Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 470
- 471
- 472
- 473
- 474
- …
- 679
- chevron_right

Kāda starpība ir vai nav tā sūda uzlīmi, princīpā varētu uzlīmēt to uzlīmi Tev uz sejas un pagriest saules apkārt Tev. Ja krāmē slīpi ir jāparliecinās vai tas ir droši nevis savai veselībai vai dzīvībai, bet gan citu, ja krāmējot slīpi nevari palikt savā joslā un lido citiem purnā, tad sorry kačā skilu un nelien ielās.Inferno rakstīja:Kāda tam nozīme? Es jau no vārdiem neatsakos, jebkurā gadījumā. Nav "baby on board" uzlīmes - nav tiesību kādam kaut ko pārmest. Ja uzlīme ir - vari droši iet raut ārā sirdi, tās ir Tavas tiesības.Emteks rakstīja:Tu esi izliecies vai vienkārši zem grādiem ?

Nu nāc un izdari tā, ja reiz tik drosmīgs esitataars rakstīja:Kāda starpība ir vai nav tā sūda uzlīmi, princīpā varētu uzlīmēt to uzlīmi Tev uz sejas un pagriest saules apkārt Tev. Ja krāmē slīpi ir jāparliecinās vai tas ir droši nevis savai veselībai vai dzīvībai, bet gan citu, ja krāmējot slīpi nevari palikt savā joslā un lido citiem purnā, tad sorry kačā skilu un nelien ielās.

Tu tagad tā runā, it kā es kādam kādreiz būtu slīpi liekot tieši purnā ielidojis. Domā ko runā. Ja nav humora izjūtas, tad labāk nemaz nenāc forumā, nebojā sev garīgo

P.S. Gaidu PM!

eu veci izgulat dzerumu un nepiedirsat topiku!Inferno rakstīja:Nu nāc un izdari tā, ja reiz tik drosmīgs esitataars rakstīja:Kāda starpība ir vai nav tā sūda uzlīmi, princīpā varētu uzlīmēt to uzlīmi Tev uz sejas un pagriest saules apkārt Tev. Ja krāmē slīpi ir jāparliecinās vai tas ir droši nevis savai veselībai vai dzīvībai, bet gan citu, ja krāmējot slīpi nevari palikt savā joslā un lido citiem purnā, tad sorry kačā skilu un nelien ielās.![]()
Tu tagad tā runā, it kā es kādam kādreiz būtu slīpi liekot tieši purnā ielidojis. Domā ko runā. Ja nav humora izjūtas, tad labāk nemaz nenāc forumā, nebojā sev garīgo![]()
![]()
P.S. Gaidu PM!

Labi labi, priekšniek! 

satikts lietotajs gleizds... lai labi slipejas ar tabureti...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .

Piebrauc kādu vakaru uz Astarti,kas uz krasta,pastāstīšu. Pa lielam-standarts...dizains,absifkas decibeli un svarka. Jaunums sogad- stikls,gultnis nez kapec un trubinas bremžu.Maska4ka rakstīja:Redzēts šodien HAPO tehniskā apskatē ar ziliem angel acīm, visi T/A vīri pie viņa uzreiz saskrējā. mmmm jā tik daudz divnieku neēsmu redzējislai HAPO padalās kā viņam gājā..

Tumši zilais sedans GC2563 no šejienes? 

Nesen Mežciemā pretī aizslīdēja zems e36
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Manīts kompakts, no sākuma pildoties Astartē, vēlāk pie ZOOM.
pats alps redzēts plazā, kūti nemaniju.

Juglā viens tumšs sedans mazgājās moikā 

skatos visu laiku pa juglu vizinies, tāpat kā es,bet Tevi tā arī nekad neesmu manījismaartyd rakstīja:Juglā viens tumšs sedans mazgājās moikā

Jābrauc arī pavizināties. Cerams, ka uz mentiem neuzraušos :daudz_promiles:

es no berģiem, juglā ir rimiK.F. rakstīja:skatos visu laiku pa juglu vizinies, tāpat kā es,bet Tevi tā arī nekad neesmu manījismaartyd rakstīja:Juglā viens tumšs sedans mazgājās moikā

var jau saskrieties kkad

Biju gan es Dammee...tik tevi nemaniiju...laikam spoguljos skatos tikai skropstas lai uzkraasotupusdzivais rakstīja:Shodien ap 14:20 orhideja100 pie rimi damme pa priekshu pabrauca.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Bet nu

Prieciigus ziemiishus...-HAPO- rakstīja:Orhideja ar aliņu bij ciemos

Neilgi pēc pusnakts, pie juglas apļa manīts melns sedans, šķērsoja dubulto nepārtraukto līniju, lai pavērotu kā ar šujmašīnu izpaužos aplī 

Shovakar imantas hesiitii Ifa 

Sasveicinaats ar melnu kūti, pie UŠAKOVA hūtes pļavniekos, ap 14.00 

Es te biju
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 470
- 471
- 472
- 473