Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 483
- 484
- 485
- 486
- 487
- …
- 2228
- chevron_right
Wolksvagen LT nepareizajaa celja pusee bij un man aatrums vairaak nekaa vaidzeeja.
Powered by Minhauzens!
Pats vismaz vesels?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Vakar biju pilnaa formaa. :) Celjgalu sasitu taa pamatiigi pret metaala loku kas naak zem panelja shofera pusee. Taa pa lielam viss ir kartibaa. Esam praktiski gandriiz izveselojushies un nu jau nakamnedelj 2.5 kupeja buus mana ipashumaa.
Peec vakardienas baliites potiites atkal lupataa. 
Powered by Minhauzens!
Ta jau viegli esi ticis cauri 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Dievs un vel nez kaadas paardabiskas lietas mani un manu meiteni sargaaja tajaa momentaa. Peec shitaada notikuma, gribas ticeet kad taads dievs eksistee. 
Powered by Minhauzens!
Gaidam bildes!!! :)marihuans rakstīja:vēl neieliku,tagad kabris stāv bez lampām
Vai tad kabris nejauksies pa detalai lauka un uz tirdzinu!?marihuans rakstīja:vēl neieliku,tagad kabris stāv bez lampām
bija 2 interesenti uz bundžu,es nobremzēju,jo motoram pagaidām pircējs nebija..
aizbraucu uz rīgu avārijas režīmā pieslēgt pie kompja un atklājās,ka beigts ir degvielas maģistrāles sensors. Nomainīju to,pabraucu 5 dienas un kabris atkal stāv ar novērptu pusasi
nebeidzamais stāsts..
aizbraucu uz rīgu avārijas režīmā pieslēgt pie kompja un atklājās,ka beigts ir degvielas maģistrāles sensors. Nomainīju to,pabraucu 5 dienas un kabris atkal stāv ar novērptu pusasi
Reku iečeko topiku, un kā rakstīju varu ieteikt lietotāju Siikaisfans rakstīja:Čau visiem, driz bušu ari braukat ar e36 vienigais ka man daudz laiku aizniem darbs un macibas bet tomer celsu prieks sevis autinju. Bet dazreiz vajadzes laikam aizvest berninu uz autoservisu tatad vai kurs zin ,kur strada forsi dzheki ar normalam rokam ?Lai butu prieks un garantijas atdot to uz remontu )
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=23 ... ervisi+kur
Varētu būt, ka E36 visas indikatoru lampiņas nemaz nenāk iekšā ? Ir doma nopirkt un salikt. Airbag es saprotu kāpēc nav, man konstrukcijā nemaz pašu airbagu nav. Bet nu visāu devēju vajadzētu būt 
vati saspraust bez daudz kas nedegs tà vai tā
jo nav paredzēts un nav pieslēgts.
jo nav paredzēts un nav pieslēgts.
Nuu par drošības jostu man deg, ABS deg. tās ir tās lampiņas kas nebija pat iekšā. Spidometrus jau vienus un tos pašus noteikti lika iekšā visiem pēc kārtas. Neies jau dēļ vienas mašīnas kurai nav airbagu nelikt iekšā attiecīgo ikonu panelī 
Remonts veikts ar lampiņu izņemšanu no paneļa. 
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Visur kur bijušas lampiņas paliek kontaktu vietā skrāpējums. Tur visām izņemot ABS nebija nevienas švīkas.
Es jau arī ABS domāju.
Par jostām vispār neesmu iebraucis kura lampiņa tā ir.
EDIT: Sapratu kas tā ir, domāju ka tev vienk. nav tā ekstra un tāpēc arī deg.
Par jostām vispār neesmu iebraucis kura lampiņa tā ir.
EDIT: Sapratu kas tā ir, domāju ka tev vienk. nav tā ekstra un tāpēc arī deg.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Piedarbina, padeg un izdziest.
Man tas netraucē. Vismaz zinu, ka darbojas pati lampiņa
Tagad kad veco lampiņu vietā saliktas jaunas pavisam cits skats un bauda braukt
Tagad kad veco lampiņu vietā saliktas jaunas pavisam cits skats un bauda braukt
Kur rīgā var izgriezt auto spoguli labo , ķipa M 
uz krustpils ielas pirms pagrieziena uz rencēnu ielas ja virziens prom no centra kreisajā pusē!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
betuci kapēc nomainīji niku? 
tādēļ ka tika uzlikts bans!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 483
- 484
- 485
- 486