Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 487
- 488
- 489
- 490
- 491
- …
- 1297
- chevron_right
Paskaties šeit, varbūt kas taps skaidrāks - http://ru.bmwfans.info/parts-catalog/E3 ... on_system/driftaelks rakstīja:6 cilindru motoram zem ieplūdnieka ir divas trubinas, viena sudraba krāsā, otra melna. Kura ir atbratkai un kura ieplūdei priekš degvielas?
žēl, ka tik nav krāsas parādītas, jo tur tikai pašu trubu galus var redzēt un ieplūdnieku negribas ņemt nost, lai redzētu kā tālāk viss tur aizziet. Kas notiks ja uzlikšu otrādi, ieplūdes trubiņu pie atbratkas puļķa un otrādi? Neko nesapisīšu, sliktākajā gadijumā tik mašīna neleks?Inferno rakstīja:Paskaties šeit, varbūt kas taps skaidrāks - http://ru.bmwfans.info/parts-catalog/E3 ... on_system/driftaelks rakstīja:6 cilindru motoram zem ieplūdnieka ir divas trubinas, viena sudraba krāsā, otra melna. Kura ir atbratkai un kura ieplūdei priekš degvielas?
kas neder ? man kompaktam tagad ir aizmugurejas no sedena, un viss derGrunte rakstīja:Tamdēļ ka viņam tilts aizmugurējais no e30.mareks rakstīja:Kapēc e36 kompaktam neder atsperes no citiem e36 versijām ( sedana u.t.t.)....?
Es ar vienas jaunas atsperes nopirku firma Kīlen -pabraucu priecīgs ka vaļā tiku atdevu par puscenu. Starp citu kompaktam arī no opeļa derbaumanis rakstīja:kas neder ? man kompaktam tagad ir aizmugurejas no sedena, un viss derGrunte rakstīja:Tamdēļ ka viņam tilts aizmugurējais no e30.mareks rakstīja:Kapēc e36 kompaktam neder atsperes no citiem e36 versijām ( sedana u.t.t.)....?, kas tur var nederet
?
kāds zin kurš uzpērk angļus par normālām cenām?
pardodas e39 anglis
un kāds zin kurš velk mašīnas uz lv no uk pa normālu ciparu?
pardodas e39 anglis
un kāds zin kurš velk mašīnas uz lv no uk pa normālu ciparu?
Braucot mājās, uz Tallinas šosejas, kā pašam liekas, gultņi aizgāja pa pieskari. Mašīna iepriekš jau kādu laiciņu gaudoja, un visi itkā saka ka tas ir gultnis. Bet šodien, braucot gaudoja skaļāk nekā parasti, un uzdodot gāzi, tāda sajūta bija ka bloķējās rats aizmugurējais, nu tā, ka es spiežu, bet mašīna raustās ar berzēšanās skaņu. Vai tiešām gultnis, un vai būtu prātīgi vest viņu šādā stāvoklī ~5km uz pacēlāju?
gaudo netikai gultnji bet ari reduktora sazobe, taa ari var kjerties j tev tur ir aprauti zobi, kaa ari kjerties var var ari rocenes mehanisms.Mičulis rakstīja:Braucot mājās, uz Tallinas šosejas, kā pašam liekas, gultņi aizgāja pa pieskari. Mašīna iepriekš jau kādu laiciņu gaudoja, un visi itkā saka ka tas ir gultnis. Bet šodien, braucot gaudoja skaļāk nekā parasti, un uzdodot gāzi, tāda sajūta bija ka bloķējās rats aizmugurējais, nu tā, ka es spiežu, bet mašīna raustās ar berzēšanās skaņu. Vai tiešām gultnis, un vai būtu prātīgi vest viņu šādā stāvoklī ~5km uz pacēlāju?
pacel radu pagriez vinju, griezas briivi bez troksniem, ja griezas brivi un liekas valigs tad gultnis, ja kjeras ikpalaikam, tad iespejams reduktors vai rokasbremze. tad sac skatities talak
...
Pie aizmugurējā kreisā rata, kā mašīnu pakustina tā čīkst, līdzīga skaņa kā durvju enģēm.
Tik vien kā atspere čīkst ? Ko varu izdarīt ?
Drizak aizmugures sara cikst.sandzhus rakstīja:Pie aizmugurējā kreisā rata, kā mašīnu pakustina tā čīkst, līdzīga skaņa kā durvju enģēm.
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
peldosha bukse visdrizaksandzhus rakstīja:Pie aizmugurējā kreisā rata, kā mašīnu pakustina tā čīkst, līdzīga skaņa kā durvju enģēm.
Parasti čīkstoša skaņa aizmugurē nāk no peldošās bukses.sandzhus rakstīja:Pie aizmugurējā kreisā rata, kā mašīnu pakustina tā čīkst, līdzīga skaņa kā durvju enģēm.
Iečekošu

Vai no m52b20 der izpūtējs uz m43b18? Arī viena truba ir, tik nezinu, cik resna...
Pēdējai daļai ar bunduli būtu jāder, bet sākums neder, 6cyl no kolektora nāk divas trubas.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Jautājums par riepām:
Vai es pareizi saprotu? Ja gribu lai riepas profils būtu šaurāks uz diska tad jo zemāks šis skaitlis, piemēram 195 platums un /40 augstums ?
Kādi ir mīnusi zema profila riepām? Un kāds būtu labākais style & performance izmērs uz r15 schnitzer diskiem ?
Vai es pareizi saprotu? Ja gribu lai riepas profils būtu šaurāks uz diska tad jo zemāks šis skaitlis, piemēram 195 platums un /40 augstums ?
Kādi ir mīnusi zema profila riepām? Un kāds būtu labākais style & performance izmērs uz r15 schnitzer diskiem ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Stāvbremze arī varētu būt.sandzhus rakstīja:Pie aizmugurējā kreisā rata, kā mašīnu pakustina tā čīkst, līdzīga skaņa kā durvju enģēm.
ir iespeja dabut Borbet A 8 un 8.5 setu R16 netaisos sedinat lidz dibenam bet nu tradicionalais 60/40 piemeram,bet balonus ari negribas bazt vidussmera kompromiss butu kadas riepas 205/45?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 487
- 488
- 489
- 490
- 491
- …
- 1297