ka pārbaudi masas vadus vai esi saskrūvējis atpakaļ un ir kontakts visur kur tam jābūt.kaspars26 rakstīja:Pirms tam nebija nevienai masinai tada gluka :( abas stradaja .....
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
kāda izmēra muciņa nāk zf kārbas kardāna flancim? kur pa normālu ciparu var nopirkt garo muciņu uz to izmēru?
Ja nekas nav mainīts - 17EJANSONS rakstīja:kāda izmēra muciņa nāk zf kārbas kardāna flancim? kur pa normālu ciparu var nopirkt garo muciņu uz to izmēru?
Garo gan man šķiet tur nevajadzēja.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Tas itka ir izdarits - mistika:D kreisais strada un tiksk paneli a labais vnk strada bet uz panela nekadu zinu nedod....Dzhejs rakstīja:Sāc ar to ka pārbaudi masas vadus vai esi saskrūvējis atpakaļ un ir kontakts visur kur tam jābūt.kaspars26 rakstīja:Pirms tam nebija nevienai masinai tada gluka :( abas stradaja .....
tur nebij 18?Dzhejs rakstīja:Ja nekas nav mainīts - 17EJANSONS rakstīja:kāda izmēra muciņa nāk zf kārbas kardāna flancim? kur pa normālu ciparu var nopirkt garo muciņu uz to izmēru?
Tikpat labi var kāds pins štekerī būt nogājis greizi. Ar motoru maiņai spidometram un pagriezieniem vispār nekāda sakara. Tas ir vai nu paša paneļa defekts vai arī kkas saskrūvēts nepareizi.kaspars26 rakstīja:Tas itka ir izdarits - mistika:D kreisais strada un tiksk paneli a labais vnk strada bet uz panela nekadu zinu nedod....Dzhejs rakstīja:Sāc ar to ka pārbaudi masas vadus vai esi saskrūvējis atpakaļ un ir kontakts visur kur tam jābūt.kaspars26 rakstīja:Pirms tam nebija nevienai masinai tada gluka :( abas stradaja .....driz iesu pec nervu zaleem:D:D:D paneli jau ara nemis esmu reizes 20:D
![]()
ka piemeram kas varetu but saskruvets nepareizi?:)
Tu tā pateici, ka sāku šaubīties.kasiks rakstīja:tur nebij 18?Dzhejs rakstīja:Ja nekas nav mainīts - 17EJANSONS rakstīja:kāda izmēra muciņa nāk zf kārbas kardāna flancim? kur pa normālu ciparu var nopirkt garo muciņu uz to izmēru?
Vēl nesen skrūvēju un man tieši prātā palicis ka BMW tā ir viena no retajām vietām kur ir nevis 18, bet 17.
Karoče labāk lai kāds cits atbild
Abos spāra galos ir kontaktu grupa masai. tie bieži maitājas, oksidējas utt. Kad sāk kustināt tad arī nosprāgst.kaspars26 rakstīja:ka piemeram kas varetu but saskruvets nepareizi?:)
kaspars26 rakstīja:Tas itka ir izdarits - mistika:D kreisais strada un tiksk paneli a labais vnk strada bet uz panela nekadu zinu nedod....Dzhejs rakstīja:Sāc ar to ka pārbaudi masas vadus vai esi saskrūvējis atpakaļ un ir kontakts visur kur tam jābūt.kaspars26 rakstīja:Pirms tam nebija nevienai masinai tada gluka :( abas stradaja .....driz iesu pec nervu zaleem:D:D:D paneli jau ara nemis esmu reizes 20:D
![]()
ieliec veco paneli, ieslēdz griezienus un pasties vai iet, ja iet, tad panelis beigts.
- ikey07
tur ir 18 jā, bet es runāju par paša flanča skrūvi, kas viņu pie vārpstas pieskrūvē. tur pahodu jābut kādai 30 vai 32, bet nevaru izmērīt jo pa dziļukasiks rakstīja:tur nebij 18?Dzhejs rakstīja:Ja nekas nav mainīts - 17EJANSONS rakstīja:kāda izmēra muciņa nāk zf kārbas kardāna flancim? kur pa normālu ciparu var nopirkt garo muciņu uz to izmēru?
36 ir zf, getdragreisam ir 32
da labi tik liela
negribu iet uz garāžu, bet esmu pārliecināts ka bij 3 un pāra skaitlis agnag topika par to flanci liekto nogetrag un tas uzgrieznis tur bij 36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 465
- 466
- 467
- 468
- 469
- …
- 1297