Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 469
- 470
- 471
- 472
- 473
- …
- 1297
- chevron_right
Izsmeļoši, paldies. Delitējam.
Kāds kuram pieejami Tehniskie dati vai pats savai mašīnai varētu lūdzu nomērīt pretestību tempreatūras devējam ( ārā tam kas ir gaisa temperatūras)
Man iznāca 6k omi.
Man iznāca 6k omi.
šodien braucot pēkšņi salonā sāka pūst auksto gaisu un palika auksts, nesapratu, kas notika, jo iepriekš bija kā pirtī un viss bumbās, bet pēkšņi aukstums un īsti nesapratu, kas par jokiem, kādam ir bijusi saskarsme vai tas tik tāds gļuks mazs?
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Pārbaudi tosola līmeni.
jābūt visam līmenī, nesen iepildīju, vēl idejas?TomsRj rakstīja:Pārbaudi tosola līmeni.
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Termostats?MAIZE rakstīja:jābūt visam līmenī, nesen iepildīju, vēl idejas?TomsRj rakstīja:Pārbaudi tosola līmeni.
Man ir tā kad lkm man tremoststs galigi beigts -
Auto motors uzsilis bet kameer neesmu kartiigi iedevis ciibaa ( kadas 2 sek redlaina)( pieļauju kad ar udensuknim radito spiedienu vinu nemu un atspizu vala, ta tik mana teorija) vinsh netaisas vaļā, ja ilgaaku laiku pabrauc pa pilsētu gais paliek vēsāks ko viņš pūš un jāgriež lidz galam kloķīši.
Nu nem ara un skaties kas ir kas....
Tas ir termistors (negatīvs termālais koeficients) NTC. Pretestība būs atkarīga no apk vides...Lācis rakstīja:Kāds kuram pieejami Tehniskie dati vai pats savai mašīnai varētu lūdzu nomērīt pretestību tempreatūras devējam ( ārā tam kas ir gaisa temperatūras)![]()
Man iznāca 6k omi.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Termostats ņepričom, pečkas radiators ir vaļā arī mazajā lokā. Norauj štekerus no pečkas vārstiem, man liekas, ka tad viņiem jāpaliek visu laiku vaļā.
Paldies, temperatūra bija ap to skaitli, tātad - jameklē vados problēma.Rons rakstīja:Tas ir termistors (negatīvs termālais koeficients) NTC. Pretestība būs atkarīga no apk vides...Lācis rakstīja:Kāds kuram pieejami Tehniskie dati vai pats savai mašīnai varētu lūdzu nomērīt pretestību tempreatūras devējam ( ārā tam kas ir gaisa temperatūras)![]()
Man iznāca 6k omi.
jautajums viņam ir drošinatajs
bet tad es īsti nesaprotu, tas būtu īslaicīgs gļuks vai arī ir baigie sūdi?TomsRj rakstīja:Termostats ņepričom, pečkas radiators ir vaļā arī mazajā lokā. Norauj štekerus no pečkas vārstiem, man liekas, ka tad viņiem jāpaliek visu laiku vaļā.
noupLācis rakstīja:Paldies, temperatūra bija ap to skaitli, tātad - jameklē vados problēma.Rons rakstīja:Tas ir termistors (negatīvs termālais koeficients) NTC. Pretestība būs atkarīga no apk vides...Lācis rakstīja:Kāds kuram pieejami Tehniskie dati vai pats savai mašīnai varētu lūdzu nomērīt pretestību tempreatūras devējam ( ārā tam kas ir gaisa temperatūras)![]()
Man iznāca 6k omi.
jautajums viņam ir drošinatajs?
Noteikti nekas tāds, ko nevarētu pats garāžiņā sataisīt. Vari pamēģināt atgaisot, ja problēma uz laiku pazūd, un tad atkal parādās, tad rēķinies ar izpūstu galvas blīvi.
no m52b20 brivgaitas regulators der uz m50b20?
Baigā ģela 
"Draugs" grib savu veco masinu. Opel vectra, 1.6 benzins, autmats, 1998 gads mainit pret volvo v40 un talak maksat kaa lizingaa atlikuso summu.
Tas volvo ir 2001gada. 1.9dizelis. Un maksaa 2k eur.
Ta paskatijos un sapratu, ka pa 2k var +/- labu bmw dabuut.
Lieta tada ka vinam nav uzreiz tas naudas tpc lizinga vajag
Kads vrb zina kadu kurs tirgo bmw. Ap 2k un kuram to opeli varetu dot kaa dalu iemaksas.? :)
Ceru, ka domu sapratat
Vnk domaju, ka kads labs e36 ir labaks par v40..
"Draugs" grib savu veco masinu. Opel vectra, 1.6 benzins, autmats, 1998 gads mainit pret volvo v40 un talak maksat kaa lizingaa atlikuso summu.
Tas volvo ir 2001gada. 1.9dizelis. Un maksaa 2k eur.
Ta paskatijos un sapratu, ka pa 2k var +/- labu bmw dabuut.
Lieta tada ka vinam nav uzreiz tas naudas tpc lizinga vajag
Kads vrb zina kadu kurs tirgo bmw. Ap 2k un kuram to opeli varetu dot kaa dalu iemaksas.? :)
Ceru, ka domu sapratat
Vnk domaju, ka kads labs e36 ir labaks par v40..
01 gada V40 jau bij jābūt ar bosch sūkni kur viss itkā ir kulē,tākā nekāda vaina tam V40,ja ko likt pretī,tad jāliek tds,ja jau dīzeli grib.Vnk tāds v40 tērējot 5-6 litrus uz sotaka.Braukšana tīri komfortabla(vismaz iekš s40)es tikai pakomentēju,neatbildot uz jautājumu 
1) ieejam http://www.realoem.com/bmw/select.do
2) ierakstam VIN pēdējos 7 ciparus pie "Serial Number:", spiežam search
3) apakšā spiežam browse parts
4) tad pa labi būs poga "search part number"
5) Ierakstām "engine harness" pie "Search by Keywords"
eu zeeni . cik is m42 isti iet baaka?
maate google dod dazadas atbildes , 55 ,65,62
cik ir? paldies
cik ir? paldies
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
Pielej pilnu bāku tad zināsiMaa rakstīja:eu zeeni . cik is m42 isti iet baaka?
cik ir? paldies
atbilde labamāriņš rakstīja:Pielej pilnu bāku tad zināsiMaa rakstīja:eu zeeni . cik is m42 isti iet baaka?
cik ir? paldies
es nezinu cik ir viena iedala ,
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 469
- 470
- 471