Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 479
- 480
- 481
- 482
- 483
- …
- 2228
- chevron_right
nezinu cik labi pārzini jēkabpili, bet lietotās laikam var dabūt tas šosejas malā kas iet no tc sala un daugavpils pusi. tur labajā pusē pie benzintanka laikam ir i jaunas i lietotas. jaunās var dabūt arī martexā. cenas apmeram kā internetveikalos.
nemacešu labāk pastāstīt.
ap cikiem vsp plāno iepirkt? 
sanāk ja brauksi no murmastienes puses, pārbraucot pāri sliedēm jpilī jagriežas pa labi, brauc pa varoņu ielu un kreisajā pusē redzēsi norādes riepas, riepu serviss utt..
mēģini tur. 
sanāk ja brauksi no murmastienes puses, pārbraucot pāri sliedēm jpilī jagriežas pa labi, brauc pa varoņu ielu un kreisajā pusē redzēsi norādes riepas, riepu serviss utt..
pazvani vnkzuze91 rakstīja:Edra vari lūdzu atbildēt uz pms?
ūūn.... toč Edra?
Agnis rakstīja:Uzmanies, ka sezonas noslēgumā tev netrāpās meža strautsRom4iks_328 rakstīja:Agnis pec spekainas sestdienas un svetdienas ir vispar dzivs?
+1
Tā nosmējos!
Sabinčik, bet cik tos gredzenus man būs jāpērk?
Varbūt tomēr ar vienu tikai pietiks? 
Aizmirsti!.. heheAgnis rakstīja:Sabinčik, bet cik tos gredzenus man būs jāpērk?Varbūt tomēr ar vienu tikai pietiks?
nopercSabinchikam labak R1 un miers
neredzesi vairs ne vinju ne R1 
ar kompatu pa brugji
tas ir metiensSabinchix rakstīja:Aizmirsti!.. heheAgnis rakstīja:Sabinčik, bet cik tos gredzenus man būs jāpērk?Varbūt tomēr ar vienu tikai pietiks?
![]()
![]()
![]()
Šonedēļ man te servisa kaut kāda reiku nedēļa 3 auto jau nonemu reikas un 2 vel gaida rinda 
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Palīdziet Lūdzu atrast tēmu kur varēja uzzināt ar kādām extrām auto noripoja no konvejera.
viewtopic.php?f=21&t=737 
paldiesmarens rakstīja:viewtopic.php?f=21&t=737
Gribu uzzinaat lidz kuram gadam naak 325i ar M50 dzineeju???
Instagram - Sandis_e36
tas zaļais sūds ir tikai adapteris, tur iekšā liekas parasta, benzīntankā nopērkama, T10 standarta lampiņa, pārdevējas tankos gan ir tupas un standartos neorientējas
Jā zinu, ka spraužamās ir. Iespraud zaļājā un stum iekšā. Biju šodien benzīntankā un netirgo šādas. Vienīgais benzīntanks, kur vismaz viena pārdevēja orientējas visos spuldzīšu veidos, ir Brocēnos. Nakts vidū ievēlos un nepaspēju jau muti pavērt kad iedeva kādu vajag. 
EDIT: lai vairs nebūtu dumjas PM, Pircis esmu H1, H3, H7, 10W, 1.2w , 5w spuldzes. Bet šādas 3w nē.
EDIT: lai vairs nebūtu dumjas PM, Pircis esmu H1, H3, H7, 10W, 1.2w , 5w spuldzes. Bet šādas 3w nē.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 479
- 480
- 481
- 482
- 483
- …
- 2228