CaK Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- …
- 59
- chevron_right
braukāju 4 gadus , visiem auto kam ir miglas bijušas, vienmer viņas tumšajā laikā slēdzu ar tuvajiem un tālājiem , neviens nav stadinājisJorensHS rakstīja:Nu reāli nevienam netraucē, bet ja laumiņām spīdīgās vestēs sagribās var ar maģisko zizli mašīnu apturēt un izburt no upura maka noteiktu daudzumu peso
Sent from my E2003 using Tapatalk
Nav gadījies ments ar gana piselīgu garīgobaumanis rakstīja:braukāju 4 gadus , visiem auto kam ir miglas bijušas, vienmer viņas tumšajā laikā slēdzu ar tuvajiem un tālājiem , neviens nav stadinājisJorensHS rakstīja:Nu reāli nevienam netraucē, bet ja laumiņām spīdīgās vestēs sagribās var ar maģisko zizli mašīnu apturēt un izburt no upura maka noteiktu daudzumu peso
Man vispar miglas ir vienmer ieslēgtas, jo tā smukāk.
Jums dariit lkm nav ko, lai lapas garumā tā arii neparko piepistos cilvekam
Jums dariit lkm nav ko, lai lapas garumā tā arii neparko piepistos cilvekam
@instagram - anrijs.v
Un kurš būtu tas svētais? kas slēdz miglas ārā, kad tālās ieslēgtas?
Ir pieredze ar sēdinātu+polly r17 un stock r15, ņemot vērā Latvijas ceļu stāvokli 80% gadijumos ar 2 variantu braucu krietni ātrāk Nezinu par kādu sportisko braukšanu runā stanceri ar 205/40 utml. it īpaši Rīgā pa centru
Mums ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi interesanti labas kvalitātes asfalta ceļi, bet papilnam grantenes kur ideālais izmērs izmērs ir tieši šis apsmietais 195/65/15
Riņķī negāžās
Mums ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi interesanti labas kvalitātes asfalta ceļi, bet papilnam grantenes kur ideālais izmērs izmērs ir tieši šis apsmietais 195/65/15
Riņķī negāžās
Pēdējais labojis kars - 05 Dec 2015, 05:15, kopā labots 1 reizi.
Es.Lawwr rakstīja:Un kurš būtu tas svētais? kas slēdz miglas ārā, kad tālās ieslēgtas?
vai tad nav jābūt tā, ka ieslēdzot talās, miglas izslēdzas pašas? vismaz man tā irEmteks rakstīja:Es.Lawwr rakstīja:Un kurš būtu tas svētais? kas slēdz miglas ārā, kad tālās ieslēgtas?
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Vienreiz aizmirsu izslēgt tālās , un man pretīm iecirta tālos policisti , + man miglas bija ieslēgtas
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Tā jau ar ir,jo kad tuvojas cita mašīna,tad taču pārslēdzas uz tuvajiem.baumanis rakstīja:braukāju 4 gadus , visiem auto kam ir miglas bijušas, vienmer viņas tumšajā laikā slēdzu ar tuvajiem un tālājiem , neviens nav stadinājisJorensHS rakstīja:Nu reāli nevienam netraucē, bet ja laumiņām spīdīgās vestēs sagribās var ar maģisko zizli mašīnu apturēt un izburt no upura maka noteiktu daudzumu peso
Kopš mašīna ir manā īpašumā, pagājusī ziemas nakts bija pirmā, ko tā pavadīja ārā.
Šorīt, kad to iedarbināju, lai dzītu garāžā, izlēmu apbraukt kādu līkumu un uzildīt motoru. Braukājoties pamanīju dažas lietas, kas man nepatika. Pirmā no tām bija pečkas nestrādāšana. Kad iedarbināju mašīnu, cipari dega, bet gaisu nepūta. Ieslēdzu, izslēdzu, uzgriezu uz maksimumu - nekas nemainījās. Tikai braukšanas laikā tā pati no sevis sāka pūst gaisu.
Otrā lieta, ko novēroju, kad atbraucu mājās bija tā, ka stāvot nepūš siltu gaisu. Temperatūra bija uzgriesta uz maksimumu un tikai uzgāzējot un turot apgriezienus parādās silts gaiss. Kādi komentāri no jūsu puses?
Šorīt, kad to iedarbināju, lai dzītu garāžā, izlēmu apbraukt kādu līkumu un uzildīt motoru. Braukājoties pamanīju dažas lietas, kas man nepatika. Pirmā no tām bija pečkas nestrādāšana. Kad iedarbināju mašīnu, cipari dega, bet gaisu nepūta. Ieslēdzu, izslēdzu, uzgriezu uz maksimumu - nekas nemainījās. Tikai braukšanas laikā tā pati no sevis sāka pūst gaisu.
Otrā lieta, ko novēroju, kad atbraucu mājās bija tā, ka stāvot nepūš siltu gaisu. Temperatūra bija uzgriesta uz maksimumu un tikai uzgāzējot un turot apgriezienus parādās silts gaiss. Kādi komentāri no jūsu puses?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Atgaiso radiatoru.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Pirms gaiso, pārbaudi vai tosols/antifrīze ir līmenī
plus vēl jāpaskatās vai kaut kur netek ārā antifrīzs.Linda rakstīja:Atgaiso radiatoru.
Pirmais ir tosola līmenis.
Servisā jau čaļi zinās kā to dara.
pareizi... šis ... pats neko nedara, tā kā ... Go uz servisu, tur visu izdarīs. Nelauzi galvu.edzis rakstīja:Servisā jau čaļi zinās kā to dara.
ja stāvot uz vietas nesilst arī var būt ūdenssūknis, aizsērejis pečkas radiators
karoč tipiskas vecu mašīnu problēmas, kas izlien, kad ārā mīnuss celsiju
labākais interneta warriors
visdrīzāk ūdenssūknis
to var pārbaudīt tā, auto darba temperatūrā un salonā auksti
sāc šķērēt pa visu pilsetu un noteikti nofilmē to procesu kā to dari, savādāk nezinasim cik daudz devi ručkā, moš nepeitiekami. Un tad ja parādās silts gaiss, tad ievieto video šeit un mēs izanalizēsim
sāc šķērēt pa visu pilsetu un noteikti nofilmē to procesu kā to dari, savādāk nezinasim cik daudz devi ručkā, moš nepeitiekami. Un tad ja parādās silts gaiss, tad ievieto video šeit un mēs izanalizēsim
-AF- rakstīja:visdrīzāk ūdenssūknis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- …
- 59