E36-aivis328 e36 un citi zveri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- …
- 91
- chevron_right
standart edition
Stock Edition
Ok,tagad zinashu
Kupeju pilniba parkrasosi vai tik.attiecigas vietas,detaljas?
Kupeju pilniba parkrasosi vai tik.attiecigas vietas,detaljas?
ar kompatu pa brugji
Un tad jau jāliek vēl YFL un HDHL, un tad jau būs pavisam skaisti.aivis328 rakstīja:Nee nu kaa to var nezinat:D
SE ir parastie buferi
nevajag parspilet tads ir angliskais apzimejums vnjiem un ka varbut esi ieverojis es nedzivoju LV tadelj izmantoju tos pec ieraduma
Instagram INDIGAIS
Neliela atskaite
Melnais cabrio ar v8 tikka pardots jo reali nav laika tik lielam projektam parak aiznjemts ar jauno biznesu
Tatad talak Baltais tiek gatavots krasosanai, arkas tikks izvalcetas lai Riepa nekad neskaras pie arkas vairak
Nakos ned apskate un tad jau vares sedinat
Un vel sodien tikka iepirkts low mileage 323 cabrio 87k miles tik uz speedo in jumts pat strada un netek:D
Melnais cabrio ar v8 tikka pardots jo reali nav laika tik lielam projektam parak aiznjemts ar jauno biznesu
Tatad talak Baltais tiek gatavots krasosanai, arkas tikks izvalcetas lai Riepa nekad neskaras pie arkas vairak
Nakos ned apskate un tad jau vares sedinat
Un vel sodien tikka iepirkts low mileage 323 cabrio 87k miles tik uz speedo in jumts pat strada un netek:D
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram INDIGAIS
Aivi sanàks kàdu projektu novest lídz galam?
Kāpēc tāda attieksme?RENIO rakstīja:Aivi sanàks kàdu projektu novest lídz galam?
Personīgi man ļoti patika kā tika uzlabots šis e36
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18 ... 80#p277965
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18 ... 40#p275722
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18 ... 20#p275362
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu pa gadu kadus dazus sanak pabeigt bet nu nevar jau visu vienmer izdarit ka gribetosRENIO rakstīja:Aivi sanàks kàdu projektu novest lídz galam?
Bet ja salidzinat ar citiem kas gadiem jajas ar vienu projektu tad man nemaz tik slikti neiet
Nav ko ipasi iespringt uz vienu masinu dzive tacu iet uz prieksu
Instagram INDIGAIS
Kā tas ir jājās ar vienu projektu gadiem? Katram savs, vienam patīk gadiem ķīlēt savu auto, otram bez nekādas pieķeršanās patīk mainīt mašīnas kā zeķes.aivis328 rakstīja:Nu pa gadu kadus dazus sanak pabeigt bet nu nevar jau visu vienmer izdarit ka gribetosRENIO rakstīja:Aivi sanàks kàdu projektu novest lídz galam?
Bet ja salidzinat ar citiem kas gadiem jajas ar vienu projektu tad man nemaz tik slikti neiet
Nav ko ipasi iespringt uz vienu masinu dzive tacu iet uz prieksu
nu nevajag jau uzreiz piesieteis vardiem
es tiessi ari to biju domajis ka katrs ir savadaks
saja situacija laikam tikkai Cipruss mani sapratis
es tiessi ari to biju domajis ka katrs ir savadaks
saja situacija laikam tikkai Cipruss mani sapratis
Instagram INDIGAIS
Reāli iespļāvi sirdī ar šiem vārdiem
Laikam tavu un Ciprusa topiku jāapvieno
Varbūt esmu palaidis garām, bet kādu motoru liksi baltajā? V8?
Laikam tavu un Ciprusa topiku jāapvieno
Varbūt esmu palaidis garām, bet kādu motoru liksi baltajā? V8?
Ok sapratu var klapet so topiku ciet vairak update nebus
Instagram INDIGAIS
Eu kas nu?
Bij interesanti apskatities kautko latviski bet no dīķa otras puses...
Bij interesanti apskatities kautko latviski bet no dīķa otras puses...
Ļoti interesanti ir palasīt. Nav ko apvainoties, ka cilvēki īsti neizprot to, ka var tā vienkārši nopārdot autiņu un nepabeigt, jo paši (tajā starpā es) nespēj to izdarīt lielās pieķeršanās dēļ. Katrs esam dažādi un katram šis autoentuziasms izpaužas dažādi ar kopējām tendencēm.
viens no retajiem topikiem ko regulari apskatijos ....
Ak, jel, jūtīgie Čill, ākstos. Topiks interesants
nekadaa gadiijumaa sleegt sheit iparasti ir ko redzeet
ar ciprusu te vsp nav ko saliidzinaat, te citos meerogos un bez ipashas runaashanas
ar ciprusu te vsp nav ko saliidzinaat, te citos meerogos un bez ipashas runaashanas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- …
- 91