Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 468
- 469
- 470
- 471
- 472
- …
- 2228
- chevron_right
Vīri, nepieciešama palidziba. Lieta sekojoša - sedans, pakaļējās durvis nevar atvērt ne no iekšas ne āras, bērnu drošība nav nekad aiztikta. Dabūju nost apšuvumu un visi stieņi vietā viss kustas bet nenāk vaļā + ārpusē ručka dīvaini uzvedas - baigi brīva, mēģināju ar garu skrūvgriezi pačakaret slēdzenes melīti kas nāk pie ārējās ručkas arī bez efekta. Pašam idejas beigušās tādēļ varbūt kāds var palīdzēt, kā dabūt durvis vaļā un kas varētu būt noticis.
http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?m ... g=41&fg=45
Vari papētīt, varbūt kļūst skaidrāks. Nekas cits nevar būt, kā kaut kas ieklemējies.
Vari papētīt, varbūt kļūst skaidrāks. Nekas cits nevar būt, kā kaut kas ieklemējies.
Evaness2, jautājums tieši tev kā IT nozares pārstāvim. Cik maksā izārdīt portatīvo, to iztīrīt no putekļiem un salikt kopā ?
Nqv ko RF to tak pats vari mierigi izdarit, atskruuve savas 9-10 skruvites un taisi vala izsuuknee un saliec, vel piektdien pats izsukneju savejo, bet putekjsuceja vieta izmantoju saspiestu gaisu, var nopirkt manskiet jebkura IT veikalaa :)
Man nav tik vienkārši. Aceri
jāārda nost klaviatūra, jāņem ārā disku lasītājs, jāņem visas konektoru lentas nost un jāceļ pati plate ārā. Ja es ko salauzīšu tas būs dārgāk par speciālista darbu.
Veco acer nebija problēmu iztīrīt, kā tu saki 9 skrūves un vaļā ir.
Veco acer nebija problēmu iztīrīt, kā tu saki 9 skrūves un vaļā ir.
Kur var nopirkt O-ringu ar izmēriem 18,5X3,3 ? Detaļa nr.2. - http://www.realoem.lv/showparts.php?lan ... 441&gear=M 
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Tada gadijuma RF, ja nav pasam pazistams kads specuks, aizej uz kadu datoru labotavu, drosi kadu 10nieku noplesis, bet tad bus drosi ka neko nesaplesisi :) nu vel varu ieteikt varbut pasukt tapat, neiedarbinatam compitim protams, piemet puteklusuceju pie tiem caurumiem, biski tas palidzes. Bet vai ta patiesam foruma nav neviena kompishu spechuka?
par 5ls iztīrīšu un pastu pārsmērēšu. Pašam būs jāatved un pēc tam jāsavāc, lai gan tas darbs tpt prasa max 30min. Ja kas PM.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Pasakiet, lūdzu, man atpaklikušajam, kurš vien 5 dienas nav parādijies forumā, kur pie velna tagad ir e36 detaļu topiks? 
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Tas pats nosaukums ar II galā - viewtopic.php?f=15&t=2225&start=60
Instagram
diesPal, nevarēju atrast. 
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Mans bijushais bembiitis nonaacis jaunaas rokaas un tagad vizinaasies Bauskas apkaartnee 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
aizgāja pa rokām 
Orkan tavs bmw sodien riepas tina nost vecaja latvijas naftas uzpildes stacija rumbula vareja redzet dzeku prieku kad ir pardevusi! 
Varbuut tie bija tie kas jau nopirkushi 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Lai jaunajam saimniekam kalpo tikpat labi ,kaa kalpoja man!!! Cik noprotu ,tad shis nav perekups

Ārzemju auto pircēji tgd arī iemācījušies google translate

Man likās, ka tie ir kkādi latvieši, kas izliekas par ārzemniekiem, bet pēc šitās ziņas, laikam kādi ārzemnieki tomēr.Sveiki, vienkarši apskatit savu sarakstu, un veletos iegadaties to laipni, laujiet man zinat par detalam un to stavokli, gaida, lai lasitu no jums driz.
Paldies
Ar putekļu sūcēju labāk nē. electrostatic-sensitive device , tas nozīmē, ka pastāv iespēja braucot pa plati ar sūcēja uzgali, apdauzīt kādu komponentu, un tad varēsi tikai minēt kura ir pagalam, un sūtīt jaunu plati.bdamry rakstīja:Tada gadijuma RF, ja nav pasam pazistams kads specuks, aizej uz kadu datoru labotavu, drosi kadu 10nieku noplesis, bet tad bus drosi ka neko nesaplesisi :) nu vel varu ieteikt varbut pasukt tapat, neiedarbinatam compitim protams, piemet puteklusuceju pie tiem caurumiem, biski tas palidzes. Bet vai ta patiesam foruma nav neviena kompishu spechuka?
Piemest pie korpusa ribām, var jau, bet nopietni tas nav.
Servisi ņem 10-20ls, tur ietilpst iztīrīšana, pastas nomaiņa, eņģu ieeļļošana, un varbūt pat cietā diska diagnostika.
Man gan būtu kauns ņemt vairāk par 5ls, bet servisiem nevar pārmest, īre, algas, komunālie, nodokļi jāmaksā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 468
- 469
- 470
- 471
- 472
- …
- 2228