Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 466
- 467
- 468
- 469
- 470
- …
- 1297
- chevron_right
kautkados depo tirgo garas 36 mucas, vai jabrauc uz instrumentu veikalu??
kā reiz pārjaucu savējo paneli.kaspars26 rakstīja:Tika parcelts motors no 4 uz 6 cilindriem - ari spidometrs ir no 6 cilindnieka- bet iesleedzot labo pagriezienraditaju -pagriezieni deg bet uz panela nemirgo lampina un nav tikska bet ta viss noarpuses mirgo ..... iesledzot kreiso viss mirgo uz panela un tiksk ka tam vajag but. ( Lampinas veselas - vadi veseli spidometrs strada 100% ) vai varetu but ka mainas kadi vada izkartojumi ? viena masina bija 1992 gada otra 1995
Panelim no kreisā un labā pagrieziena ienāk pa vienam vadam (pluss). Tev neienāk labā pagrieziena pluss - tas būs lielajā baltajā štekerī 'zils/brūns' vads. Salona klikšķis (relejs) instrumentu panelī ir viens, tā ka ar instrumentu paneli izskatās viss ok.
Brauc uz jebkuru specealizeto strumu veikalu - viens ir pirms tiraines ( cenas adekvatas)
Ir kada pamatojosa atbilde,kapec nevajadzetu flekset nost?marisj rakstīja:nu nezinu vai tas ir prata darbs,bet tava masina tev lemt..SarancevsA rakstīja:Jautajums sekojosh! Vai ir prata darbs ielaist fleksi atsperes?
Un,cik daudz janoflekse,lai butu normali zems? bet bez jebkadam sekam?
sac ar vienu rinki ja tomer izdomasi.
palasi baumanis topiku ar sudraboto kūtiņu, jautājumu vairs nebūs 
Mašīnai vadāmība uzreiz dirs*. Da nah tas vajadzīgs. Ja nevar atļauties sēdinātas atsperes, un vai vispār tas vajadzīgs,tad varbūt tolmets.lvSarancevsA rakstīja:Ir kada pamatojosa atbilde,kapec nevajadzetu flekset nost?marisj rakstīja:nu nezinu vai tas ir prata darbs,bet tava masina tev lemt..SarancevsA rakstīja:Jautajums sekojosh! Vai ir prata darbs ielaist fleksi atsperes?
Un,cik daudz janoflekse,lai butu normali zems? bet bez jebkadam sekam?
sac ar vienu rinki ja tomer izdomasi.
Prasīšu vēlreiz, varbūt tomēr varēs ko vairāk pateikt... :)
JOM koiloveri? Ir kāda pieredze kādam? Vai tāds pats TA līmenis vien ir, kā jau visām lētā gala koilām?
JOM koiloveri? Ir kāda pieredze kādam? Vai tāds pats TA līmenis vien ir, kā jau visām lētā gala koilām?
Ezis visiem motoriem vienāds? Man ir M52B20, tur ezīc tāds ar resnākiem galiem. Tas, kas man ir ''rezervē'' ir ar daudziem tievākiem galiem, pēc koda izleca 2.5 motors. Ko man tagad darīt? Ielikšu, kas, uzsprāgs?
Pec idejas visiem motoriem vienads , tikaj skaties kada tur pecka el.klima vaj analoga ...
digitālā klima. eža neesamība ir lieliska lieta, pakaļējiem logiem dabīgais tonējums garantēts 
Šos jaunus kaut kur var iegādāties ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nekas nenotiks. TIe "eži" atšķiras, ir 2 veidi, ja nemaldos.krstps rakstīja:Ezis visiem motoriem vienāds? Man ir M52B20, tur ezīc tāds ar resnākiem galiem. Tas, kas man ir ''rezervē'' ir ar daudziem tievākiem galiem, pēc koda izleca 2.5 motors. Ko man tagad darīt? Ielikšu, kas, uzsprāgs?
ok, vēl ir tā, ka man pie eža kontakta vadi sakusuši. Pagājušo reizi paraustīju, aizgāja atkal. Turējās kādu pus gadu tā. Domāju paņemt jaunu kontaktu, pārlodēt utt. Bet, ja jau sakusa, tad gan jau sakusīs vēlreiz. Tātad, varbūt ir idejas, kāpēc viņam tur jāsakūst būtu?dogMa rakstīja:Nekas nenotiks. TIe "eži" atšķiras, ir 2 veidi, ja nemaldos.krstps rakstīja:Ezis visiem motoriem vienāds? Man ir M52B20, tur ezīc tāds ar resnākiem galiem. Tas, kas man ir ''rezervē'' ir ar daudziem tievākiem galiem, pēc koda izleca 2.5 motors. Ko man tagad darīt? Ielikšu, kas, uzsprāgs?
Nu strāva ventilatoram paliela. Un ja švaks kontakts, tad izdalās siltums, sākas kušana. Tas būtu pirmais uz ko likt aizdomas. Bet ja tur nav kaut kāds mitrums, tad kāpēc lai sūbētu kontakts...
Prasās pēc bildes
Prasās pēc bildes
Uz rokam man tgd ir v561 permanent of export. Virsu registretais ipasnieks un leja es ka jaunais ar to csdd pietiks vai dzejot vajag vel pirkšanas pardošanas ligumu?
nav kadam iznemtas vai vel neuzliktas aizmugureja tilta poly 4 lielas bukses un 2 tas kas nak plauktos ieks kuzava?
205/55/16 7j et19
Uz žurkas brīvi iet virsū?
Patiešām nesaprotu par tiem j un et..
Uz žurkas brīvi iet virsū?
Patiešām nesaprotu par tiem j un et..
Šaubīgi, man ir 205/55/16 J8 ET23 Un viss labi, pirmstam bija 205/55/16 J7.5 ET20 un aizmugurejie ripuļi strīķētjās arkās, piemēram iebraucot bedrē. (stock atsperes) Ņemot vērā, ka tev ir ET19 tad viņi būs vēl vairāk uz āru, vienīgi tas platums varbūt kaut ko tur kompensēs. es jau tur liktu 195 riepu jo viņi tev arī ir diezgan šauri, bet nu tu vari pamēģināt 
Nu man tagad ir style 6 195/65/15 7j et32 laikam.. Priekšā kad griež līdz galam strīķē, aizmugure čotka..edzis rakstīja:Šaubīgi, man ir 205/55/16 J8 ET23 Un viss labi, pirmstam bija 205/55/16 J7.5 ET20 un aizmugurejie ripuļi strīķētjās arkās, piemēram iebraucot bedrē. (stock atsperes) Ņemot vērā, ka tev ir ET19 tad viņi būs vēl vairāk uz āru, vienīgi tas platums varbūt kaut ko tur kompensēs. es jau tur liktu 195 riepu jo viņi tev arī ir diezgan šauri, bet nu tu vari pamēģināt
Ar šitiem nevarētu labāk būt?
Nu tapēc, ka riepa tev ir ļoti ausgsta, man ar tiem 205/55/16 ET20 J7.5 Arī priekšējajos paspārņos strīķējās, ielaidu tur nedaudz fleksi un šobrīd ar jaunajiem ripuļiem nekas neķerās, bet nu iet viņi uz milimetriem gar tiem paspārņiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 466
- 467
- 468
- 469
- 470
- …
- 1297