Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 482
- 483
- 484
- 485
- 486
- …
- 679
- chevron_right

Ko ta izdarījās?Darks rakstīja:Atzīstas kuram pieder tumš e36 sedans ar uzlīmi stikla ,lauku iela 1?labak ta vairs nedari

Tas ir manējais. Ieskrēju mājās padzert kafiju un aizlaidos prom.a kas?
Отправлено с моего HTC One_M8 через Tapatalk
Отправлено с моего HTC One_M8 через Tapatalk

Kuram pieder smuks sedans ar nr jr6668?

Izlīda priekšā un lēnu garu aizbrauca pa Keldiša ielu
Sent From My 7 button OBC Using TapatalkJums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!

Šodien pie azura, ar uzlīmēm logā. Kas bamperi sakoda?
Sent From My 7 button OBC Using Tapatalk

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Orhideja āp 16:00 gar Policijas akadēmiju traucās 

Bleedi taa toch nebiju es...es 16:00 biju imantaa...ElvijsR rakstīja:Orhideja āp 16:00 gar Policijas akadēmiju traucās
Bet nu varbuut kaada dubultniece...ceru pamaaji:D

Šodien Rīgā manīti daži e36
Gaišas krāsas kupeja ar melnu kapota vidu, ja nemaldos Numurs GM - ***^
Ļoti glīša zaļa kūtiņa ar gaišo salonu kura bija sabučojusies ar priekšābraucošo..
Un brūns touring pie Brocēniem
Gaišas krāsas kupeja ar melnu kapota vidu, ja nemaldos Numurs GM - ***^
Ļoti glīša zaļa kūtiņa ar gaišo salonu kura bija sabučojusies ar priekšābraucošo..
Un brūns touring pie Brocēniem
Tev vai tad nebij HL-**?ORHIDEJA100 rakstīja:Bleedi taa toch nebiju es...es 16:00 biju imantaa...ElvijsR rakstīja:Orhideja āp 16:00 gar Policijas akadēmiju traucās
Bet nu varbuut kaada dubultniece...ceru pamaaji:D

Ir ir HL35...Bet tajaa rojonaa nebiju shodien... 

Tie divi e36, viena melna kupeja, otrs pelēks. Ceru, ka vakar vakarā jums bija jautri skatīties no Imantas statoil, kā es tajā laukumā bedrē ielikos un 25min kārpījos ārā :)

Kam kalsnavas ielā stāv tā nolīmētā kupeja ar airbrake uz spoilera
? (tāds kā Agnim bija - ar to "financial mistake" uzrakstu)
Un regulāri mazliet tālāk uz Braslas ielas pusi, starp Vējavas un Kalsnavas ielām pie 9-stāvenes regulāri stāv sarkana kupeja ar uzlīmēm. Vakar, tai pašā vietā, stāvēja sedans
ir kāds no foruma?

Un regulāri mazliet tālāk uz Braslas ielas pusi, starp Vējavas un Kalsnavas ielām pie 9-stāvenes regulāri stāv sarkana kupeja ar uzlīmēm. Vakar, tai pašā vietā, stāvēja sedans

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Stāvošais sedans melns? Nolimētā kupeja regulāri manīta, monstrozs vāģisKikaps rakstīja:Kam kalsnavas ielā stāv tā nolīmētā kupeja ar airbrake uz spoilera [emoji38] ? (tāds kā Agnim bija - ar to "financial mistake" uzrakstu)
Un regulāri mazliet tālāk uz Braslas ielas pusi, starp Vējavas un Kalsnavas ielām pie 9-stāvenes regulāri stāv sarkana kupeja ar uzlīmēm. Vakar, tai pašā vietā, stāvēja sedans [emoji38] ir kāds no foruma?
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

Tumšs bija, likās sarkans, hz, tur nav daudz 9stāveņu. Pie tās tuvākās Kalsnavas ielaiVeiksminieks rakstīja: Stāvošais sedans melns? Nolimētā kupeja regulāri manīta, monstrozs vāģis
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
Nu ja, tas biju es kas stāvēja pie statoil, tad godīgi sakot nekā tāda neizskatijās, jo ja nemaldos vairākas reizes apstājies, varēji nakt saukt tik palīgā...

agenskalns rakstīja:Tie divi e36, viena melna kupeja, otrs pelēks. Ceru, ka vakar vakarā jums bija jautri skatīties no Imantas statoil, kā es tajā laukumā bedrē ielikos un 25min kārpījos ārā :)
Būtu nofilmejusi,lai visiem jautriagenskalns rakstīja:Tie divi e36, viena melna kupeja, otrs pelēks. Ceru, ka vakar vakarā jums bija jautri skatīties no Imantas statoil, kā es tajā laukumā bedrē ielikos un 25min kārpījos ārā :)

Šodien manīti 2 e36, orandž sedans deglavas statoil, un zila kupeja uz sievasmātes apla.

Uz Deglava ielas, pie sievasmātes apļa uzmetu ar avareikam tumsai kupejai ar violetiem eņģeļiem. 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 482
- 483
- 484
- 485
- 486
- …
- 679