Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 470
- 471
- 472
- 473
- 474
- …
- 2228
- chevron_right
reiz saskāros ar problēmu,ka viens gudrīts pēc eļļas nomaiņas manam bumeram nezinot pareizos pinus sabakstīja kko uz īso,arī bij ka nevarēja pielaists un bij pie vainas izsists drošinātājs!
coupe 2.8
Kadam nav labi miglinieki..veseli, kas iet, esmu gatavs nopirkt sdn...esmu riga..29722238
Uz e36 der diski no e39? 
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Jā, tikai vajadzēs centrējošo gredzenu un attiecīgas riepas
Kādus gribi pirkt?
Kādus gribi pirkt?
Šito nesaprotu, nu nah ko bakstīt, dzīvot tak netraucē, ja zini kad mainīta. Kad tiks pie kompja, tad arī nodzēsīs.Martinez rakstīja:reiz saskāros ar problēmu,ka viens gudrīts pēc eļļas nomaiņas manam bumeram nezinot pareizos pinus sabakstīja kko uz īso,arī bij ka nevarēja pielaists un bij pie vainas izsists drošinātājs!
Agnis rakstīja:Jā, tikai vajadzēs centrējošo gredzenu un attiecīgas riepas
Kādus gribi pirkt?
Ir vieni interesanti padomā, bet domāju ka tas variants atkritīs.
Otrs mans variants ir atrast labus Borbet T r17 9j, bet pagaidām nekur neredzu.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
zini man personīgi traucē,man vispār traucē ka deg kkas lieks panelī un attiecīgi nedeg kkas kam būtu jādeg!evaness2 rakstīja:Šito nesaprotu, nu nah ko bakstīt, dzīvot tak netraucē, ja zini kad mainīta. Kad tiks pie kompja, tad arī nodzēsīs.Martinez rakstīja:reiz saskāros ar problēmu,ka viens gudrīts pēc eļļas nomaiņas manam bumeram nezinot pareizos pinus sabakstīja kko uz īso,arī bij ka nevarēja pielaists un bij pie vainas izsists drošinātājs!
coupe 2.8
Kads nezin, kur Riga var noregulet miglas? Grosauto 12-15ls prasija 
byrbyr rakstīja:Kads nezin, kur Riga var noregulet miglas? Grosauto 12-15ls prasija
Tev gandrīz atmaksātos pie manis braukt tos 200km...
Es atvainojos

Iesleedzot aizdedzi suuknis noshansee?Aduks rakstīja:mļec, nomainīju, un tāpat nelec. Kas vēl varētu būt par problēmu?
Sūknis mainīts, kloķenes devējs mainīts. Nav dzirksteles.
Droshi vien ka neee, man bija taada pat brobleema pirms pus gada..
Vadiibas bloks jaamaina
Kur nopirkt paspārnus. Steidzami. Bimmerā nav.
Kāds zin vai var ieteikt vietu, kur notonēt logus pa saprātīgu ciparu?
Odeons... 29240038 Siguldā
4x tonējis, kvalitāte un cenas
4x tonējis, kvalitāte un cenas
Man tēvs savulaik ar e36 kompaktu ceļiniekos strādāja, tā kā pieļauju, ka šis ir vnk kāds no vecajiem, kas nedaudz sakopts
sveiki ir tāda problēma ka bmw e36 ar m43b18 dzinēju benzīns/gāze kad auksts tad uz gāzes raustās līdz normāli uzsilst (meistars teica ka gāzes pārslēgšanās temperatūra esot 35 grādi), ja kas tad uz benzīna viss strādā kā vajaga.
varbūt kāds zin kas varētu būt par vainu?
iekšā ir 4. paaudzes gāzes iekārta
varbūt kāds zin kas varētu būt par vainu?
iekšā ir 4. paaudzes gāzes iekārta
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 470
- 471
- 472
- 473
- 474
- …