dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- …
- 350
- chevron_right
Jautajums!
vai ir iespeja nopirkt jaunu vanosu prieks e36 325 1993g vai ari tikai jamaina blives gredzeni utt???
pazudis griezes moments uz maziem apgriezieniem un brivgaita uzdodot gazi klabosa skanja nak no vanosa korpusa..vai kads var man atbildet uz so jautajumu!!!!
vai ir iespeja nopirkt jaunu vanosu prieks e36 325 1993g vai ari tikai jamaina blives gredzeni utt???
pazudis griezes moments uz maziem apgriezieniem un brivgaita uzdodot gazi klabosa skanja nak no vanosa korpusa..vai kads var man atbildet uz so jautajumu!!!!
neatmaksaajas pirktu visu vanosu.eertaak nomainiti detaljas
1v-- -blīvslēgsu vanosā.
2v- moz izdilis veel vanosa elementam sēža un tad nedaudz kustās uz sāniem, bet pa lielam var iztikt.
3v- grabonis gan var nāk arī no šaibām kas uz ieplūdes sadalenes- ja sadilušas..
P.S iesaku likt pēc vanosu un ieplūdeni pēc orginālās pamācības (pēc metkām) tā vismaz zināsi ka vanos uzlitks 100% pareizi, ja arī iepreikš kāds viņu šķībi būs uzlicis :)
1v-- -blīvslēgsu vanosā.
2v- moz izdilis veel vanosa elementam sēža un tad nedaudz kustās uz sāniem, bet pa lielam var iztikt.
3v- grabonis gan var nāk arī no šaibām kas uz ieplūdes sadalenes- ja sadilušas..
P.S iesaku likt pēc vanosu un ieplūdeni pēc orginālās pamācības (pēc metkām) tā vismaz zināsi ka vanos uzlitks 100% pareizi, ja arī iepreikš kāds viņu šķībi būs uzlicis :)
zini kadu lv kas zina ka to pareizi izdarit?????
un apmeram cik tas varetu izmaksat????... :)
un apmeram cik tas varetu izmaksat????... :)
darīiju gan pats to visu. arī forumā te vēl daži paši darīja. bet vispār varu ieteikt lietotāju siikais
http://e36.lv/forums/memberlist.php?mod ... ofile&u=87
http://e36.lv/forums/memberlist.php?mod ... ofile&u=87
cik skatos tev ir liela saprasan no sim lietam vai ir iespejams ar tevim sarunat to izdarit....
negribas vest savu autinju pie kura katra...un kajau teicu redzu ka tev ir liela saprasana no sim lietam!
un jaa ja tu varetu cik tu prasitu samaksu pa to????
negribas vest savu autinju pie kura katra...un kajau teicu redzu ka tev ir liela saprasana no sim lietam!
un jaa ja tu varetu cik tu prasitu samaksu pa to????
Soryy neizdariishu to tiešām- pirmkārt es savus remontus neveicu rīgā, bet gan brīvdienās madonas pusee..
pēc blīvslēgu maiņas sapratu ka man tomēr bija sķības sadalenes vai vanoss..
tāpēc braucu pie sīkā un ar dažām viņa konsultācijām arī saliku kā nākas.
ja naudu njemtu tad tas maksātu tikpat cik pie viņa, nez mos kāds lētāk paprasītu..
P.S un tici man viņs ir daudz gudrāks nekā es, tik kā parasti meistari ir mazāk aktīvi forumos :)
Ja bail ka saliks ne tā, tad varu sirdsmieram pastāvēt blakus :D:D
pēc blīvslēgu maiņas sapratu ka man tomēr bija sķības sadalenes vai vanoss..
tāpēc braucu pie sīkā un ar dažām viņa konsultācijām arī saliku kā nākas.
ja naudu njemtu tad tas maksātu tikpat cik pie viņa, nez mos kāds lētāk paprasītu..
P.S un tici man viņs ir daudz gudrāks nekā es, tik kā parasti meistari ir mazāk aktīvi forumos :)
Ja bail ka saliks ne tā, tad varu sirdsmieram pastāvēt blakus :D:D
liels paldies tev pa padomiem..
varu sataisīt tev to vanosu, tik atrodos patālu no rīgas.
Vajag tikai gredzenus, to konisko šaibu gan nav vērts pirkt par to naudu, jo tā vienk ir mazliet plānāka nekā stock, to pašu var panākt pie virpotāja noraujot desmitdaļu no vecās šaibas un gultņi atkal būs "novilkti" un luftes nebūs.
Vajag tikai gredzenus, to konisko šaibu gan nav vērts pirkt par to naudu, jo tā vienk ir mazliet plānāka nekā stock, to pašu var panākt pie virpotāja noraujot desmitdaļu no vecās šaibas un gultņi atkal būs "novilkti" un luftes nebūs.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
paldies tev! bet esu jau sarunajis meistaru..bet janu gadijuma kas tad paturesu tevi prata..sarunats..:)
Man problema ar benzina spiedina regulatoru,vai tiesam ta ir ka man nobeidzas motora benzina spiediena regulators,vai vel kaut kas cits?
Kad pielaidu masinu tad saka,tecet ara benzins no spiediena reguletaja puses.
