Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- …
- 679
- chevron_right

Nedaudz pēc 8 uz drēliņu apļa redzēts meln ssedans ar spoilerīti un uzlīmi logā, no sākuma likās ka Podziņa, bet diski citi 

Vakar tika paskrieties ar violetu kupeju posmā Balvi - Cērpenes krustojums, kāds no šejiesnes???
Cabooom

Nu es arī tad Tur biju drusku pēc 8Artis92 rakstīja:Nedaudz pēc 8 uz drēliņu apļa redzēts meln ssedans ar spoilerīti un uzlīmi logā, no sākuma likās ka Podziņa, bet diski citi

Sanāk ka aizbrauci virzienā uz otru apli kur Rimī ir?

jā, bet pirms tam trešdaļu apli priekšā bija melns e36 ar spoilerīti arī, kuram kaut kāds lohs diezgan nekaunīgi piegrieza ar padrāztu e34 kūti priekšā

Pirms stundas redzēts Kro auto,pie dominas

Upesciemā satikts karllo un siikais, redzēts Agnis braucot uz upesciema pusi un laikam korsa braucot pa deglava ielu 

Braucu arī pa Deglava ielu pāris reižu
Nevienu nemaniju

Nevienu nemaniju

es maskējos zaļā hondākorsa rakstīja:Braucu arī pa Deglava ielu pāris reižu![]()
Nevienu nemaniju

kačalka katru otro dienu tur būšu. :)huliits rakstīja:Pirms stundas redzēts Kro auto,pie dominas

Šodien satikti Karrlo, Ērčijs, RENIO . Un liels, liels paldies Agnim par to, ka izvilki mani no mājām :)
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Vakar ap 13:00 BLINGZ @chaka iela kopa ar lagunu 

Šodien ap 09:30 pie Berģu DEPO mani pasveicinaja estoril krāsas kabris ar pelēku jumtu. Kurš? 

Vakar satiku iifu un Renio.
Un shodien darbaa satikts Klavins, ka arii veelaak redzeets citaa vietaa kopaa ar inutak.
Un shodien darbaa satikts Klavins, ka arii veelaak redzeets citaa vietaa kopaa ar inutak.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Pirms 11:00 manīts BLINGZ @Ausekļa iela.

Tikko uz Brīvības ielas manīts rews ar e46
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

nobrauc tagad garaam, ir arii labs seedinaajums komplektaa

vienu dienu minos maajas no darba un liekas ka tevi arii redzeju uz raunas ielas, vismaz bija kkadi zelta staili un aizmugure liekas parastie blekji.
IF IT HAS TITS OR WHEELS IT WILL GIVE YOU PROBLEMS

Jā! Vakar ievērtēti gan diski, gan sēdinājums!
Gaidu ziņu! 

Yo ...
Kurš visu laiku mani sviecina saulkrastos ar tumšu e36 tauringu , pats braucu ar zaļu e30 tauringu un dzeltenām miglām
Kurš visu laiku mani sviecina saulkrastos ar tumšu e36 tauringu , pats braucu ar zaļu e30 tauringu un dzeltenām miglām

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- …
- 679