Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- …
- 93
- chevron_right
Plaksteri.. Sorry wtf kapec beigas menti neko nenoformeja!???!!! :O
Un ka tad jus beigas izlemat sazinaties? Vins vnk vairs neliksies ne zinjas un tu paliksi ar garu degunu bez pikja!!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Un ka tad jus beigas izlemat sazinaties? Vins vnk vairs neliksies ne zinjas un tu paliksi ar garu degunu bez pikja!!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Piķis tāpat man nespīd, es biju vainīgs āvārijas izraisīšanā.
tas saucās DDM- dirsa darbs un materiālszenins rakstīja:Manuprat, ja taisa tad taisa normali, ja ne tad netaisa vispar - paliek zem preses un perk citu...plaksteris rakstīja:tīri izvilkt slieksni, stoiku, ielikt jaunas durvis, ar baloniņu nopūst špaktelizenins rakstīja:300e..? pa 300e ar vinu var stendam tikai garam nobraukt, kur nu vel + krasosana...
Un vest uz servisu kur kads nodarbojas ar baloninjkrasoshanu un citam kjimikjoshana m a ri ir mulkigi. jo tapat nekas jedzigs tur beigas nebus
Tad es reāli nesaprotu ko tu nu gruzies, neuzrakstījāt ne saskaņoto ne protokolu pie CP nu tad viss vilciens ir prom, pašiem nu jātiek ārā no sūdiem kuros esat un viss.plaksteris rakstīja:Piķis tāpat man nespīd, es biju vainīgs āvārijas izraisīšanā.
Par autiņu, piekritīšu tiem kas saka ka jāņem cita bundža un jāceļ tā augšā un miers, būs izdevīgāk un nebūs dubult darbs.
plaksteris rakstīja: lieta tāda, ka policija atbrauca, un teica, ka labāk ir vispār sarunāt, cipa man lētāk, turpmākās apdrošināšanas ziņā, un tā. nu un es piekritu, satikties pēc svētkiem ar cietušo, un visu norunāt, bet izrādās , ja būtu rakstījis saskaņoto, viss būtu pavisam savādāk, jo tam čalim nebij derīgas medicīniskās īsziņas , pēc jaunā likuma kas nozīmē to,ka viņš vispār nevarēja atrasties uz ceļa, t.i. brauca bez tiesībām, principā viss varēja izvērsties par labu man, bet nu es par to nepadomāju, kā arī tas sanāktu normāls uzmetiens cietušajam.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Jebaķ jebaķ es domāt ka tu totāli esi nolohojies. Kā vispār var uzticēties kkādam random čalim kas iepūš tev sānā cerot ka pēc svētkiem tu no viņa kko dabūsi psc droši jau tagat vari aizmirst par to ka kāds tev kko maksās u.t.t. Un vari krāt naudu jaunam drotam. nezināju ka tāda lētticība šajos laikos vēl pastāv.
un jā 300 eur tev maksātu tikai normāli nokrāsot to visu nemaz nerunājot par ģeometrijas stendu un daļām. Vienkārši aizmirsti par šo bundžu.
un jā 300 eur tev maksātu tikai normāli nokrāsot to visu nemaz nerunājot par ģeometrijas stendu un daļām. Vienkārši aizmirsti par šo bundžu.
guzlis rakstīja:Jebaķ jebaķ es domāt ka tu totāli esi nolohojies. Kā vispār var uzticēties kkādam random čalim kas iepūš tev sānā cerot ka pēc svētkiem tu no viņa kko dabūsi psc droši jau tagat vari aizmirst par to ka kāds tev kko maksās u.t.t. Un vari krāt naudu jaunam drotam. nezināju ka tāda lētticība šajos laikos vēl pastāv.
Paarlasi velreiz tekstu nevis viņjam kads maksas bet vins maksaas!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Nu jā jā kamēr rakstīju tikmēr jau viss savādāk tik nesaprotu nah tad vinš zvanīja apdrošinātājiem ja tik un tā nekas viņam nepienākas.
nekas traks tur nav
es pat inu kursh varetu vinju tev izvilkt pa tiem 300 euro
ar kompatu pa brugji
nu nu gribu redzēt to remontu pa 300eur izvilkt jau visu var
veciit diemzhel nav bildes,bet viensu e34 ar nonestu stoiku utt sataisija pa skaisto un 1 dienas laikaa.izskatijas bedigak neka shis
ar kompatu pa brugji
kā nah?! lai uzzinātu kas un kā, jo tagad seku varianti pastāv dažādi.guzlis rakstīja:Nu jā jā kamēr rakstīju tikmēr jau viss savādāk tik nesaprotu nah tad vinš zvanīja apdrošinātājiem ja tik un tā nekas viņam nepienākas.
Cik lietotāju tik variantucipruss18 rakstīja:nekas traks tur nav
es pat inu kursh varetu vinju tev izvilkt pa tiem 300 euro
Pēdējais labojis plaksteris - 31 Dec 2014, 16:58, kopā labots 1 reizi.
cipruss18 rakstīja:veciit diemzhel nav bildes,bet viensu e34 ar nonestu stoiku utt sataisija pa skaisto un 1 dienas laikaa.izskatijas bedigak neka shis
Vai tik tu nerunā par manu e34to???... viena diena tur toč nesanak... bet izdarit var...
jap,par tavu,bet nu tavam izskatijas bediigaak
ar kompatu pa brugji
Nu darba tam zilajam tik pat... ja jumts ir uz vietas un auto nav banana tad var meginat...
ok pieņemsim ka stoika tikai iedzīta un ģeometrija nav banānā (kaut gan šaubos jo stoika labi aizgājusi) tu būtu gatavs to mašīnu pa 300 eur atgriest iepriekšējā skatā?
bez krasoshanas domaju ka bus kas uznjemtos
ar kompatu pa brugji
nu lūk ar krāsošānu x2 tobiš nav vērts
guzlis rakstīja:ok pieņemsim ka stoika tikai iedzīta un ģeometrija nav banānā (kaut gan šaubos jo stoika labi aizgājusi) tu būtu gatavs to mašīnu pa 300 eur atgriest iepriekšējā skatā?
Pašizmaksa mierigi... nu ja izvilkt trasei un sportam nav problemu pa fikso... bet ja grib kā original tad 300 eiro nav vērts pat sarunu uzsākt...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- …
- 93