Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 485
- 486
- 487
- 488
- 489
- …
- 1297
- chevron_right
same shitDIF rakstīja:Davanas no kompota vel nebeidzas.Gaismu esmu salabojis. - vads bija apgriezts un karajas no abam pusem...Tagad ir tada problema ar sturi...braucot sture ar ravieniem griežas un uz šossejas nevar normali noturet mašinu...viņam nav ta miksta gajiena,tipa piemeram pieskruve šķivi stingri un viņā gruti griežas...Pa pilsetu ta nejut, bet pa štrassi visparKas var but par vainu?
amisu atbalsti ,man citi , motors cits
nomazga ,ievasko ,izsuc salonu un noperc smarzigo egliti .un gan jau buss viss kartiba tadKupejnieks rakstīja:Kas par lietu? Sāku piefiksēt, ka pēdējā laikā gandrīz katru reizi kāpjot ārā no mašīnas, pieskaroties pie kuzova, dabuju pa pirkstiem ar elektrību
savirzi moš uztaisīt vajag pirms katāt ar afigenna platajām riepām?baumanis rakstīja:same shitDIF rakstīja:Davanas no kompota vel nebeidzas.Gaismu esmu salabojis. - vads bija apgriezts un karajas no abam pusem...Tagad ir tada problema ar sturi...braucot sture ar ravieniem griežas un uz šossejas nevar normali noturet mašinu...viņam nav ta miksta gajiena,tipa piemeram pieskruve šķivi stingri un viņā gruti griežas...Pa pilsetu ta nejut, bet pa štrassi visparKas var but par vainu?
amisu atbalsti ,man citi , motors cits, ellas jaunas, utt ,nekas nemainijas, palika reiku mainit
normāli savirzi ir taisīt katru reizi kad pāriet uz ziemas/vasaras diskiem.
un nevis tur kur lētāk vasja pauri kasot uztaisīs, bet kur labāk, tb jaunāka apratūra un zinošāks tās apkalpojošais personāls.
hvz , ar r15 bija tas pats, ar 1,6 motoru tas pats, ar 2.5 motoru , tas pats, ar stock amisiem , tas pats, ar koilam , tas pats , es domaju ka reikaa problemaseeingman rakstīja:savirzi moš uztaisīt vajag pirms katāt ar afigenna platajām riepām?baumanis rakstīja:same shitDIF rakstīja:Davanas no kompota vel nebeidzas.Gaismu esmu salabojis. - vads bija apgriezts un karajas no abam pusem...Tagad ir tada problema ar sturi...braucot sture ar ravieniem griežas un uz šossejas nevar normali noturet mašinu...viņam nav ta miksta gajiena,tipa piemeram pieskruve šķivi stingri un viņā gruti griežas...Pa pilsetu ta nejut, bet pa štrassi visparKas var but par vainu?
amisu atbalsti ,man citi , motors cits, ellas jaunas, utt ,nekas nemainijas, palika reiku mainit
normāli savirzi ir taisīt katru reizi kad pāriet uz ziemas/vasaras diskiem.
un nevis tur kur lētāk vasja pauri kasot uztaisīs, bet kur labāk, tb jaunāka apratūra un zinošāks tās apkalpojošais personāls.
masinu nekur nerauj , ne uz vienu pusi , vnk liekas ka sture kertos kaut kur, bet stavot uz vietas, vis ok, braucot ar mazu atrumu ari viss ok , tiesi uz sosejas, kad jau velk kadi 90- 100
nu un tu to visu mainot nereiz neesi aizbraucis uz savirzi?
ja tev preikšējiem ratiem ir toe out, tad negaidi, ka tev mašīna uz šosejas būs viegli savācama, pa risēm braukt būs īpaši saraustīti bedres arī gribēs auto paraut uz kādu pusi, bet tas cik daudz jau ir atkarīgs no tā cik tur viss ir slikti.
ja tev reika ķertos, tad tu to justu arī braucot lēni.
ja tev preikšējiem ratiem ir toe out, tad negaidi, ka tev mašīna uz šosejas būs viegli savācama, pa risēm braukt būs īpaši saraustīti bedres arī gribēs auto paraut uz kādu pusi, bet tas cik daudz jau ir atkarīgs no tā cik tur viss ir slikti.
Pēdējais labojis Liss - 17 Mar 2015, 23:17, kopā labots 1 reizi.
