Melnā pērle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- …
- 62
- chevron_right
nu ta man tagad sajuka viss skatos uz to disku galeriju un nevaru saprast man liekas ka bilde numur 2 ir pat loti labi tik japiesedina bija nu un st5 bez variantiem ir
Zirdzins rakstīja:Masīna jāsēdina un aizmugurē šaurāku riepu....dzhips...shaja gadijuma st5 labakie.
Nez k,ā būtu, ja aizmugurē uzliktu vēl šaurākas?!
Ka tik nebūtu baigie sūdi! Neaizmirstam par disku platumiem!
st5 izskatija un bija vis smukakie un sterilakie uz sita auto
Šo uz kalendāru
Perfekti....
Tikai pamainīt divas lietas, būs....
Tikai pamainīt divas lietas, būs....
kādas lietas? Sēdinājumu un sagāzumu!?
rižikus
Šāda veida diski vienmēr asociējušies ar šķiedras bamperiem, sliekšņiem un milzīgiem, divstāvu spoileriem.
Kkas nesimetrisks. Vai nu jāliek atpakaļ uz kādas Hondas, Toyotas vai kkas ar piekari jāmodicicē
Kkas nesimetrisks. Vai nu jāliek atpakaļ uz kādas Hondas, Toyotas vai kkas ar piekari jāmodicicē
ok, vispar 3 lietas - cita, zemaka gumija - sagazums, sedinajums...erda rakstīja:kādas lietas? Sēdinājumu un sagāzumu!?
Mums darbaa shittadi diski metajas, shefinam uznaca dullais laikam, grib uztaisit adapterus lai tos diskus varetu Land Rover Defender uzlik virsu. Godigi sakot man shie diski galigi nepatik, RC90 ir un paliek labakie. Te nav nekaa personiga, vienkarshi nepatik un viss!
Man vispār ieprieks arī patika labak, kaut kā mašīnas "svaigums" ir pazudis, varbut tik ta izskatas.
bet nu pārmaiņas arī vajag
bet nu pārmaiņas arī vajag
pēdējā bildē neredz disku spīdumu, tādēļ moš arī ir mazāks svaigums!
Rižikus gan nemaini. ir
aizmuguri tuvāk zemei un būs stigā
aizmuguri to4 vajag konkreti zemee a to izskatas pec dzipa!
šodien sadabūtas trūkstošās (x2) disku skrūves!
Paldies RENIO par uzsūtīšanu un piegādāšanu!
Paldies RENIO par uzsūtīšanu un piegādāšanu!
izskatas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- …