Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 469
- 470
- 471
- 472
- 473
- …
- 679
- chevron_right

Darbdienu vakaros pēc 17:00 pa Akmeņu ielu sastrēgumos pārvietojas sarkanīgi oranža kūtiņa M pakā! 

Ap 22.00 Vecmīlgrāvī slīdoja kada kupēja pelēka krāsa , pēc skaņas 328

Ap pusnakti Bukultos viens brauca pretī un uzmidžināja. Likās gan, ka e46, hz 
Arī pa brīvības ielu braucot uz Juglas pusi daži e36 redzēti... Da nu visur viņi ir!

Arī pa brīvības ielu braucot uz Juglas pusi daži e36 redzēti... Da nu visur viņi ir!

Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013

Vakardien agris13 ar audīīī pie lubānas maķīša. 

Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam

Fashion rakstīja:Banana e36 sauriešos?

A ko ta neatsveicināji ka taurē???ElvijsR rakstīja:Fashion rakstīja:Banana e36 sauriešos?

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Tikko Mežciema Boston green sedans runājas ar mentiem 

Nebraucu klusumā +druška nokaitināja jau no paśa rīta , svētku dienāFashion rakstīja:A ko ta neatsveicināji ka taurē???ElvijsR rakstīja:Fashion rakstīja:Banana e36 sauriešos?

Shodien ap 14:20 orhideja100 pie rimi damme pa priekshu pabrauca.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
crapworks

Ap 18 alfā sudrabotais unītis ar iemīcīto purnu un pelēko m bamperu. 

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Kurš ar spaiņa krāsas e36 Dobelē ap 19 krustā bija tuvu svētku vakara sabojāšanai sev un man ? Nākošreiz pirms driftot, pārliecinies, ka tev pretī nebrauc mašīnā ģimene ar maziem bērniem. 

alpa ex. kūts piestāja pie ķengaraga rimi...

hapo valdemaara/ peernavas statoilaa
Pēdējais labojis K.F. - 24 Dec 2015, 22:34, kopā labots 1 reizi.

Tev "Baby on board" uzlīme ir?Emteks rakstīja:Kurš ar spaiņa krāsas e36 Dobelē ap 19 krustā bija tuvu svētku vakara sabojāšanai sev un man ? Nākošreiz pirms driftot, pārliecinies, ka tev pretī nebrauc mašīnā ģimene ar maziem bērniem.
Diez vai tas driftstars to būtu redzējis, jo nāca man tieši purnā. Laikam jau uz visiem logiem būs jāsalīmē un uz durvīm tādas labi lielas. :)

Tieši tā, a to kā vēl cilvēks var zināt, ka mašīnā ir bērns un driftēt ir aizliegts?Emteks rakstīja:Diez vai tas driftstars to būtu redzējis, jo nāca man tieši purnā. Laikam jau uz visiem logiem būs jāsalīmē un uz durvīm tādas labi lielas. :)

Kāda tam nozīme? Es jau no vārdiem neatsakos, jebkurā gadījumā. Nav "baby on board" uzlīmes - nav tiesību kādam kaut ko pārmest. Ja uzlīme ir - vari droši iet raut ārā sirdi, tās ir Tavas tiesības.Emteks rakstīja:Tu esi izliecies vai vienkārši zem grādiem ?

Manīts kopakts ar uzlīmēm logā pie Azura ap 20:20.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 469
- 470
- 471
- 472
- 473
- …
- 679