Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- …
- 88
- chevron_right
M bufers mugura tev tiešām prasījās
Dzirdeeju ,ka shoziem modee spilgtas un jautras kraasas
Sakaraa ar to ziemas diski tika pie jaunas kraasas
MARUX style
Sakaraa ar to ziemas diski tika pie jaunas kraasas
MARUX style
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
tam buferim lūpa izskatās laba
šitie diski būs tavam?
šitie diski būs tavam?
Jaa Tie riit tiks likti uz mana auto
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Bez riepām jau izskatās labi.
Interesanti kā izskatīsies uz auto.
Interesanti kā izskatīsies uz auto.
Dziivee ir taa ,ka acis ceert aaraa
Un ziemas diskiem ir jaabuut janciigiem!!!
Un ziemas diskiem ir jaabuut janciigiem!!!
jāskatās, kā izskatīsies uz autiņa.
Ziemā varēs pateikt 100% kur brauc Orkaans
Nū nezinu..., cepums par širmošanu, bet ..., uz sudraba auto?! Dzīvosim/ redzēsim, ar nepacietību gaidu kopbildi, ja vēl tu varētu kaut kur sgrābt sniegu un ap mašīnu nobērt...! !
P.S. Cerams, ka piesitīsies pilni ar sniegu un krāsa nededzinās acis!
P.S. Cerams, ka piesitīsies pilni ar sniegu un krāsa nededzinās acis!
Var jau nopirkt dažus maisus ar putuplasta bumbiņām, ko liek sēžamspilvenos un nobārstīt gar auto, vai gaidīt īsto sniegu.
Nuuuuuuu.. hz
Te jau viņi izskatās kruti, bet nu kad uzliksi balonu ziemenes un uz sudrabu.. domāju, ka būs reti riebīgi ( cerēsim, ka kļūdos )
Ja nu vienīgi šitādi ar šauru riepiņu uz kāda sasēdināta ar labu iznesumu.. tad es viennozīmīgi teiktu - YESS
Te jau viņi izskatās kruti, bet nu kad uzliksi balonu ziemenes un uz sudrabu.. domāju, ka būs reti riebīgi ( cerēsim, ka kļūdos )
Ja nu vienīgi šitādi ar šauru riepiņu uz kāda sasēdināta ar labu iznesumu.. tad es viennozīmīgi teiktu - YESS
Marux slimība izplatās
++ man arī liekas ka sudraba krāsai kautkā īsti nevilks klāt, bet nu tad jau manīs kā būs uz autoSTUDENTS rakstīja:Nuuuuuuu.. hz
Tak neaizmirstiet ,ka tie ir ziemas diski Un pilniigi pajaat ,kaa vinji piestaav , jebkuraa gadiijumaa labaak par nolupushiem un saruuseejushiem blekjiniekiem Un vismaz druumajaas ziemas dienaas cilveekiem uz ielas buus iemesls pasmaidiit
Zaļajām vestēm patiks
Tieši tā. Savus arī krāsoju tādus, jo ziema jau tā ir drūms gadalaiks...Orkaans rakstīja:Tak neaizmirstiet ,ka tie ir ziemas diski Un pilniigi pajaat ,kaa vinji piestaav , jebkuraa gadiijumaa labaak par nolupushiem un saruuseejushiem blekjiniekiem Un vismaz druumajaas ziemas dienaas cilveekiem uz ielas buus iemesls pasmaidiit
Nē nē nu katram jau savs un paeksperimentēt jau arī vajag, bet nu šito stāstīt, ka es krāsoju spilgtus diskus, jo ziema tā jau ir drūms gadalaiksmarux rakstīja:Tieši tā. Savus arī krāsoju tādus, jo ziema jau tā ir drūms gadalaiks...Orkaans rakstīja:Tak neaizmirstiet ,ka tie ir ziemas diski Un pilniigi pajaat ,kaa vinji piestaav , jebkuraa gadiijumaa labaak par nolupushiem un saruuseejushiem blekjiniekiem Un vismaz druumajaas ziemas dienaas cilveekiem uz ielas buus iemesls pasmaidiit
labi, čill .. gribēju tik pasmieties skatīsimies kā šim būs uz auto.. ar nepacietību gaidu bildītes rīt
hmm.. drosmigs risinajums ... jāredz kopskats... bet par ideju
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- …