Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 482
- 483
- 484
- 485
- 486
- …
- 1297
- chevron_right
tas abs buferis ir loti trausls pie minusem, panemot kadu kupenu vins loti iespejams paskidis lauskas
Viss skaidrs, nevajag nekadu abs, turpināšu cerēt uz laimi, ka kāds pārdos oem
Nav nemaz tik trausls ar, man kad bija pašķīda tikai pēc 15km sniega šķūrēšanas.seeingman rakstīja:tas abs buferis ir loti trausls pie minusem, panemot kadu kupenu vins loti iespejams paskidis lauskas
4cilindru motora kardāns atšķiras no 6 cilindru motora kardāna?
atšķiras otra kardana puse vidējā un mazā redAktora gadījumā, savstarpēji maināmas un zf, kuram pirmā daļa ir priekš zf
bet tā jā derēs
bet tā jā derēs
Es jau nezinu vai tas ir tas pats, es tik sakuPacha rakstīja:Nu tikai nedirs tagad.Burbul1s rakstīja:Ja tas ir tas pats kas metinaajis tavai ex kūtiņai tad nevajagcipruss18 rakstīja:lietotajs mario2005
Šodien likam 2.5i dzinēju 1.8i dzinēja vietā un mums bija 2.5i dzinēja kardāns visā garumā un pietrūkst kādi 15mm lai skrūves reduktorā ieliestu. sanāk man tagad jāmeklē 1.8i kardāns visā garumā? kārba prostā, nav zf.kasiks rakstīja:atšķiras otra kardana puse vidējā un mazā redAktora gadījumā, savstarpēji maināmas un zf, kuram pirmā daļa ir priekš zf
bet tā jā derēs
Es sev no 4 cyl ieliku 6 cyl motoru, reāli, kārba, kardāns, reduktors palika tie paši kas 4 cyl motoram - nekādu problēmudriftaelks rakstīja:4cilindru motora kardāns atšķiras no 6 cilindru motora kardāna?
P.S. 2x reizes esmu taisījis swapu no 4 cyl un 6 cyl.. abas rezes visu atstaaju to pashu un nekādu problēmu
Intresanti, karba man ari no 2.5i, bet tas jau neko nemaina? Un ka dzinejs un kardans ņemts no kupejas un likts sedenā?Burbul1s rakstīja:Es sev no 4 cyl ieliku 6 cyl motoru, reāli, kārba, kardāns, reduktors palika tie paši kas 4 cyl motoram - nekādu problēmudriftaelks rakstīja:4cilindru motora kardāns atšķiras no 6 cilindru motora kardāna?
P.S. 2x reizes esmu taisījis swapu no 4 cyl un 6 cyl.. abas rezes visu atstaaju to pashu un nekādu problēmu
Kārbām būtu jābūt vienādām, tik nu tur varbūt mainās tās zf un getrag, bet es pilnīgi neesmu lietas kursā. Cik zinu virsbūvēm neatšķirās kardānsdriftaelks rakstīja:Intresanti, karba man ari no 2.5i, bet tas jau neko nemaina? Un ka dzinejs un kardans ņemts no kupejas un likts sedenā?Burbul1s rakstīja:Es sev no 4 cyl ieliku 6 cyl motoru, reāli, kārba, kardāns, reduktors palika tie paši kas 4 cyl motoram - nekādu problēmudriftaelks rakstīja:4cilindru motora kardāns atšķiras no 6 cilindru motora kardāna?
2.5 kardānam būtu jābūt īsakam,jo reduktors tak vidējā korpusa nākdriftaelks rakstīja:Šodien likam 2.5i dzinēju 1.8i dzinēja vietā un mums bija 2.5i dzinēja kardāns visā garumā un pietrūkst kādi 15mm lai skrūves reduktorā ieliestu. sanāk man tagad jāmeklē 1.8i kardāns visā garumā? kārba prostā, nav zf.kasiks rakstīja:atšķiras otra kardana puse vidējā un mazā redAktora gadījumā, savstarpēji maināmas un zf, kuram pirmā daļa ir priekš zf
bet tā jā derēs
Es jau sapratu ka reduktoru to pašu atstāja, tad visam jādergleizds rakstīja:2.5 kardānam būtu jābūt īsakam,jo reduktors tak vidējā korpusa nākdriftaelks rakstīja:Šodien likam 2.5i dzinēju 1.8i dzinēja vietā un mums bija 2.5i dzinēja kardāns visā garumā un pietrūkst kādi 15mm lai skrūves reduktorā ieliestu. sanāk man tagad jāmeklē 1.8i kardāns visā garumā? kārba prostā, nav zf.kasiks rakstīja:atšķiras otra kardana puse vidējā un mazā redAktora gadījumā, savstarpēji maināmas un zf, kuram pirmā daļa ir priekš zf
bet tā jā derēs
nu vēlviena doma ir šos te mērīt un pirktMeeris rakstīja:Būs jau pacieti, kā jau ar 18 niekiem Riepas augstums bus identisks kā ar 225/40/18. bet lai dabutu to riepu zem arkas ET jabut 40-50 robežās. bet e39 diskiem et ir ap 20, taka nekas labs tur nesanaks.MAIZE rakstīja:doma nopirkt uz vasaru 18'' diskus style 65(e39 m5 diski) un maukt virsū 255/35 riepas, būs kā ar koka ratiem un sitīs cauri visu ko var?
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Cik maksā AC Schnicer`a paklājiņi? Kāds netirgo?
Sveiki, intresē bosch diagnostika, kurā vietā rīgā, vēlams pardaugavā, var veikt un par kādām naudiņām? 
jā tā ir
Pēdējais labojis MAIZE - 16 Mar 2015, 14:39, kopā labots 1 reizi.
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Kompakta pēdējais bundulis dērēs citiem nemotoriem?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 482
- 483
- 484
- 485
- 486
- …
- 1297