Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 488
- 489
- 490
- 491
- 492
- …
- 1297
- chevron_right
diez gan patizls jautajums
bmw ir 17nieki blekinieki?
vai 16lielakie? 
bmw ir 17nieki blekinieki?
Ir.
Upsputniks rakstīja:kāds zin kurš uzpērk angļus par normālām cenām?
pardodas e39 anglis
un kāds zin kurš velk mašīnas uz lv no uk pa normālu ciparu?
E46 nāca R17 bleķinieki.AndzaK_LV rakstīja:diez gan patizls jautajums![]()
bmw ir 17nieki blekinieki?vai 16lielakie?
Jautajums ne par bmw - otra mashina ir opel astra G... gribu vinu dabut nedaudz zemaku un tapec esmu pamanijis, ka 50% no pilseta redzamajam astram ir augstas kaa man ( ar apm 10cm stapr pr. riteni un sparnu), bet parejie 50% ir zemakas un nav tas briesmigais tuksums starp pr. riteni un sparnu... Varbut kads zin vai tas ir zemakas ir kaut kadas orginalas atsperes vai kadas? un kur ko tadu meklet? neticu, ka visas blondas skaistules un citi brinumi butu baigi sedinajusi astras!
varbut ir kadam bijusi saskarsme ar tadu lietu? 
Nu ja tajā žOpelī pastāvīgi braukā kādi divi centneri, tad gan au ka vnk atsperes iesēdušās... :)
d[-_-]b
Tad vinas visas ir saplisushas, jo tadas ir ari stavot tukshas bez centneriem!Dj Plosky rakstīja:Nu ja tajā žOpelī pastāvīgi braukā kādi divi centneri, tad gan au ka vnk atsperes iesēdušās... :)
Panjem noflekse atsperes un buus gerai.Veilers rakstīja:Tad vinas visas ir saplisushas, jo tadas ir ari stavot tukshas bez centneriem!Dj Plosky rakstīja:Nu ja tajā žOpelī pastāvīgi braukā kādi divi centneri, tad gan au ka vnk atsperes iesēdušās... :)
Nop, ar opeli brauka mana draudzene, tapec negribu nekadu galertu uz cela! Ja nebus citu iespeju, tad bus japerk sedinatas atsperes jaunas... gribetos gan tikt jau pie lietotam, tik nav ne jausmas, kur lai ko tadu mekle?Arz rakstīja:Panjem noflekse atsperes un buus gerai.Veilers rakstīja:Tad vinas visas ir saplisushas, jo tadas ir ari stavot tukshas bez centneriem!Dj Plosky rakstīja:Nu ja tajā žOpelī pastāvīgi braukā kādi divi centneri, tad gan au ka vnk atsperes iesēdušās... :)
Sēdinājuma atsperes un brauc laimīgs.
Gribēju uzināt, kāda sēdinātām atsperēm ir atšķirība no 4cyl un 6cyl, viņas atšķiras kkā cietības ziņā vai kā? Piemēram ja es uzliktu 6cm 6cyl atsperes un 4cyl autiņa, tad viņām sēdinājums būtu kādi 4cm vai kā? 
6cyl atsperes paļubomu ir cietākas nekā 4cyl, jo motors smagāks
upsputniks rakstīja:Upsputniks rakstīja:kāds zin kurš uzpērk angļus par normālām cenām?
pardodas e39 anglis
un kāds zin kurš velk mašīnas uz lv no uk pa normālu ciparu?
Ja nu kadam vajag tadus no e46 - pmInferno rakstīja:E46 nāca R17 bleķinieki.AndzaK_LV rakstīja:diez gan patizls jautajums![]()
bmw ir 17nieki blekinieki?vai 16lielakie?
te ir smukas shēmas visam http://www.autolib.diakom.ru/CAR/BMW/barons rakstīja:Labdien.
Vai kāds mani varētu apgaismot kurā vietā atrodas bloks, kurā jāštepselē piekabes āķa konektora savienojumi? Ir divi skrūvējamie atsevišķie vadi (masa?) viens konektors ar 2 vadiem un viens konektors ar 7 vadiem.
Paldies!
[im
Pēdējais labojis kasiks - 20 Mar 2015, 08:57, kopā labots 1 reizi.
kur rīgā pa sakarīgu ciparu ar sodu var nomaukt 4 durvīm apakšas un bagažnieka kanti? ar rūsu jācīnās nav, tikai jāatīra lai ir 100% tīrs no iespējamās rūsas 
Atverot priekšējās durvis salona apgaismojums iedegas vienmēr, savukārt atverot pakaļējās, apgaismojums dažreiz neieslēdzas vai ieslēdzas novēloti. Tā tam ir jābūt?
Tādus štekerus neatradīsi E36tajā. Bet, lai viss strādātu, nākas lodēties pie aizm. lampu vadiem. Tur var uztaisīt kā atzaru ar štekeri.
To es saprotu, bet es domāju vai gadījumā ja es uzlieku 4cyl autiņam 6cyl 6cm sēdinātas atsperes vai sēdinājums būs tāds pats vai arī mazāks?JorensHS rakstīja:6 cyl atsperes paļubomu ir cietākas nekā 4cyl, jo motors smagāks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 488
- 489
- 490
- 491
- 492
- …
- 1297