Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- …
- 93
- chevron_right
Šis arī nebūs lēti ja čalis vispār cer kko no tevis dabūt. Lanžeru gali līki + viss pārējais kas jāmaina
es jau šaubos ka leitis ies tur kautko celt.
Whaa tu man ta kaa megini iedzelt??:D alfu es sapisu un nopirku sencim citu auto vietaa,tads ir reportskrabiss_k rakstīja:aktieri, atskiriiba no tevis, es tam pieciitim arii taisnoju stoiku napaleonscipruss18 rakstīja:krabiss_k rakstīja:tā kā tas 34tais tika uztaisīts, pa lielam ir gateris, pa vienkāršo, lai tik durvis stāv ciet, tas nav kvalitatīvs darbs klientam, tā pats var priekš sevis kko raustīt ar striķiem stoikas,,,šeit pa lielam ir jāmaina viss- skaiti, jāizjauc viss salons, griidas paklajs araa, slieksnis pilnā garumā jauns( tam ir vajadzīgi apstrādes materiāli), stoiku dabūt puslīdz vietā, abas durvis, tad neizbēgami papildus arbi, jo nu grīda ir uzlocīta un noteikti kkas būs jāmetina, tas viss ir jāapstrādā, detaļas ir jāmokrāso..
par kādiem 300e te var būt runa?cja nu vienīgi par mašinas pardosanu..
Tu redzeji ka tikataisits e34??
Viss pa punktiem tikaaturbts un pa punktiem sametinats.izvilkts ir civili un veras viss civili.tak tadi aksti ka Tu kko sakakaa un telo Napaleonus
mēs varētu uzmest ogles cipruss ne- varētu ielikt kādu bildi no tavu prasmīgo roku darbirm- kā piemēram alfa romeo 156 motora maiņa un tā? man glabājas pilns reports
Taa kaa pokemon atslabsti
ar kompatu pa brugji
šajā gadījumā gāja runa par prasmīgajām rokām ; ko nevar rokas, to var nauda cipruss, ne?
pokemons paliec tu tapat ;(
"īkšķis"
cipruss, tu vakar lepni aiztinies majas, a es blin kostateju, ka man skruuve rataa ;P un miikstais
pokemons paliec tu tapat ;(
"īkšķis"
cipruss, tu vakar lepni aiztinies majas, a es blin kostateju, ka man skruuve rataa ;P un miikstais
tā mašīna visticamāk jau ir lūžņos ,nopirkta pa 200 eur ,kārta nākamajai. zinu to veci.
One of the most important factors of a car is the feeling you get ,while driving it.
Klav tak neapvainojies man no rita ari bija miikstais
ar kompatu pa brugji
nu veciit, par savām vēdera problēmām tik atklaati nevienam vari nestaastiit, šeit ir auto forums, ej atpakaļ uz māminju klubucipruss18 rakstīja:Klav tak neapvainojies man no rita ari bija miikstais
kas teica, ka viņš vēdara problēmas domā?
direktor, beidz postēt un kusties, peec 30 min jāsēžas pie galdaelksnis rakstīja:
cipruss, pieklājības peec, tu arii buusi?
Skatos , ārā snieg , ko vakarā daram dārgie e36 useri?
lai arī man patīk sniegs, šodien es viņu tiešām negribēju ...alga tikai pēc dažam dienam
droši vien ka tiksimies ielāsRugelis rakstīja:Skatos , ārā snieg , ko vakarā daram dārgie e36 useri?
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Man prieki gandriz beidzas nesakoties.braucu caur ulbroku un uz kkadi 80km stunda sameta mashinu pa 360 gradiem un pie pasa gravjaapstajos
ar kompatu pa brugji
Tumshais rakstīja:lai arī man patīk sniegs, šodien es viņu tiešām negribēju ...alga tikai pēc dažam dienam
man ta pati situacija
nu man itkā tas pats bet ja būs daudz sniega tad dažas dienas jau var padzīvot arī uz roltonaboris737 rakstīja:Tumshais rakstīja:lai arī man patīk sniegs, šodien es viņu tiešām negribēju ...alga tikai pēc dažam dienam
man ta pati situacija
Sodien celi slideni , pirmas avarijas jau redzetas te pat Ogre , krustojumos nogriesties laikam neprot atbilstosi laikapstakliem.
Cipruss, nopērc tak ziemas riepas!:D
Hello no šodienas esmu pārvācies uz Rīgu un slīpēt patīk!
Šodien kāds slīpēs?
Šodien kāds slīpēs?
Biju Ķekavas dopā, vēl diezgan šķidrs pamats un kratija baigi ar visiem R15 baloniem, neaizbraucu pat līdz foršākajam līkumam, mašīnu žēl, trepe nežēlīgā, kad tur nošķūrēs un piesals bik tad varēs pagāst
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- …
- 93