Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 485
- 486
- 487
- 488
- 489
- …
- 679
- chevron_right

Iznācu tikko ārā no mājām A. Deglava ielā, pie durvīm tieši stāv zaļa kūtiņa uz baltiem kalpakiem, kā arī pasažiera pusē priekšējam bamperim savilcēji. Uzlīmes neredzēju. Kāds no tejienes?
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013

litrinjsh rakstīja:Tikko pa brīvības ielu uz alfas pusi aizbrauca sarkana kūtiņa uzlīmes aizmugures logā.
Sent From My 7 button OBC Using Tapatalk
Bez priekšējā bampera?

Neievēroju.coronabeats rakstīja:litrinjsh rakstīja:Tikko pa brīvības ielu uz alfas pusi aizbrauca sarkana kūtiņa uzlīmes aizmugures logā.
Bez priekšējā bampera?

Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
Ciprus pirms brīža Berğos slīdēja ar semaku.

Ko Berģos darīji?dzii rakstīja:Ciprus pirms brīža Berğos slīdēja ar semaku.

#mans_rajons
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Vakar vakarā , sākot no Vanšu tilta, biju uz nažiem ar vienu pelēku kupeju, kurā iekšā bija 3 čaļi. Tikām līdz esplanādei beidzot posmā bez bedrēm, un pieļauju, ka čalim divītis iekšā, jo manu 1.6(piekrauts ar subi, m52 izplūdi un draudzeni
) izlika par pāris metriem, praktiski līdzās ejot, un pēc 80km/h nomīza, a es aizšāvu tālāk

M52 izplūdei 'otrajam' izplūdes kolektoram pēdējie divi caurumi ventilē motortelpas gaisu aiz auto?maartyd rakstīja:Vakar vakarā , sākot no Vanšu tilta, biju uz nažiem ar vienu pelēku kupeju, kurā iekšā bija 3 čaļi. Tikām līdz esplanādei beidzot posmā bez bedrēm, un pieļauju, ka čalim divītis iekšā, jo manu 1.6(piekrauts ar subi, m52 izplūdi un draudzeni) izlika par pāris metriem, praktiski līdzās ejot, un pēc 80km/h nomīza, a es aizšāvu tālāk
![]()

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Ne glužiKikaps rakstīja:M52 izplūdei 'otrajam' izplūdes kolektoram pēdējie divi caurumi ventilē motortelpas gaisu aiz auto?maartyd rakstīja:Vakar vakarā , sākot no Vanšu tilta, biju uz nažiem ar vienu pelēku kupeju, kurā iekšā bija 3 čaļi. Tikām līdz esplanādei beidzot posmā bez bedrēm, un pieļauju, ka čalim divītis iekšā, jo manu 1.6(piekrauts ar subi, m52 izplūdi un draudzeni) izlika par pāris metriem, praktiski līdzās ejot, un pēc 80km/h nomīza, a es aizšāvu tālāk
![]()
![]()
Un ja uzskaiti subi, izplūdi un draudzeni , tad atliek tikai 2 varianti : Tev bija jāuzskaita arī savas paēstās pusdienas, vai Tev ir smaga draudzene
![]()

Tas viss bija salonā. Un zini - ja ir 1.6, tad ir jāuzskaita arī pusdienas, jo tas ir 1.6

Un prikols skrieties ja vienā auto sēž trīs skūti kuiļi, savukārt otrā ir subwooferis un draudzene?
Tip, kuram vieglāki draugi vai kā...?
Edit: vēl bonusā pa līdzeno valdemāra ielu ar pilnīgi jaunām Lisselin riepām, ja?

Edit: vēl bonusā pa līdzeno valdemāra ielu ar pilnīgi jaunām Lisselin riepām, ja?

Pēdējais labojis Kikaps - 04 Mar 2016, 09:44, kopā labots 1 reizi.

Nu ja jau čalis uzvelkas, kāpēc man ar neuzvilkties?Kikaps rakstīja:Un prikols skrieties ja vienā auto sēž trīs skūti kuiļi, savukārt otrā ir subwooferis un draudzene?![]()

Da Tev draudzene blakus, a Tu uz čaļiem uzvelcies!!!!maartyd rakstīja:Nu ja jau čalis uzvelkas, kāpēc man ar neuzvilkties?Kikaps rakstīja:Un prikols skrieties ja vienā auto sēž trīs skūti kuiļi, savukārt otrā ir subwooferis un draudzene?![]()

Dzirdēts ka Ieska vakar pusdienslaikā pa Madlienas ielām gāž plakaniski.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang

Nu bet ja lietas jau pirms tam ir izdarītas?Kikaps rakstīja:Da Tev draudzene blakus, a Tu uz čaļiem uzvelcies!!!!maartyd rakstīja:Nu ja jau čalis uzvelkas, kāpēc man ar neuzvilkties?Kikaps rakstīja:Un prikols skrieties ja vienā auto sēž trīs skūti kuiļi, savukārt otrā ir subwooferis un draudzene?![]()

Tad var nodarboties ar cita veida uzvilkšanos

Tā "pelēkā" kupeja bija melna un vēl pie tam matēta, bet iekšā isiņšmaartyd rakstīja:Vakar vakarā , sākot no Vanšu tilta, biju uz nažiem ar vienu pelēku kupeju, kurā iekšā bija 3 čaļi. Tikām līdz esplanādei beidzot posmā bez bedrēm, un pieļauju, ka čalim divītis iekšā, jo manu 1.6(piekrauts ar subi, m52 izplūdi un draudzeni) izlika par pāris metriem, praktiski līdzās ejot, un pēc 80km/h nomīza, a es aizšāvu tālāk
![]()

Well, it's not going to drift itself!

Nu labi, bija tumšsPaiciits rakstīja:Tā "pelēkā" kupeja bija melna un vēl pie tam matēta, bet iekšā isiņšmaartyd rakstīja:Vakar vakarā , sākot no Vanšu tilta, biju uz nažiem ar vienu pelēku kupeju, kurā iekšā bija 3 čaļi. Tikām līdz esplanādei beidzot posmā bez bedrēm, un pieļauju, ka čalim divītis iekšā, jo manu 1.6(piekrauts ar subi, m52 izplūdi un draudzeni) izlika par pāris metriem, praktiski līdzās ejot, un pēc 80km/h nomīza, a es aizšāvu tālāk
![]()
Tieši ar čomu tikko runāju, ka vakar esot viņš skrējies

Un tad tā atšķirība starp isinieku un 1.6 tad nav tik liela

Pirms stundas uz slokas ielas aiz manīm nesās zils e36, ja nekļūdos, ar hrenoniem gaismās
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk

Atkārtojos, kāāā Tu vari teikt, ka nav liela šķirba, ja tur potenciāli +250 kg sēdēja. Tad jau e36 328 BMW rūpnīca uzstādīja daaaaaudz jaudīgākus dzinējus kā e38 728maartyd rakstīja: Nu labi, bija tumšs![]()
Un tad tā atšķirība starp isinieku un 1.6 tad nav tik liela

Ielu dragreiss, jopt...

Pelēks sedans DP-328 nu dikti steidzās no Berģiem uz Juglu 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 485
- 486
- 487
- 488
- 489
- …
- 679