Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 488
- 489
- 490
- 491
- 492
- …
- 2228
- chevron_right
Isak sakot, problema tada ka pazuda centralka... ka? vis stradaja pirms maininiju prieksas tumbas, pectam kapju ara, sledzu ciet ar pulti, signalizacija nostrada, bet centrala atslega ne..
iekapjot ieksa, manuali aizaisiet, aizveras tikai tas durvis kuras aizsledzu, bet centrala nenostrada...
kas varetu but par vainu un kads varetu but home variants ka to parbaudit ? :)
p.s. kads varetu iemest bild, kurs bloks atbildeja par centralo, jo no viena donora nonjemu, itka bloku kas man likas ka atbild,b et centrala ta pat stadaja vinam, apec laikam ne tas :)
HEEEEEELP!!!!!
iekapjot ieksa, manuali aizaisiet, aizveras tikai tas durvis kuras aizsledzu, bet centrala nenostrada...
p.s. kads varetu iemest bild, kurs bloks atbildeja par centralo, jo no viena donora nonjemu, itka bloku kas man likas ka atbild,b et centrala ta pat stadaja vinam, apec laikam ne tas :)
HEEEEEELP!!!!!
nu labi tad cik stipras baterijas nāk oem pultī un kur var nopirkt tādas? baterija kas bij iekšā kopš pirkšanas ir hvz kkāda nodriskāta sudrabota "energizer"A23 tā nokalopja kopš pirkšanas kkādus 4 mēn. ieliku "duracel"nosprāga pēc 2 dienām,ieliku "panasonic"nosprāga pēc 3 dienām. nu neticu ka tās baterijas var šitā pašas sprāgt nost. Un tad kur var uzzināt kādu bateriju man vajag. Prātīgāk tomēr pirms sapirkt sauju ar baterijām būtu tomēr ja atsauktos kāds kas var to visu notestēt ar spec tooliem.gda33 rakstīja:ar pulti viss kartiba visdrizakais, vainigas ir baterijas, jo tam stiprums nav istais... perkot baterijas pultij, tam jabut pietiekosi specigam lai vilktu.. zinams iz dzives, ka ar baterijam kas pa vaju, noed bateriju 2 -3 dienu laikaMartinez rakstīja:tā kā citās sadaļās skatos neviens neiet,tad jautāšu šeit!
Ir kāds kas kko saprot un ir spējīgs notestēt oem signalizācijas pulti! Proti kkas iet uz īso vai hvz,jo pilnīgi jauna baterija nosēžas 2-3 dienāsotra OEM pults vispār pa tukšo,spaidi cik gribi,lampiņa nemirgo auto nereaģē!
coupe 2.8
jautājums abiem elektrīķiem. kā mēra bateriju stiprību 
Man čomam 316ajam bija nobeidzies spidometrs... Nerādīja vairs neko, tikai tahometrs strādāja un degvielas datčiks laikam. Dabūja ejošu lielo 260km/h spidometru un ielika to vietā, bet nerādīja ātrumu pareizu un tahometru. Paņēma no beigtā spidometra virsu un uzlika uz lielā spidometra apakšas, un viss bija čībā. Tā kā, var no diviem vienu uzmeistarot.baumanis rakstīja:ja ielikšu savā 98 gada m43b18 spido vietā no 96 gada m52b20 spido , kaut kas melos vai ne ?
abi spido pec izskata vienadi. abiem spido lidz 240km/h iet ,utt , manam odometrs gluko, te rada , te nerada
es nezinu kā mērā un netaisos mērīt,tādēļ arī jautāju šeit vai ir kāds kas spēj kko izdarīt lietas labā,notestēt un pateikt kas pie vainas!yanks rakstīja:jautājums abiem elektrīķiem. kā mēra bateriju stiprību
coupe 2.8
Paskālos...yanks rakstīja:jautājums abiem elektrīķiem. kā mēra bateriju stiprību
Šodien istabā ir tik ellīgi auksts, ka zāle un auto pie mājas ir apsarmojuši...
Tatad otra pults kas nereageja tika caur google tanti resinhronizeta un tgd vismaz var atslegt aizslegt auto,cerams ka sipults sances nlrmali,bet tik un ta ir aktuals jautajums par elektriki!
Ka ari sodien atklaju interesantu stelli. Pielaidu auto,pasildiju un sakot brault kkas saka pikstet paneli,nesaprasana skatoties uz visiem priboriem konstateju ka obc mirgo temperaturas indikators un rada ka ar ir nieka 3 gradi. Tatad bmw.ari tomer bridina ka ara ir auksts un ka jabut uzmanigam vai ari tas ir kkas cits?
Ka ari sodien atklaju interesantu stelli. Pielaidu auto,pasildiju un sakot brault kkas saka pikstet paneli,nesaprasana skatoties uz visiem priboriem konstateju ka obc mirgo temperaturas indikators un rada ka ar ir nieka 3 gradi. Tatad bmw.ari tomer bridina ka ara ir auksts un ka jabut uzmanigam vai ari tas ir kkas cits?
coupe 2.8
Gadienā oem atslēgās nenāca lādējamās baterijas/mini akumulatoriņi?Martinez rakstīja:es nezinu kā mērā un netaisos mērīt,tādēļ arī jautāju šeit vai ir kāds kas spēj kko izdarīt lietas labā,notestēt un pateikt kas pie vainas!yanks rakstīja:jautājums abiem elektrīķiem. kā mēra bateriju stiprībujo uzskatu ka nav normāli ka baterija nosēžas 2-3 dienās.
Par to pīkstēšanu - jā, kā nokrīt zem +3C, tā gongs brīdina par pazeminātu temperatūru, lai tu esi uzmanīgāks.
Viņš gan jau domāja miglu 
Paskaties, vai zem šofera paklāja, kontaktos nav ''zaļais''.gda33 rakstīja:Isak sakot, problema tada ka pazuda centralka... ka? vis stradaja pirms maininiju prieksas tumbas, pectam kapju ara, sledzu ciet ar pulti, signalizacija nostrada, bet centrala atslega ne..
HEEEEEELP!!!!!
Pēdējais labojis MrMelnais - 26 Sep 2013, 10:42, kopā labots 1 reizi.
nu tapec ari prasu kur tiesi skatities!!!! ja zinatu kur mest acis tad neprasitu, nejau tgd pa visiem vadiem rakasosevaness2 rakstīja:Paskaties, vai zem šofera paklāja, kontaktos nav ''zaļais''.gda33 rakstīja:Isak sakot, problema tada ka pazuda centralka... ka? vis stradaja pirms maininiju prieksas tumbas, pectam kapju ara, sledzu ciet ar pulti, signalizacija nostrada, bet centrala atslega ne..
HEEEEEELP!!!!!
Madonas rajonā no 5- 8 rītā viss bija balts. Un Siltumnīcas ūdens bačokā virskārta bija cieta.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
un tapec ir jaraud par vasaras riepam?? 
Kādam vēl ir problēmas ar foruma darbību? Uzpiežu uz katra topika, lai atvērtu jaunā tabā, bet tā vietā sāk kačāties .php fails. 
Atvainojos, ja šis jautājums/problēma jau iepriekš runāta.
man ar tas patsfishers rakstīja:Kādam vēl ir problēmas ar foruma darbību? Uzpiežu uz katra topika, lai atvērtu jaunā tabā, bet tā vietā sāk kačāties .php fails.
Same here. Un es jau domāju, ka nemāku klikšķināt vairs 
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 488
- 489
- 490