Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- …
- 88
- chevron_right
Šī pasākuma iespaidā pilnīgi sagribējās savus bleķiniekus uz ziemu nopūst indīgā krāsā, lai pa gabalu jau redz
un es tieši rīt gribēju savējos bleķus pārtaisīt dzeltenus
Bet es pavisam nopietni runāju. Ziema ir tumšs un visai depresīvs laiks, kad apkārtējā vidē trūkst krāsu. Tāpēc arī organisms prasa kaut ko pokemonisku, īpaši jau mākslinieciskajām dvēselēmSTUDENTS rakstīja:Nē nē nu katram jau savs un paeksperimentēt jau arī vajag, bet nu šito stāstīt, ka es krāsoju spilgtus diskus, jo ziema tā jau ir drūms gadalaiksmarux rakstīja:Tieši tā. Savus arī krāsoju tādus, jo ziema jau tā ir drūms gadalaiks...Orkaans rakstīja:Tak neaizmirstiet ,ka tie ir ziemas diski Un pilniigi pajaat ,kaa vinji piestaav , jebkuraa gadiijumaa labaak par nolupushiem un saruuseejushiem blekjiniekiem Un vismaz druumajaas ziemas dienaas cilveekiem uz ielas buus iemesls pasmaidiit
Varētu rīkot totalizatoru - cik vēl šādu pokemondisku parādīsies?
Rādās, ka daudz
Un tad nav brīnums, ka citu auto foruma biedri e36 aprunāā
marux, cik liec uz to ka man kadreiz bus spilgti rozaa diski uz manu bmw!?
piedo orkaan par offtopiku
...
Vai nav "do lampočki" , ko citi runā? Tie "citi" ir Powers? Lai runā, tas nozīmē to, ka te viss notiek, nevis kā citos forumos, ko šeit nemaz nepieminSTUDENTS rakstīja:Un tad nav brīnums, ka citu auto foruma biedri e36 aprunāā
Tev rozā nebūs nekad! Ja nu vienīgi kā derību rezultāts uz neilgu laikuArmando rakstīja:marux, cik liec uz to ka man kadreiz bus spilgti rozaa diski uz manu bmw!?
Orkān - nebaries, šeit ir laba klaču aura
Man šķiet ka te kāds slimo ar neārstējamu mazvērtības kompleksu, ja nevar sevi citādi pierādīt,tad svarīgi lai kāds pamana vismaz ērmīgo mašīnu!
Pokemondiski uzlikti uz auto! Veel gan nav liidz galam pabeigti, tuvaakajaas dienaas taps veel viena niansiite
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Mes te visi nēsam padomju laika cilvēki, ka tikai tā un ne savādākupdate rakstīja:Man šķiet ka te kāds slimo ar neārstējamu mazvērtības kompleksu, ja nevar sevi citādi pierādīt,tad svarīgi lai kāds pamana vismaz ērmīgo mašīnu!
man prasitos profilu 55, izstas ka ir 65?!Orkaans rakstīja:Pokemondiski uzlikti uz auto! Veel gan nav liidz galam pabeigti, tuvaakajaas dienaas taps veel viena niansiite
nu nebūs
Priekshaa ir 60 aizmuguree ir 65rews rakstīja:man prasitos profilu 55, izstas ka ir 65?!Orkaans rakstīja:Pokemondiski uzlikti uz auto! Veel gan nav liidz galam pabeigti, tuvaakajaas dienaas taps veel viena niansiite
Ziemai ideaali, vismaz miikstaaka braukshana pa Jelgavas glaunajiem celjiem
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ja autiņu nomazgātu, būtu cits skats uz dzīvi, vismaz priekš snapiem.
Vai arī diskus jāsasmērē vairāk, lai acis nededzina.
Uz e30 šitie diski izskatītos ok (varbūt pat tādā krāsojumā), bet uz e36, galīgi garām
Shodien nu galiigi nebija luste mazgaat autoRapakivi rakstīja:Ja autiņu nomazgātu, būtu cits skats uz dzīvi, vismaz priekš snapiem.
Man ir tā, ka ja ir diski izlēcošā krāsā, tad prasās vēl kādu akcentu tādā pašā krāsā... Kā, piemēram, spoguļus varētu nolīmēt dzeltenus.
Nu ko lai saka Orkaan , man liekas ka shoreiz buus taa ka vairaak nepatiik nekaa patiik. Bet nu galvenais ka tie ir ziemas diski, nevis vasaras sabraucienu diski.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- …
- 88