Jautājumi I

Profila bilde
baumanis
Ziņojumi: 1576
Pievienojies: 20 Dec 2011, 17:39
Braucu ar: Quattro
Atrašanās vieta: Dobele/Jelgava
Reputācija: 1

17 Mar 2015, 22:47

DIF rakstīja:Davanas no kompota vel nebeidzas.Gaismu esmu salabojis. - vads bija apgriezts un karajas no abam pusem...Tagad ir tada problema ar sturi...braucot sture ar ravieniem griežas un uz šossejas nevar normali noturet mašinu...viņam nav ta miksta gajiena,tipa piemeram pieskruve šķivi stingri un viņā gruti griežas...Pa pilsetu ta nejut, bet pa štrassi vispar :doh: Kas var but par vainu?
same shit
amisu atbalsti ,man citi , motors cits :hahaha: , ellas jaunas, utt ,nekas nemainijas, palika reiku mainit :sad:
Profila bilde
Dj_Zii
Ziņojumi: 2104
Pievienojies: 01 Dec 2011, 17:28
Braucu ar: zibenu
Reputācija: 6

17 Mar 2015, 23:02

Kupejnieks rakstīja:Kas par lietu? Sāku piefiksēt, ka pēdējā laikā gandrīz katru reizi kāpjot ārā no mašīnas, pieskaroties pie kuzova, dabuju pa pirkstiem ar elektrību :lol:
nomazga ,ievasko ,izsuc salonu un noperc smarzigo egliti .un gan jau buss viss kartiba tad :gigigi:
Profila bilde
Liss
Ziņojumi: 2562
Pievienojies: 16 Apr 2011, 09:22
Braucu ar: turbo bamsli
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 40

17 Mar 2015, 23:04

baumanis rakstīja:
DIF rakstīja:Davanas no kompota vel nebeidzas.Gaismu esmu salabojis. - vads bija apgriezts un karajas no abam pusem...Tagad ir tada problema ar sturi...braucot sture ar ravieniem griežas un uz šossejas nevar normali noturet mašinu...viņam nav ta miksta gajiena,tipa piemeram pieskruve šķivi stingri un viņā gruti griežas...Pa pilsetu ta nejut, bet pa štrassi vispar :doh: Kas var but par vainu?
same shit
amisu atbalsti ,man citi , motors cits :hahaha: , ellas jaunas, utt ,nekas nemainijas, palika reiku mainit :sad:
savirzi moš uztaisīt vajag pirms katāt ar afigenna platajām riepām?
normāli savirzi ir taisīt katru reizi kad pāriet uz ziemas/vasaras diskiem.
un nevis tur kur lētāk vasja pauri kasot uztaisīs, bet kur labāk, tb jaunāka apratūra un zinošāks tās apkalpojošais personāls.
Profila bilde
baumanis

17 Mar 2015, 23:13

seeingman rakstīja:
baumanis rakstīja:
same shit
savirzi moš uztaisīt vajag pirms katāt ar afigenna platajām riepām?
normāli savirzi ir taisīt katru reizi kad pāriet uz ziemas/vasaras diskiem.
un nevis tur kur lētāk vasja pauri kasot uztaisīs, bet kur labāk, tb jaunāka apratūra un zinošāks tās apkalpojošais personāls.
hvz , ar r15 bija tas pats, ar 1,6 motoru tas pats, ar 2.5 motoru , tas pats, ar stock amisiem , tas pats, ar koilam , tas pats , es domaju ka reikaa problema :yes:
Profila bilde
baumanis

17 Mar 2015, 23:15

masinu nekur nerauj , ne uz vienu pusi , vnk liekas ka sture kertos kaut kur, bet stavot uz vietas, vis ok, braucot ar mazu atrumu ari viss ok , tiesi uz sosejas, kad jau velk kadi 90- 100
Profila bilde
Liss

17 Mar 2015, 23:16

nu un tu to visu mainot nereiz neesi aizbraucis uz savirzi?
ja tev preikšējiem ratiem ir toe out, tad negaidi, ka tev mašīna uz šosejas būs viegli savācama, pa risēm braukt būs īpaši saraustīti bedres arī gribēs auto paraut uz kādu pusi, bet tas cik daudz jau ir atkarīgs no tā cik tur viss ir slikti.
ja tev reika ķertos, tad tu to justu arī braucot lēni.
Pēdējais labojis Liss - 17 Mar 2015, 23:17, kopā labots 1 reizi.
Profila bilde
driftaelks
Ziņojumi: 621
Pievienojies: 27 Jan 2014, 22:34
Braucu ar: 2.8i

17 Mar 2015, 23:17

Dzinējs 6cilindru, karba parastā, nav zf. kardāns arī no 6cilindru dzinēja, bet nevar ieskrūvēt reduktora, jo kardāns par īsu. bmw iepriekš bija 1.6 un brīvdienās likam iekšā visu no 6 cilindru dzinēja, kupejas. Var būt, ka man kardāns par īsu, jo reduktors no 1.6 palicis mazais? Uzdevu šo jautājumu iepriekš, bet īsti nesapratu vainu.
Profila bilde
baumanis

