BMW Salacgrīva
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- chevron_right
sametināji slieksni beidzot, ka tāds aktīvs palicisSKALINS rakstīja:aiziet vienu saskrieshanos uz decembra sākumu,ierosinājumi,šeit,vai visi savas grabažas jau pārdevuši un nav jau vairs savējie..aiziet,aiziet....
man te arī pāris pirceji uzpeldēja un laikam pazuda...Guncis rakstīja:kādā brīvdienā pēc 10 datuma. man lamata vel nav pardota
Priecīgus un sniega bagātus Ziemassvētkus Salacgrīva!!!
Čau salacgrīvieši
Jūsu platuma grādos nav nevienam e36 uz detalam? Interesē aizm stupica ar bremžu disku.
Jūsu platuma grādos nav nevienam e36 uz detalam? Interesē aizm stupica ar bremžu disku.
tur tak e36 nevienam vairs nav gandrīz
Guncis ar foršu somu , Dreimanis_LV, SKALINS ar megatīru auto
p.s.
laikam pārsaukšu topiku , žurkas ir mazākumā jau
p.s.
Ridlihs rakstīja:Guncis ar foršu somu , Dreimanis_LV, SKALINS ar megatīru auto
p.s.
Dreimanis_LV (paldies par darbu, kā vienmēr līmenī ) un SKALINS lādoties skrūvēja savu dampi
Jap pa pieciem gadiem nupat sāk piegriesties!
Cik saprotu tā jaunā zonde ir galīgi nomirusi!
Cik saprotu tā jaunā zonde ir galīgi nomirusi!
tā ir tā ko es Tev toreiz pirku kad vajadzēja? cik atceros tā nebija universālā,bet orģinālā, bet Tu pats tagad kaut kādu sūdu esi uzlicis cik sapratu
Jā tā pati,tāpēc jau ir škrobe,gribēju lai ir normāla zonde nevis kaut kāda unversālā,bet šī ņem un nobirst,tak galīgi jauna gandrīz!!!
pie kompja slēdzi? ko rādīja?
To jau arī rāda no sākuma neticējās,bet trīs reiz slēdzot pie kompja neko citu ārā nemet ka tikai zondi!Tā ka laikam nav variantu!
tā zonde jau pati no sevis jauna uzreiz nenosprāgst, vaina ir vēl kāda, dēl kā tā zonde beidzas nost
Tāpat domāju ka ne nokā tāpat viņas nebeidzās!
varbūt gaisu piesūc kaut kur, tad arī mēdz uzmest kļūdu par zondi
Sveiki!!!
Tikai ar sevi te vairs var apspriesties!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- chevron_right