RENIO'S cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- …
- 86
- chevron_right
uzsākti ziemas darbi:
Noņemts aizmugurējais bamperis, lai korekti saliktu visus PDC vadus un apskatītos, kas tur zem bampera vispār darās.
nākamais solis: revidēt ārā visu salonu, lai tiktu galā ar visiem vadiem kas ir salonā:
1. ievietot HK vadus un izraut ārā vecos
2. salikt kārtīgi signalizācijas un imobilaizera vadus
3. salikt kruīza kontroli
4. ievilkt eļļas temperatūras devēju dzinējam
5. sataisīt centrālās atslēgas pogu
6. parlikt subja vadus
7. ievietot chech control
8. ievilkt elektrisko krēslu vadus
9. pārvilkt antēnas vadus
Noņemts aizmugurējais bamperis, lai korekti saliktu visus PDC vadus un apskatītos, kas tur zem bampera vispār darās.
nākamais solis: revidēt ārā visu salonu, lai tiktu galā ar visiem vadiem kas ir salonā:
1. ievietot HK vadus un izraut ārā vecos
2. salikt kārtīgi signalizācijas un imobilaizera vadus
3. salikt kruīza kontroli
4. ievilkt eļļas temperatūras devēju dzinējam
5. sataisīt centrālās atslēgas pogu
6. parlikt subja vadus
7. ievietot chech control
8. ievilkt elektrisko krēslu vadus
9. pārvilkt antēnas vadus
soziem tikai rotalas ar vadiem
nu tas ir tikai sākums
cerams viņi mani nenomocīs
cerams viņi mani nenomocīs
labs sarakstins!
veiksmi izpildee
diskus nepieminēji, neko jaunu nemeklesi?
veiksmi izpildee
njaa, tev jau daudz paliigu, varesi tikt galaa bet taa itkaa nekas liels, bet tai pashaa laikaa loti personigi man, nepatikams darbins,
man vel ar dalja darbu prieksaa , no tava saraksta
man vel ar dalja darbu prieksaa , no tava saraksta
...
šie ir darbi tuvākajām 1-3 nedēļām, pēc tam saraksts būs citserda rakstīja:labs sarakstins!
veiksmi izpildee
Śodienas secinàjums: "ja gribi lai viss tiktu izdarìts kàrtìgi, dari to pats".
BLJ aplauzt pirkstus, kas man ir likuśi sigeni un imobilaizeru.
Pats visus vadus pàrlodèju, jo daži turéjàs sazin kà, kà arì daži vispàr nebija salodèti kopà tikai satìti kopà.
Kà arì ćaļi lai atrastu pie kuriem vadiem likt klàt sigeni vienkàrśi pus vadiem griezuśi izolàciju
BLJ aplauzt pirkstus, kas man ir likuśi sigeni un imobilaizeru.
Pats visus vadus pàrlodèju, jo daži turéjàs sazin kà, kà arì daži vispàr nebija salodèti kopà tikai satìti kopà.
Kà arì ćaļi lai atrastu pie kuriem vadiem likt klàt sigeni vienkàrśi pus vadiem griezuśi izolàciju
uzprasi jebkuram elektriķim, uz auto nedrīgst lodēt vadus
Tas attiecas tikai uz motortelpu.-AF- rakstīja:uzprasi jebkuram elektriķim, uz auto nedrīgst lodēt vadus
- ikey07
whaaat? tad visi vadi jāliek uz saspiežamajiem galiem?-AF- rakstīja:uzprasi jebkuram elektriķim, uz auto nedrīgst lodēt vadus
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
nu tad pastāsti, kā tad savienot vadus-AF- rakstīja:uzprasi jebkuram elektriķim, uz auto nedrīgst lodēt vadus
Kas tas par izdomājumu?ikey07 rakstīja:Tas attiecas tikai uz motortelpu.-AF- rakstīja:uzprasi jebkuram elektriķim, uz auto nedrīgst lodēt vadus
Ja nemāk lodēt - tā ir cita lieta.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Cik man zināms, visi vadus lodē, nezinu par motortelpu, bet nu salonā točna
Wess motora Berģos nevienu vadu nelodēju, pat neliek saspiest ar kontaktu kopā, vnk satin un izolene un viss.edzis rakstīja:Cik man zināms, visi vadus lodē, nezinu par motortelpu, bet nu salonā točna
Nav labāka kontakta par lodējumu. Arī izturības ziņā. Kapēc nevarētu lodēt? pretestība? diez vai.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
piekrītu ka lodēt nedrīkst tur kur ir augstas temperatūras, pārējam gan nesaprotu iemeslu.
Kā tas ir augstas temperatūras?
Man vajag pagarināt MAFa vadus, tagad nevar saprast, lodēt vai vienkārši satīt.
Man vajag pagarināt MAFa vadus, tagad nevar saprast, lodēt vai vienkārši satīt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- …
- 86