e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- …
- 62
- chevron_right
Smejies vai raudi, bet pie nestes arī pirms neilga brīža avārija..
Kas notiek šovakar?
Varbūt kādam Cēsīs ir lūkas gumija, kas stiprinās pie bundžas?
Ja neko nejaucu, tad Barons noraidīja šodien palaišanu pie gājeju pārejas.
yep yep, lēnā garā nekur nesteidzos un palaidu garām jūs tie bijāt tajā melnajā e30?
aha. tas mans otrs, kamēr ļoti lēnu sarkano taisu.
Pēc stikliem ta likas :)Ritvars rakstīja:Smejies vai raudi, bet pie nestes arī pirms neilga brīža avārija..
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Varbūt kādam Cēsu puse būtu kāds lieks reduktors ko pārdot vajag diezgan steidzami te pedējā laika esmu reti-28826809
Vispār kāds moš Cēsu pusē jauc kādu Coupe? Tuvākajā laikā visādus sīkumus un nesīkumus vajadzēs
kur cēsīs par normālām naudām diskus var piešpaktelet un nokrāsot? paziņam savajadzejas.
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
Kurs ar melnu zurku sazimejis Jaunrauna visus celagalus?
darba jau visi vaino mani bet paradiju kad ar vienriteni ta nevar tad bija miers
darba jau visi vaino mani bet paradiju kad ar vienriteni ta nevar tad bija miers
Tie jau sen tur ir sazimeti.
Ik pa laikam kautkas jauns paradas.
Padod ziņu kad vajadzēs, moš varēšu kko piedāvāt. Bieži braukāju Cēsis - Rīga - Cēsis.Burbul1s rakstīja:Vispār kāds moš Cēsu pusē jauc kādu Coupe? Tuvākajā laikā visādus sīkumus un nesīkumus vajadzēs
Dazas vieritena svikas tur arī manasmarens rakstīja:Tie jau sen tur ir sazimeti.
Ar ko sasveicinājos pie csdd pēc plkst. 17:00 ?
Kāds braucot no Cēsīm ara uz Rīgas pusi netālu no Nodusa ir labi zīmējis saules
Uzmini nu Labi kad atpazini kad jasweicinas!Ritvars rakstīja:Ar ko sasveicinājos pie csdd pēc plkst. 17:00 ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- …
- 62