Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 474
- 475
- 476
- 477
- 478
- …
- 679
- chevron_right

Garajs rakstīja:Strādā granīta iela 13? Es pagaidām ne, vēl nav saskrūvēta.. Ceru ka nenogulesu ziemas priekus
Sent from my S30 using Tapatalk
Tieši tā, tur es strādāju.

Violeta kupeja un melns tourings @ kartinga halle Preses Nams

vakar vizinoties pa purčiku pievienojās zaļa kupeja ar ill uzlīmi uz aizm.bampera ,who?

Man šķiet ka Darks vkr elkorā bij, piebraucu ar ķirškrāsas sierru

Ap 23:00 HAPO uz Salu tilta vai nu man braucot garām uzmeta fakuci vai pīsiņu...nezinu.
Bet dzirksteles labas.

Eu bet kurš ir īpašnieks tam feinajam melnajam E36 ar CSL-tipa spoileri, ko diezgan bieži manu stāvam pie Statoil uz Dzirciemenes?

_Dainic_ rakstīja:Violeta kupeja un melns tourings @ kartinga halle Preses Nams
Es un Ivars_e36

Iepazīts jaunais kaimiņš garāžās - ziggy
Prieks bija iepazīties 

Satikts Nylon, AndreyCR un pirms tam Zzzzevss!
Paldies visiem trim, it īpaši Nylon ar čomu, kuri reāli palīdzēja saprast, kas notiek ar dzinēju!
Paldies visiem trim, it īpaši Nylon ar čomu, kuri reāli palīdzēja saprast, kas notiek ar dzinēju!
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Yes yes bijuem.dzhii rakstīja:Man šķiet ka Darks vkr elkorā bij, piebraucu ar ķirškrāsas sierru

Pirms neilga laika.
Pie alfas tumšs sednas izpildijās.
Pēc tam pie rampas,sarkans sedas savāca meitnei no darba.
Un Pērnavas/Barona krustojumā zila kupeja ar sasistu aizmuguri pa Staķiku plosijās.
Pie alfas tumšs sednas izpildijās.
Pēc tam pie rampas,sarkans sedas savāca meitnei no darba.
Un Pērnavas/Barona krustojumā zila kupeja ar sasistu aizmuguri pa Staķiku plosijās.

Azur laukumā paslīpēts. Sarkans sedans, ar taisno trubu, un tam astē tumšs sedans. Pa ielām visādi pipari redzēti. ZOOM laukumā brūngana kupeja plosījās. bija vēl, bet uz sitienu neatceros. Kopumā labi pavadīts vakars.

Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
Braucu korķi aiz ķiršu sarkanas Kupejas MB - 28 nevar noturēt dibenu taisni. Ceļā uz salu tiltu no Jūrmalas puses :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk

Vakar pa Krasteni, Lubānas ielu un Sievas Mātes apli plakanoski braucām e36 kūtiņu. Pēc skaņas likās v8. Vizuālais -kaa ziemas mistkastei. 

Cipruss Juglā 

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Sarkans sedans ar taisno trubu un norautu gala bunduli.litrinjsh rakstīja:Azur laukumā paslīpēts. Sarkans sedans, ar taisno trubu, un tam astē tumšs sedans. Pa ielām visādi pipari redzēti. ZOOM laukumā brūngana kupeja plosījās. bija vēl, bet uz sitienu neatceros. Kopumā labi pavadīts vakars.![]()

P.S. Man tumšais (boston) sedans.
Vakar braucot zem Akmens tilta tunelī redzēti 3 e36 (kompots, kupeja, units) unitim sanaca tuneli šmuce pret apmali steidzoties nekavēt satiksmi.

Pirmo reizi, kad to tur redzēju(skanēja ar labi priekš e36, ja atmiņa neviļ) nezināju par tādiem CSL un prasīju čomam, kas tās par kupejām, kurām bagāžnieks "garāks" nekā manējai.raggamuffin rakstīja:Eu bet kurš ir īpašnieks tam feinajam melnajam E36 ar CSL-tipa spoileri, ko diezgan bieži manu stāvam pie Statoil uz Dzirciemenes?

Being second is being the first of the losers. /Senna/

Zaļa kūtiņa GH-481 pa Berģu ieliņām slīd 

Tumāi sarkans kompots alfā ar adparts uzlīmi.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 474
- 475
- 476
- 477
- 478
- …
- 679