CaK Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- …
- 59
- chevron_right
Es arī negaidīju, ka grīda būs tik sliktā stāvoklī. Kad ieraudzīju, man bija wtf!
Cik zinu, tad sliekšņi no iekšpuses apstrādāti ar cinka grunti un tad pa šķirbām sapūsts krown un vēl kaut kas tamlīdzīgs.
Šuves viņš apstrādāja ar kaut kādu mastiku.
Neliels ieskats materiālos
Cik zinu, tad sliekšņi no iekšpuses apstrādāti ar cinka grunti un tad pa šķirbām sapūsts krown un vēl kaut kas tamlīdzīgs.
Šuves viņš apstrādāja ar kaut kādu mastiku.
Neliels ieskats materiālos
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Varēšu tagad notestēt kā tas brīnums strādā. Tikko iegāju garāžā un zem mašīnas lielas krown peļņes. Ka tik viss nav iztecējis laukāagaFu rakstīja:nu ja saputa no ieksas tad
Teicama attieksme pret mašīnu.
Vai tad tas ir bremzu trubas??Rob rakstīja:Nākamajā skatē lai gaida 2 par bremžu trubām, diez ko labi neizskatās.
Varbūt kādam arī ir. :))))g-sxr rakstīja:Vai tad tas ir bremzu trubas??Rob rakstīja:Nākamajā skatē lai gaida 2 par bremžu trubām, diez ko labi neizskatās.
2 gadus atpalal pats cinijos!
Būtu man tavas rokas, arī pats censtos :) Izskatās, ka tev sliekšņi bija labi saglabājušies, kad atgriezi vaļā.
Kādā ziņā viņa rokas? Šaubos ka kāds piedzimst jau visu mākot! Ja ir vieta kur mācīties, ja ir gribēšana tad var iemācīties! Par cik tev ir garaža sēdi tur, pavadi vairāk brīvo laiku kko darot un mācoties un pēc laika jau pašam būs tāda veida "rokas"
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Tas nemaina faktu par 2nieku skatē.g-sxr rakstīja:Vai tad tas ir bremzu trubas??Rob rakstīja:Nākamajā skatē lai gaida 2 par bremžu trubām, diez ko labi neizskatās.
Par rokām ir tāds teiciens! :)Edzy rakstīja:Kādā ziņā viņa rokas? Šaubos ka kāds piedzimst jau visu mākot! Ja ir vieta kur mācīties, ja ir gribēšana tad var iemācīties! Par cik tev ir garaža sēdi tur, pavadi vairāk brīvo laiku kko darot un mācoties un pēc laika jau pašam būs tāda veida "rokas"
Es jau te esmu rakstījis, ka auto skrūvēšana mani neaizrauj.
PAts jau tik nosmilsoju un sametinaju nogrunteju, nogrubuleju nokrasoju apaksu, slieksnus, parejais viss notikas https://www.facebook.com/autolaboratori ... fan_inviteCaK rakstīja:Būtu man tavas rokas, arī pats censtos :) Izskatās, ka tev sliekšņi bija labi saglabājušies, kad atgriezi vaļā.
Nakts izbrauciens.
Uz 15 rādiusa diskiem un ziemenēm ļoti mīksta braukšana. Rekomendēju visiem! :)
Tagad visiem sāksies cepiens par to, ka pilna bāka!
Tā tam taka vajadzētu būtCaK rakstīja:Nakts izbrauciens.
hahhaaInferno rakstīja:Tagad visiem sāksies cepiens par to, ka pilna bāka!
Es te biju
Pareizāk - braukšana tāda galertîga
pat mans 46 gadus vecais tēvs pēc R18 uz e87 uzliekot ziemenes ar r16 ar šķību seju pateica "4o za nah- kas par debīlu galertu"CaK rakstīja:Nakts izbrauciens.
pats arī ienīstu ļurīgo braukšanu, liekas ka auto var apgāzties pagriezienā
bet nu, katram savas vērtības dzīvē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50