17 Mar 2015, 23:19

seeingman rakstīja:nu un tu to visu mainot nereiz neesi aizbraucis uz savirzi?
ja tev preikšējiem ratiem ir toe out, tad negaidi, ka tev mašīna uz šosejas būs viegli savācama, pa risēm braukt būs īpaši saraustīti bedres arī gribēs auto paraut uz kādu pusi, bet tas cik daudz jau ir atkarīgs no tā cik tur viss ir slikti.
ok , uztaisisu savirzi :yes:
un ja problema nepazudis jack daniels no tevis :hahaha:
hrusts
Ziņojumi: 160
Pievienojies: 02 Feb 2015, 21:21
Braucu ar: 328 kabrio

17 Mar 2015, 23:19

ko sakat par protuningā nopērkamiem pagriezienrādītājiem???? nekrīt ārā??? gribu tā saucamos smoked... ja šie ir slikti, tad varbūt ir labākas alternatīvas??? kādas???
Profila bilde
Liss

17 Mar 2015, 23:23

baumanis rakstīja:
atsities pret sienu, un turpini neapkopt auto kā tas pienākas, ā un jā turpini mainīt visu pēc kārtas, jawku tew dienu :super:
Profila bilde
baumanis

17 Mar 2015, 23:24

seeingman rakstīja:
baumanis rakstīja:
atsities pret sienu, un turpini neapkopt auto kā tas pienākas, ā un jā turpini mainīt visu pēc kārtas, jawku tew dienu :super:
krans jau uz pieres nav izaudzis ? :bye:
Profila bilde
Richus
Ziņojumi: 798
Pievienojies: 23 Mar 2012, 15:51
Braucu ar: 350hp 700n

17 Mar 2015, 23:27

driftaelks rakstīja:Dzinējs 6cilindru, karba parastā, nav zf. kardāns arī no 6cilindru dzinēja, bet nevar ieskrūvēt reduktora, jo kardāns par īsu. bmw iepriekš bija 1.6 un brīvdienās likam iekšā visu no 6 cilindru dzinēja, kupejas. Var būt, ka man kardāns par īsu, jo reduktors no 1.6 palicis mazais? Uzdevu šo jautājumu iepriekš, bet īsti nesapratu vainu.
uzliec pēdejo kardāna daļu no 1.6-2.0 (tobiš kurš nāk mazajam reduktoram) un vis bus kedā.
Profila bilde
Liss

17 Mar 2015, 23:28

nē man prieks, ka cilvēks nav uztaisījis savirzi, kaut tas būtu jādara min. reizi gadā, it īpaši pie lv ceļu stāvokļa, bet attiecas, pret manu ieteukumu tā it kā es taisītu savirzes un teiktu, ka tev obligāti vajag izmantot manus pakalpojumus, nemaz neiedziļinoties problēmā.
Profila bilde
Liss

17 Mar 2015, 23:29

Richus rakstīja:
driftaelks rakstīja:Dzinējs 6cilindru, karba parastā, nav zf. kardāns arī no 6cilindru dzinēja, bet nevar ieskrūvēt reduktora, jo kardāns par īsu. bmw iepriekš bija 1.6 un brīvdienās likam iekšā visu no 6 cilindru dzinēja, kupejas. Var būt, ka man kardāns par īsu, jo reduktors no 1.6 palicis mazais? Uzdevu šo jautājumu iepriekš, bet īsti nesapratu vainu.
uzliec pēdejo kardāna daļu no 1.6-2.0 (tobiš kurš nāk mazajam reduktoram) un vis bus kedā.
kardāni vispār jau bija balansēti ar abām daļām savienotām, tāpēc pie vietas, kur tas jaucas uz pusēm, uz katras puses ir balts punkts, tb. metkas. :rolleyes:
Profila bilde
driftaelks

17 Mar 2015, 23:30

Richus rakstīja:
Sanāk, ka pēdēļa daļa atšķiras kardānam, tas ir, ka sākot 2.3i un uz augšui ir īsāka?
Profila bilde
baumanis

17 Mar 2015, 23:31

seeingman rakstīja:nē man prieks, ka cilvēks nav uztaisījis savirzi, kaut tas būtu jādara min. reizi gadā, it īpaši pie lv ceļu stāvokļa, bet attiecas, pret manu ieteukumu tā it kā es taisītu savirzes un teiktu, ka tev obligāti vajag izmantot manus pakalpojumus, nemaz neiedziļinoties problēmā.
nav viss janem tik nopietni, es par to jack tikai pajokoju, a tu liec man skriet siena, :smoke:
Profila bilde
Richus
Ziņojumi: 798
Pievienojies: 23 Mar 2012, 15:51
Braucu ar: 350hp 700n

17 Mar 2015, 23:34

driftaelks rakstīja:Sanāk, ka pēdēļa daļa atšķiras kardānam, tas ir, ka sākot 2.3i un uz augšui ir īsāka?
Cik zinu, ta jaa
Profila bilde
driftaelks

18 Mar 2015, 00:05

6 cilindru motoram zem ieplūdnieka ir divas trubinas, viena sudraba krāsā, otra melna. Kura ir atbratkai un kura ieplūdei priekš degvielas?
Profila bilde
alnis.
Ziņojumi: 98
Pievienojies: 21 Jūn 2014, 13:54
Braucu ar: E23, E36, E46

18 Mar 2015, 07:15

Ir kāds salonu alkantrā pāršuvis? Vai arī varbūt atsevišķas detaļas? Interesē aptuvenās cenas? Tāpat arī interesē paneļa noflokošana.
mareks
Ziņojumi: 10
Pievienojies: 12 Feb 2012, 16:43

18 Mar 2015, 08:18

Kapēc e36 kompaktam neder atsperes no citiem e36 versijām ( sedana u.t.t.)....?