Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 479
- 480
- 481
- 482
- 483
- …
- 1297
- chevron_right
neviens netirgo no foruma kompotu?
2.5 TDs ir tādi paši bremžu suporti kā 2.5 un 2.8 bendzīnam? Ate 54/22
Jūūzeris baumanis savējo tirgo..DIF rakstīja:neviens netirgo no foruma kompotu?
Es varu ar savu sedanu atpkaļ gaitā ieskriet sienā un uztaisīt kompoktu, varbūt intresē?Deiko rakstīja:Jūūzeris baumanis savējo tirgo..DIF rakstīja:neviens netirgo no foruma kompotu?Protams, ja tu nedomā "padzērienu" kompotu..
Sedans neder, par daudz durvis, kupeja jānopērk un tā jāmodificē ar sienas palīdzībudriftaelks rakstīja: Es varu ar savu sedanu atpkaļ gaitā ieskriet sienā un uztaisīt kompoktu, varbūt intresē?Bet nu joks.
Ziemā vienai nabaga kupejai bija pakaļa iedzīta, čista pēc kompakta izskatijās.JorensHS rakstīja:Sedans neder, par daudz durvis, kupeja jānopērk un tā jāmodificē ar sienas palīdzībudriftaelks rakstīja: Es varu ar savu sedanu atpkaļ gaitā ieskriet sienā un uztaisīt kompoktu, varbūt intresē?Bet nu joks.
http://www.stance.lv/lv/component/virtu ... l?Itemid=0
Es vēlētos iegādāties šādus diskus R16. Kāds būtu tas izmērs kas nepieciešams priekš e36?
Es vēlētos iegādāties šādus diskus R16. Kāds būtu tas izmērs kas nepieciešams priekš e36?
Par kādu izmēru tu runā?klifiks rakstīja:http://www.stance.lv/lv/component/virtu ... l?Itemid=0
stance 
turklat neredzeju nevieniem diskiem skruvju attalumu 5x120, taka ja gribi, vel flancis japerk.
Tev to nevajagklifiks rakstīja:http://www.stance.lv/lv/component/virtu ... l?Itemid=0
5x100&5x120Lācis rakstīja:turklat neredzeju nevieniem diskiem skruvju attalumu 5x120, taka ja gribi, vel flancis japerk.
5x112&5x120
Kādus diskus tad tu ieteiktu, kaut ko līdzīgu šiem?Kurlis rakstīja:Tev to nevajagklifiks rakstīja:http://www.stance.lv/lv/component/virtu ... l?Itemid=0
5x100&5x120Lācis rakstīja:turklat neredzeju nevieniem diskiem skruvju attalumu 5x120, taka ja gribi, vel flancis japerk.
5x112&5x120
kurš ir dzinis auto no Vācijas un var padalīties cik izmaksā, kā viss notiek? 
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Tas jau atkarīgs noteikti ka no kuras pilsētas,jo Vācija ir liela
..iespējams pa kādiem 1000-1100 euro ar visu reģistrāciju csdd :)
OPELI gribi pirktMAIZE rakstīja:kurš ir dzinis auto no Vācijas un var padalīties cik izmaksā, kā viss notiek?
Par tādu naudu sanāk labs Opels nevisMlinarts rakstīja:Tas jau atkarīgs noteikti ka no kuras pilsētas,jo Vācija ir liela..iespējams pa kādiem 1000-1100 euro ar visu reģistrāciju csdd :)
Runa iet par transportesanas un csdd izdevumiem, nevis auto cenu.Grunte rakstīja:Par tādu naudu sanāk labs Opels nevisMlinarts rakstīja:Tas jau atkarīgs noteikti ka no kuras pilsētas,jo Vācija ir liela..iespējams pa kādiem 1000-1100 euro ar visu reģistrāciju csdd :)
Reģistŗācija lv auto var izmaksāt ap 500 eur.Grunte rakstīja:Par tādu naudu sanāk labs Opels nevisMlinarts rakstīja:Tas jau atkarīgs noteikti ka no kuras pilsētas,jo Vācija ir liela..iespējams pa kādiem 1000-1100 euro ar visu reģistrāciju csdd :)
nu mani interesē nodokļi braucot no Vācijas līdz Latvijai, tur kaut kādas ceļu nodevas, apdrošināšanas utt, jo ja dzīšu, tad pats kāpšu iekšā un vedīšu LV.ZzevsS rakstīja:Runa iet par transportesanas un csdd izdevumiem, nevis auto cenu.Grunte rakstīja:Par tādu naudu sanāk labs Opels nevisMlinarts rakstīja:Tas jau atkarīgs noteikti ka no kuras pilsētas,jo Vācija ir liela..iespējams pa kādiem 1000-1100 euro ar visu reģistrāciju csdd :)
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 479
- 480
- 481
- 482
- 483
- …
- 1297