Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 471
- 472
- 473
- 474
- 475
- …
- 2228
- chevron_right
Man bij iepuvis un njeemos stundaam kameer izraavu. Beigaas saluuza un pa daljaam izraavu araa. Peectam dabuju neparociigi un tizli viileeties lai jauno ieliktu iekshaa.Slim rakstīja:nu tu dod, to kloķenes kaksi izņemt max 3min (ja nav iepuvis), pareizais štruments, un pat ventilators nav jāņem nost. devēja vads aiziet zem ieplūdes, blakus pāreejiem štepseļiem
![]()
p.s neapvainojies, bet nu pirmo reizi dzirdu ka kāds šitā cīnās ar kloķenes devēju
Powered by Minhauzens!
Lai sapnis turpinātos, jānomaksā ceļa nodoklis 
Jap,pie viņa arī tonēju,kupejai pa 30lsmožais rakstīja:Odeons... 29240038 Siguldā![]()
4x tonējis, kvalitāte un cenas
pie riga plaza ir kantoris. pagajuso gadu maucu lampas reguleet,pie reizes miglas noreguleja,kaut gan teicu,ka nevajag. paprasija 2 lsbyrbyr rakstīja:Kads nezin, kur Riga var noregulet miglas? Grosauto 12-15ls prasija
sveiki visiem. tikko beidzu tiirīt auto un gribēju nolikt vinju vietaa, bet spiezhot sajuugu pedalis vnk aiziet griidaa ar taadu kaa klikšķi. iespējams ka kautko aizķēru ar putekļusūcēju un atvienoju vai vaina buus kkur dziļāk?
tiešām steidzami vajadzīga jūsu palīdzība. 
Pēdējais labojis green garage - 31 Aug 2013, 20:13, kopā labots 1 reizi.
Kur Rīgā nopirkt tā saucamo kontaktlīmi ? Joprojām aizmugures logam apsilde jāsalabo 
RF_ rakstīja:Kur Rīgā nopirkt tā saucamo kontaktlīmi ? Joprojām aizmugures logam apsilde jāsalabo
Ir tāds labs meklētājs {google}. iesaku.
Un kad atrast būs līme cik daudz īsti vajag pāris tām līnijām ? Precīzāk 3.
Brīžiem liekas, ka drīz ļaudis prasīs padomu, kā nopirkt tualetes papīru, un kurš ir labāks.... 
oo jesus sodien tika iznicinats karteris
3 vietas tagad ellu laiž garam
jagaida pirmdiena
žel tik ka vikends tagad

jagaida pirmdiena
protams ka zevz 4 kartigais ar zemeņu smaržuRons rakstīja:Brīžiem liekas, ka drīz ļaudis prasīs padomu, kā nopirkt tualetes papīru, un kurš ir labāks....
Visi jau nav tādi umņiki, kā tu.Rons rakstīja:Brīžiem liekas, ka drīz ļaudis prasīs padomu, kā nopirkt tualetes papīru, un kurš ir labāks....
Esmu iemīlējies Podziņā, kā man dzīvot tālāk ?
eu vecit
man liekas ka podziņa ir aiznemta
un tev nekas nespid 
Drausmas. Lekšu zem kamaza + bārdu beidzot nodzīšu
What da fuck? Šitas pārspēj jebko 
jauniņajam paradiju podziņas bildiRidlihs rakstīja:What da fuck? Šitas pārspēj jebko
Gan jau pie podziņas tusiņš un visiem ribās jēgers un paši sēž pie kompja un rēc kas nu būs 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 471
- 472
- 473
- 474
- 475
- …
- 2228