Servisa nonema nost parbaudit teica ka blivei vis ok ,bet tas kuras malas ir atlocitas uz ieksu tur tek garam,ta vismaz teica.
Varbut kads zin kur var to detalu dabut pa normalu ciparu?
Kad pielaidu masinu tad saka,tecet ara benzins no spiediena reguletaja puses.
Servisa nonema nost parbaudit teica ka blivei vis ok ,bet tas kuras malas ir atlocitas uz ieksu tur tek garam,ta vismaz teica.
Varbut kads zin kur var to detalu dabut pa normalu ciparu?
kaads dzinees? un pats no sevis peekni saaka teceet vai? vai pirmstam kaads mainiija?
318 94 gada ,parejo nezinu,pats no sevis saka tecet ara ,neviens nebij tur lidis ieksa ,ne mainijis neko
Tak tur nav ko brīnīties, tik vecam auto notikt var jebkas, nekas nav mūžīgs.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
m50b20 orgjinaali naak mazais vai lielais radiators? ja lielais, mazo var likt?
Varēt var. Man uz M50B25 stāv mazais radiators. T'as gan ir IS paliekas, bet nekas tur traks nav. Regulārākk iemet aci temperatūras dačikā un viss čotka! Pat nēesmu pārliecināts, ka M50B20 original ir lielais radiātorskkk_24 rakstīja:m50b20 orgjinaali naak mazais vai lielais radiators? ja lielais, mazo var likt?
Vienīgi, varbūt kāds zinošaks cilvēks var piebilst, kā ir, ja nāk ar kondicionieri auto. Kaut kā nāk prāda doma, ka tad tur jāliek lielais radiators, bet neesmu pārliecināts.
Lielais radiators nāk tiem, kam ir arī kondicionieris.
Var likt mazo radiatoru, nekādu problēmu, tik tiešām ik pa laikam iemet aci temp. dačikā, bet nevajadzētu būt problēmām
Var likt mazo radiatoru, nekādu problēmu, tik tiešām ik pa laikam iemet aci temp. dačikā, bet nevajadzētu būt problēmām
maaris pareizi pateica,
ja kondicionieris tad lielais, ja nau tad ar mazo ir pat vairak ka pietiekami
ja kondicionieris tad lielais, ja nau tad ar mazo ir pat vairak ka pietiekami
...
jautajums sekojos.
bija neliela kjibeliite ar motoru.
sakums pabraucu nalielu gabalinu apm.15km tad iebraucu ieleju bendzinu statoilaa, aizbraucu liidz galapunktam viss bija kartiiba.
tad kad masina pastaveja kadu laicinu uzradas no motora puses neliela vibracija ta ka nestradatu visi cilindri bet braucot viss kartiba uznjem atrumu norm. vibracija tikai stavot uz vietas neitralaja apgr. neleka.
gofru parbaudiju caurumu nav lambda nezinu neesmu lielu gabalu braucis lai salidzinatu paterinu bet diezvai ka lambda, varbuut vainiiga sekretka(medz buut ta ka ja pa iisu laiku patur pogu motors pielec bet noslapst pec apm 8 sec. kad noed visu bendzinu, sekretka uz suukni.)
sveces nevar buut tikko jaunas ieliktas, spoles ar jaunas.
tgd domaju kas tad veel varetu buut ??
luudzu apgaismojiet mani :)
bija neliela kjibeliite ar motoru.
sakums pabraucu nalielu gabalinu apm.15km tad iebraucu ieleju bendzinu statoilaa, aizbraucu liidz galapunktam viss bija kartiiba.
tad kad masina pastaveja kadu laicinu uzradas no motora puses neliela vibracija ta ka nestradatu visi cilindri bet braucot viss kartiba uznjem atrumu norm. vibracija tikai stavot uz vietas neitralaja apgr. neleka.
gofru parbaudiju caurumu nav lambda nezinu neesmu lielu gabalu braucis lai salidzinatu paterinu bet diezvai ka lambda, varbuut vainiiga sekretka(medz buut ta ka ja pa iisu laiku patur pogu motors pielec bet noslapst pec apm 8 sec. kad noed visu bendzinu, sekretka uz suukni.)
sveces nevar buut tikko jaunas ieliktas, spoles ar jaunas.
tgd domaju kas tad veel varetu buut ??
luudzu apgaismojiet mani :)
skaties vai tev pats motors vibraciju dod vai tikai salonā jūti vibrāciju.
man šitā sākās no nelielas vibrācijas līdz pilnīgam pizģec - un vainīga bija atskrūvējusies paduškas kāja no bloka. vibrāciju jutu tikai salonā, motortelpā viss bija kā parasti.
man šitā sākās no nelielas vibrācijas līdz pilnīgam pizģec - un vainīga bija atskrūvējusies paduškas kāja no bloka. vibrāciju jutu tikai salonā, motortelpā viss bija kā parasti.
aha, es pašlaik ripoju ar mazo radiatoru, tiesa man noņemts nost ir kondicioniera elektriskais ventilators.dogMa rakstīja:Lielais radiators nāk tiem, kam ir arī kondicionieris.
līdz šim nekādu pārkaršanu nav bijis, tikai liekas ka termomufta saslēdzas biežāk nekā tas bija ar lielo radiatoru.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- …
- 350