Vladlen m50b28turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- …
- 81
- chevron_right
Te arī būs korvets?
Vel nav zinams, pagaidam stav oem ecu
Notis ar termolenti un bus ok.
Bet kapec westgeitus liki uz cieto? Nebutu pratigak mini gofras ielikt?
Turbo kolektors nav jātin ar termo lentu, tas tikai kaitē tam, vienīgi ja vēlies noslēpt šībos metinājumus!poweredgarage rakstīja: ↑27 Jūl 2017, 21:00 Notis ar termolenti un bus ok.
Kā tad tiks varstu vāks izolēts no karstuma? alumīnija aizsargi?
Man pašam ir gan turbo soma gan notits downpipes bet tā vai tā karstums vienkārši braucot ir afigenais.
Man pašam ir gan turbo soma gan notits downpipes bet tā vai tā karstums vienkārši braucot ir afigenais.
Nu turbo soma būs un izpūtēja pirmā daļa noteikti būs notīta, es konkrēti saku ka pats kolektors !!! Nebūs , jo tas nav pareizi.
Cik tads kolektors izmaksaja?
Cik cilvēku, tik viedokļu :)
Kopa ar izputeju.. darbs + materiali bez aizm.bundula ap 900e
Igadata un uzreiz parkrasota glazu atsaite
Un ta ka m3 ellas korpusiem vienmer problema ar termostatu, uzrejz vinu iznemu un uzliku zaglushku lai ella vienmer iet caur radiatoru un dala uz bloku pa taisno
Motortelpa pagaidam izskatas sadi:
Un ta ka m3 ellas korpusiem vienmer problema ar termostatu, uzrejz vinu iznemu un uzliku zaglushku lai ella vienmer iet caur radiatoru un dala uz bloku pa taisno
Motortelpa pagaidam izskatas sadi:
Kad būsi ielas? Gribetos redzet un dzirdēt tavu aparatu darbība! Tā jau viss mega!
Par atsaitēm arī biju iedomājies, ka janokrāso.
Par atsaitēm arī biju iedomājies, ka janokrāso.
Izbeidzas starteris, vieta tagad starteris no m54(mazaks korpus)
jauns akamulators 95ah
alumiija panna no e46 fl(lucina ari jau pasutita)
jauns akamulators 95ah
alumiija panna no e46 fl(lucina ari jau pasutita)
Kāda tad jēga no M3 eļļas filtra korpusa ja tu termostatu izņem?
Bet, tā jau viss skaisti....
Bet, tā jau viss skaisti....
M3 korpuss domats lai pareizi izvilktu ellas radiatoru nevis taisitu pasi nepareizus urbumus.
M3 glāze pareizi sadaļā eļļu pa kontūru, nevis kā tās debīlās ebay glāzes vāki kuri sūta daļu nefiltrētas eļļas caur radiatoru un uz sistēmu pie tam vēl maksā gandrīz tik pat kā m3 glāze.
Tamdēļ papetot uzbūvi es iesedos mašīnā un devos pakaļ eļļas glāzēm - sev un vladlenam.
Tamdēļ papetot uzbūvi es iesedos mašīnā un devos pakaļ eļļas glāzēm - sev un vladlenam.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- …
- 81