Dzinējs 6cilindru, karba parastā, nav zf. kardāns arī no 6cilindru dzinēja, bet nevar ieskrūvēt reduktora, jo kardāns par īsu. bmw iepriekš bija 1.6 un brīvdienās likam iekšā visu no 6 cilindru dzinēja, kupejas. Var būt, ka man kardāns par īsu, jo reduktors no 1.6 palicis mazais? Uzdevu šo jautājumu iepriekš, bet īsti nesapratu vainu.
ok , uztaisisu savirziseeingman rakstīja:nu un tu to visu mainot nereiz neesi aizbraucis uz savirzi?
un ja problema nepazudis jack daniels no tevis
ko sakat par protuningā nopērkamiem pagriezienrādītājiem???? nekrīt ārā??? gribu tā saucamos smoked... ja šie ir slikti, tad varbūt ir labākas alternatīvas??? kādas???
atsities pret sienu, un turpini neapkopt auto kā tas pienākas, ā un jā turpini mainīt visu pēc kārtas, jawku tew dienubaumanis rakstīja:ok , uztaisisu savirziseeingman rakstīja:nu un tu to visu mainot nereiz neesi aizbraucis uz savirzi?
ja tev reika ķertos, tad tu to justu arī braucot lēni.![]()
krans jau uz pieres nav izaudzis ?seeingman rakstīja:atsities pret sienu, un turpini neapkopt auto kā tas pienākas, ā un jā turpini mainīt visu pēc kārtas, jawku tew dienubaumanis rakstīja:ok , uztaisisu savirziseeingman rakstīja:nu un tu to visu mainot nereiz neesi aizbraucis uz savirzi?
ja tev reika ķertos, tad tu to justu arī braucot lēni.![]()
uzliec pēdejo kardāna daļu no 1.6-2.0 (tobiš kurš nāk mazajam reduktoram) un vis bus kedā.driftaelks rakstīja:Dzinējs 6cilindru, karba parastā, nav zf. kardāns arī no 6cilindru dzinēja, bet nevar ieskrūvēt reduktora, jo kardāns par īsu. bmw iepriekš bija 1.6 un brīvdienās likam iekšā visu no 6 cilindru dzinēja, kupejas. Var būt, ka man kardāns par īsu, jo reduktors no 1.6 palicis mazais? Uzdevu šo jautājumu iepriekš, bet īsti nesapratu vainu.
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
nē man prieks, ka cilvēks nav uztaisījis savirzi, kaut tas būtu jādara min. reizi gadā, it īpaši pie lv ceļu stāvokļa, bet attiecas, pret manu ieteukumu tā it kā es taisītu savirzes un teiktu, ka tev obligāti vajag izmantot manus pakalpojumus, nemaz neiedziļinoties problēmā.
kardāni vispār jau bija balansēti ar abām daļām savienotām, tāpēc pie vietas, kur tas jaucas uz pusēm, uz katras puses ir balts punkts, tb. metkas.Richus rakstīja:uzliec pēdejo kardāna daļu no 1.6-2.0 (tobiš kurš nāk mazajam reduktoram) un vis bus kedā.driftaelks rakstīja:Dzinējs 6cilindru, karba parastā, nav zf. kardāns arī no 6cilindru dzinēja, bet nevar ieskrūvēt reduktora, jo kardāns par īsu. bmw iepriekš bija 1.6 un brīvdienās likam iekšā visu no 6 cilindru dzinēja, kupejas. Var būt, ka man kardāns par īsu, jo reduktors no 1.6 palicis mazais? Uzdevu šo jautājumu iepriekš, bet īsti nesapratu vainu.
Sanāk, ka pēdēļa daļa atšķiras kardānam, tas ir, ka sākot 2.3i un uz augšui ir īsāka?Richus rakstīja:uzliec pēdejo kardāna daļu no 1.6-2.0 (tobiš kurš nāk mazajam reduktoram) un vis bus kedā.driftaelks rakstīja:Dzinējs 6cilindru, karba parastā, nav zf. kardāns arī no 6cilindru dzinēja, bet nevar ieskrūvēt reduktora, jo kardāns par īsu. bmw iepriekš bija 1.6 un brīvdienās likam iekšā visu no 6 cilindru dzinēja, kupejas. Var būt, ka man kardāns par īsu, jo reduktors no 1.6 palicis mazais? Uzdevu šo jautājumu iepriekš, bet īsti nesapratu vainu.
nav viss janem tik nopietni, es par to jack tikai pajokoju, a tu liec man skriet siena,seeingman rakstīja:nē man prieks, ka cilvēks nav uztaisījis savirzi, kaut tas būtu jādara min. reizi gadā, it īpaši pie lv ceļu stāvokļa, bet attiecas, pret manu ieteukumu tā it kā es taisītu savirzes un teiktu, ka tev obligāti vajag izmantot manus pakalpojumus, nemaz neiedziļinoties problēmā.
Cik zinu, ta jaadriftaelks rakstīja:Sanāk, ka pēdēļa daļa atšķiras kardānam, tas ir, ka sākot 2.3i un uz augšui ir īsāka?
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
6 cilindru motoram zem ieplūdnieka ir divas trubinas, viena sudraba krāsā, otra melna. Kura ir atbratkai un kura ieplūdei priekš degvielas?
Ir kāds salonu alkantrā pāršuvis? Vai arī varbūt atsevišķas detaļas? Interesē aptuvenās cenas? Tāpat arī interesē paneļa noflokošana.
Kapēc e36 kompaktam neder atsperes no citiem e36 versijām ( sedana u.t.t.)....?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 485
- 486
- 487
- 488
- 489
- …
- 1297