Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 484
- 485
- 486
- 487
- 488
- …
- 1297
- chevron_right
Kādi izmēri ir salona filtram? Tourings ar digitālo klimu,
Gribeeju uzjautaat kaa var sasleegt IPhone 6 ar Alpine CDA-9884R ir usb ieeja magii un tipa zilais zobs bet vnk ieliekot usb ieejaa vadu nekas neskan- nesmu nekada audio genijs! Varbuut kads ir sasleedzis lai vnk ieliekot vadu skan audio!!!??? Ir sads vads ka bilde un magis saads!!!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nezinu kā tur ar aifoniem, bet man ar galaxy nexus šitais joks tik vienkārši nestrādā - tā usb ieeja domāta flash atmiņai vai kam tādam un viņš telefonu īsti negrib atpazīt, jābāž aux (ja ir) vai arī viss ko gribi klausīties jāsabāž vnk fleškā, nav tik dārgi un ar kādu 1-2gb pietiks. Tiesa, man maģis ir cits..Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Gribeeju uzjautaat kaa var sasleegt IPhone 6 ar Alpine CDA-9884R ir usb ieeja magii un tipa zilais zobs bet vnk ieliekot usb ieejaa vadu nekas neskan- nesmu nekada audio genijs! Varbuut kads ir sasleedzis lai vnk ieliekot vadu skan audio!!!??? Ir sads vads ka bilde un magis saads!!!
alpinēm ir atsevišķs vads aifonam ar ko viņš viņu saprot, usb ieeja kā jau te rakstīja ir fleškām, ja telefonam sanāk ierubīt režīmu kādu, lai tas sūc viņu redz kā flašku tad būs gerai ja nē, tad neko
Man jau ir flesha bet apnik tas dziesmas aatri- telefona var internetaa visu kas tieshi tajaa briidii ienaak praataa klausiities! Tapec pa lielam gribas telefonu piesleegt! :)pviljams rakstīja:Nezinu kā tur ar aifoniem, bet man ar galaxy nexus šitais joks tik vienkārši nestrādā - tā usb ieeja domāta flash atmiņai vai kam tādam un viņš telefonu īsti negrib atpazīt, jābāž aux (ja ir) vai arī viss ko gribi klausīties jāsabāž vnk fleškā, nav tik dārgi un ar kādu 1-2gb pietiks. Tiesa, man maģis ir cits..Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Gribeeju uzjautaat kaa var sasleegt IPhone 6 ar Alpine CDA-9884R ir usb ieeja magii un tipa zilais zobs bet vnk ieliekot usb ieejaa vadu nekas neskan- nesmu nekada audio genijs! Varbuut kads ir sasleedzis lai vnk ieliekot vadu skan audio!!!??? Ir sads vads ka bilde un magis saads!!!
Tieši tā - atsevišķa ieeja, priekšējais usb nederēs.
Cik uz ātro sanāca atrast, tad nepieciešams šis - http://www.ebay.com/itm/ALPINE-KCE-236B ... 0732177941
Izņem laukā galvu un apsties vai aizmugurē atrodas tāda ieeja
Cik uz ātro sanāca atrast, tad nepieciešams šis - http://www.ebay.com/itm/ALPINE-KCE-236B ... 0732177941
Skaidrs paldies! :)Miiix rakstīja:Tieši tā - atsevišķa ieeja, priekšējais usb nederēs.
Ja tam maģim tiešām ir Zilzobis tad kāda problēma caur to savienoties?
Nvm, viņam vajag kkādu papildus moduli lai bluetooth strādātu
Nvm, viņam vajag kkādu papildus moduli lai bluetooth strādātu
Šā vai tā caur USB vai aux vajadzētu būt nedaudz labākai kvalitātei
Kas par lietu? Sāku piefiksēt, ka pēdējā laikā gandrīz katru reizi kāpjot ārā no mašīnas, pieskaroties pie kuzova, dabuju pa pirkstiem ar elektrību 
Pēdējais labojis Kupejnieks - 17 Mar 2015, 16:18, kopā labots 1 reizi.
Uzliec kā žikiem lika novadu no kuzava līdz zemei
Bet, cik es paprātoju, kaut kāds sakars ar laikapsktākļiem, manējais arī bakstās.
Nu cerams, ka tā 
Acīmredzot kupejas skaroša problēma, mans limuzīns manus pirkstus respektē 
Touringam pirms gada tas pats bija. Šogad vēl nesit :)
Tada pasa fignja...Braucu ar savu sedanu sit un sodien riktigi dabuju pa pirkstiem no sievas compotaKupejnieks rakstīja:Kas par lietu? Sāku piefiksēt, ka pēdējā laikā gandrīz katru reizi kāpjot ārā no mašīnas, pieskaroties pie kuzova, dabuju pa pirkstiem ar elektrību
Tad jau kaut kas nav kārtībā ar sazemējumu, tā noteikti nav jābūt, jākonsultējās ar elektriķi, pats no vadiem maz saprotu 
Davanas no kompota vel nebeidzas.Gaismu esmu salabojis. - vads bija apgriezts un karajas no abam pusem...Tagad ir tada problema ar sturi...braucot sture ar ravieniem griežas un uz šossejas nevar normali noturet mašinu...viņam nav ta miksta gajiena,tipa piemeram pieskruve šķivi stingri un viņā gruti griežas...Pa pilsetu ta nejut, bet pa štrassi vispar
Kas var but par vainu?
Amīšu atbalsti, stūres pastiprinātājs, reika, siknsa utt.. Jāskatās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 484
- 485
- 486
- 487
- 488
- …
- 1297